Időpontkérés

Italwax – felejtsd el a gyantát, waxolj mosolyogva és könnyedén!

Hallottál már az Italwaxról? Ha olyan szőrtelenítési megoldást keresel, amitől bőröd heteken át bársonyosan sima marad, ám tartasz a gyantázással járó kellemetlenségektől, akkor az Italwaxot Neked találták ki! Hatékony, gyors, biztonságos és szinte fájdalommentes – felejtsd el a gyantát, waxolj mosolyogva és könnyedén!


Nem gyantázás, hanem szőrtelenítés!

 

A gyantázás egy olyan féltartós szőrítelenítési eljárás, ahol a szőrszálak eltávolítása gyanta segítségével, gyökerestől történik. Erről persze mindenkinek az a fájdalmas kezelés jut eszébe, amire nem szívesen szánja rá magát az ember. Az Italwax alapkoncepciója és működési elve egyezik a gyantával, azonban az Italwax-szal történő szőrtelenítés sokkal kíméletesebb eljárás, mint a hagyományos gyantázás. Lássuk, miért!

 

 

Nem gyanta, hanem wax!
– Miben különbözik az Italwax a hagyományos gyantától?

 

 

További előnyök:

 

Kinek ajánljuk?

Az Italwaxot mindenkinek ajánljuk, aki szeretné, hogy bőre akár heteken át bársonyosan sima maradjon szőrtelenítés után, és erre hatékony, gyors és szinte fájdalommentes megoldást keresnek.


Felejtsd el a gyantázást és lépj be Te is az Italwax világába!Érdekesnek találtad ezt a cikket?
Kapcsolódó témáink: Trend Pedikűr Nyereményjáték Masszázs Manikűr Kozmetika Kéz- és lábápolás Halpedikűr Fodrászat Esküvő Csomagok A-List Salon&SPA Összes téma