Promóciók | Törzsvásárlói program
HU | ENG

Ismerd meg az A-list Salon & Spa-t!

Az A-list szalonok professzionális minősége és szakértelme a tulajdonosaink által meghatározott magas szintű szolgáltatásnyújtásban, valamint a folyamatosan képzett és fejlődni vágyó csapatunkban rejlik. Küldetésünk, hogy a vendégek minőségi szolgáltatásokat kapjanak elérhető árakon, mindezt kifinomult, barátságos környezetben.

Az A-list Salon & Spa-t
Galgóczi Zsuzsanna, mesterfodrász alapította 2003-ban.


Szakmai tudását a párizsi Jacques Dessange szalonban alapozta meg, utána Londonban tanult tovább, majd a Sors egy amerikai luxushajóra vezérelte, ahol olyan tapasztalatokkal gazdagodott, amelyek egy életre meghatározták a szakmához, illetve hivatásához fűződö viszonyát. Magánéletében, illetve az A-list szalonok megalapításában és vezetésében kiemelkedő szerepet tölt be a spirituális szemléletmód, illetve a Teremtő Önismeret módszer, amelynek segítségével Zsuzsi nem csak magánéletét változtatta meg, de a szépségápolás világában is teljesen újfajta felfogást tükröző célokat álmodott meg és vitt sikerre.

Munkája során a holisztikus szemléletmódot követi, Vendégeire ráhangolódva megérzi lelkében, mi az, amit adnia kell. Nem csak frizurát készít, hanem lelki érintést is ad Mindenkinek, aki hozzá érkezik, és kollégáit is arra tanítja, hogy a holisztikus szemléletmódot képviseljék a budapesti A-list szalonokban végzett munkájuk során.

 

A-list Buda

Zsuzsi az A-list Budát az A-list szalonhálózat első üzleteként nyitotta meg 2003-ban. Itt máig is kiemelt hangsúlyt fektetünk a professzionális fodrászati szolgáltatásokra: Budán zajlik fodrászkollégáink legmagasabb szakmai színvonalnak és a legfrissebb trendeknek megfelelő felkészítése és rendszeres továbbképzése. Büszkék vagyunk arra, hogy Magyarországon elsőként mutathattuk be és alkalmazhattuk a Redken 5th Avenue márka termékeit, amelyek világviszonylatban is a legmagasabb minőséget képviselik a hajfestés és hajápolás területén. A piaci trendeket és a vásárlói igényeket szem előtt tartva, szolgáltatásainkat évről évre bővítjük. A szalon profi vezetőfodrász által koordinált csapata és magasan képzett kozmetikus, illetve kéz- és lábápoló kollégái egyedülálló környezetben, szeretettel várják szépülni vágyó vendégeiket.

 

A-list Pest

A Pintér József tulajdonos vezetése alatt működő pesti szalonunk 2011-ben nyitotta meg kapuit. Ezt az üzletet, mintegy a belváros szívének tükreként, állandó pezsgés, áramlás és élettel teli lüktetés jellemzi. Büszkék vagyunk arra, hogy a professzionális fodrászati, kozmetikai és manikűr-pedikűr szolgáltatások mellett ebben a szalonban egyedülálló masszázs- és SPA kezelésekkel biztosíthatjuk vendégeink testi-lelki feltöltődését, két külön erre a célra kialakított helyiségben. Emellett a szalon különlegességei közé tartozik az évek óta nagy népszerűségnek örvendő halpedikűr szolgáltatás.

 

A-list Hűvösvölgy

A pláza forgatagában megbújó hűvösvölgyi szalonunk egy igazi ékszerdoboz, melynek kialakításakor elsősorban az a cél lebegett a szemünk előtt, hogy igazán egyedi, barátságos és családcentrikus környezetben fogadhassuk szépülni vágyó vendégeinket. A kisgyermekkel érkezőket gyereksarokkal várjuk, ahol a kicsik nem csak elfoglalhatják magukat, amíg a felnőttek szépülnek, de igény esetén a hajukat is itt vágjuk le – vagány piros kisautóban vagy csillámporos hintalovon –, hogy számukra is öröm legyen minden pillanat, amit a szalonban töltenek. Az üzletben fodrászattal és külön helyiségben működő manikűr-pedikűr szolgáltatással állunk kedves Vendégeink rendelkezésére.

 

Nagy szeretettel várjuk kedves Vendégeinket Budán, Pesten és Hűvösvölgyben!

Galgóczi Zsuzsanna és Pintér József, tulajdonosok

 Érdekesnek találtad ezt a cikket?
Kapcsolódó témáink: A-list Salon & Spa Csomagok Esküvő Fodrászat Halpedikűr Kéz- és lábápolás Kozmetika Manikűr Masszázs Nyereményjáték Pedikűr Trend Összes téma