Italwax – felejtsd el a gyantát, waxolj mosolyogva és könnyedén!

Hallottál már az Italwaxról? Ha olyan szőrtelenítési megoldást keresel, amitől bőröd heteken át bársonyosan sima marad, ám tartasz a gyantázással járó kellemetlenségektől, akkor az Italwaxot Neked találták ki! Hatékony, gyors, biztonságos és szinte fájdalommentes – felejtsd el a gyantát, waxolj mosolyogva és könnyedén!


Nem gyantázás, hanem szőrtelenítés!

A gyantázás egy olyan féltartós szőrítelenítési eljárás, ahol a szőrszálak eltávolítása gyanta segítségével, gyökerestől történik. Erről persze mindenkinek az a fájdalmas kezelés jut eszébe, amire nem szívesen szánja rá magát az ember. Az Italwax alapkoncepciója és működési elve egyezik a gyantával, azonban az Italwax-szal történő szőrtelenítés sokkal kíméletesebb eljárás, mint a hagyományos gyantázás. Lássuk, miért!

 

Nem gyanta, hanem wax!
– Miben különbözik az Italwax a hagyományos gyantától?

 

További előnyök:

 

Az Italwax waxok típusai

Az Italwax mindenre kínál megoldást attól függően, hogy rövid vagy hosszú, durva vagy finom szőrszálakat szeretnénk eltávolítani, hogy a bőrünk normál vagy érzékeny, hogy kicsi vagy nagy területet szeretnénk szőrteleníteni.


Italwax filmwax
A gyantát egy egyszer használatos spatula segítségével visszük fel, majd kézzel távolítjuk el. Kíméletesebb a patronos eljárásnál, ezért ideális megoldás az érzékeny, illetve a kisebb területek (hónalj, bikini, szemöldök) szőrítelenítésére. Az Italwax filwaxok natúr, azulénes, fehércsokoládés, titándioxidos, illetve kifejezetten férfiak számára kifeljlesztett titándioxidos változatban elérhetőek.

Italwax szintetikus filmwax
A hipoallergén filwaxok új generációját kifejezetten az érzékeny bőr szőrtelenítésére fejlesztették ki. Nem tartalmaznak fenyőgyantát, így azok számára is megoldást nyújtanak, akik eddig gyantaérzékenységük miatt nem mertek belevágni a gyantázásba. A szintetikus filwaxok közül külön említést érdemes a Cleopátra luxus filmwax, amely különleges hajlékonyságának köszönhetően nagyobb területeken, a teljes tesfelület gyantázására is alkalma.

Italwax wax patron
A patronos waxok kifejezetten a nagyobb területek szőrtelenítésére kínálnak megoldást, és annak függvényében választhatjuk ki a számunkra megfelelőt, hogy bőrünk mennyire érzékeny, és a célterületen mennyire erősek, illetve hosszúak a szőrszálak. Nem mellékes szempont az sem, hogy számtalan isteni illatban érhetőek el: málna, banán, citrom, eper, fehércsokoládé, kókusz, orchidea, magnólia – csak hogy néhányat említsünk közülük.

Cukorpaszta és cukorpaszta patron
Alacsony olvadáspontja miatt eltávolítása kevésbé fájdalmas, és a forró, nyári hónapokban is maximális kényelmet biztosít a gyantázás során. Patronos változata nagyob felületek szőrtelenítésére is alkalmas.

Elő- és utóápoló termékek

Előápolók
Az Italwax előápolók előkészítik a bőrt a szőrtelenítésre: kíméletesen eltávolítják a szennyeződéseket a kezelendő bőrfelületről és felkészítik a szőrszálakat, illetve a bőrt a szőrtelenítésre, ezáltal nagymértékben csökkentik a bőr sérülésének kockázatát.

 

Utóápolók
Az utóápoló termékek védik, nyugtatják, hűsítik és hidratálják a kezelt bőrfelületet. Friss, sima utóérzetet adnak, megakadályozzák a bőrirritációt és eltávolítják a waxmaradványokat a bőr felszínéről. Az Italwax kínálatában az általános utóápolók mellett kifejezetten szőrnövekedést gátló, gyulladáscsökkentő és UV-védelemet nyújtó termékeket is találunk.

 

Kinek ajánljuk?

Az Italwaxot mindenkinek ajánljuk, aki szeretné, hogy bőre akár heteken át bársonyosan sima maradjon szőrtelenítés után, és erre hatékony, gyors és szinte fájdalommentes megoldást keresnek.


Felejtsd el a gyantázást és lépj be Te is az Italwax világába!Érdekesnek találtad ezt a cikket?
Kapcsolódó témáink: Kozmetika, összes téma