Promóciók | Törzsvásárlói program
HU | ENG

Italwax gyantacsomagok

Ha olyan szőrtelenítési megoldást keresel, amitől bőröd heteken át bársonyosan sima marad, ám tartasz a gyantázással járó kellemetlenségektől, akkor az Italwax lesz számodra a megfelelő választás!

Hatékony, gyors, biztonságos és szinte fájdalommentes – felejtsd el a gyantát, waxolj mosolyogva és könnyedén!

Az Italwax nem gyantázás, hanem szőrtelenítés!

 

A gyantázás egy olyan féltartós szőrtelenítési eljárás, ahol a szőrszálak eltávolítása gyanta segítségével, gyökerestől történik. Erről persze mindenkinek az a fájdalmas kezelés jut eszébe, amire nem szívesen szánja rá magát az ember. Az Italwax alapkoncepciója és működési elve egyezik a gyantával, azonban az Italwaxszal történő szőrtelenítés sokkal kíméletesebb eljárás, mint a hagyományos gyantázás.

„Az Italwax és a hagyományos gyanta közötti érzet, végeredmény és használat ég és föld. Míg a hagyományos gyanta kellemetlen, fájó, égő érzéssel jár addig az Italwax használatával jóval kevesebb kellemetlenség tapasztalható, alaposabban és tisztábban lehet vele dolgozni és bőrtípusnak megfelelően választható, nagyon érzékeny és allergiás bőrre is. Területenként más és más típusú waxot használunk ezzel is minimalizálva a fájdalmat. A hagyományos gyantával ellentétben alacsonyabb hőfokon alkalmazzuk és egytől-egyig csodás illatuk van.”

Hegedűs Lili, A-list pest

Mi a különbség az Italwax és a hagyományos gyanta között?

o    Az Italwax nem törik és nem szakad, így könnyebben eltávolítja a szőrszálakat, mint a hagyományos gyanta, és tartósabb végeredményt biztosít.

o    Az Italwax nem ragad hozzá a bőrhöz, eltávolításkor nem húzza a bőrt, így a gyantázás folyamata is kellemesebb érzés.

o    Az Italwax filmréteget képez a bőrön, ezáltal úgynevezett szaunahatást vált ki, amitől kinyílnak a pórusok és sokkal könnyebb eltávolítani a szőrszálakat, így a szőrtelenítés után nem kell begyulladt szőrtüszőkkel megküzdenünk.

o    Alacsony olvadáspontja (kb. 37-42°C) miatt nem égeti a bőrt, így nincs kellemetlen érzés a kezelt bőrfelületen.

o    Az Italwax szinte fájdalommentes, ezért a kényes területek szőrtelenítésére különösen alkalmas.

o    Az Italwax nem tartalmaz fenyőgyantát és parabéneket, ezért azok is bátran használhatják, akik érzékenyebb bőrrel rendelkeznek.

 

„Az Italwax kíméletes a bőrhöz, még az érzékeny bőrűek esetében is, mégis hatékonyan eltávolítja a hosszabb és rövidebb szőrszálakat egyaránt. A szőrtelen hatás így sokkal tovább tart, mint a hagyományos gyantáknál.”

Pásztor Hajnalka, A-list Buda

 

Próbáld ki az Italwaxot ha szeretnéd, hogy bőröd akár heteken át bársonyosan sima maradjon szőrtelenítés után, és erre hatékony, gyors és szinte fájdalommentes megoldást keresel!

Válassz Italwax gyantacsomagjaink közül, hogy kedvezőbb áron juthass a hosszantartó eredményhez!

10 terület és több különleges illat közül választhatsz, mint a frissítő akvamarin, a fehércsoki, a citrom, az orchidea és a keleti fűszerek egzotikus aromája.

 

Válassz tetszőleges számú területet az alábbi testtájak közül, és állítsd össze az igényeidnek legmegfelelőbb Italwax gyantacsomagot!

Italwax csomagjainkban választható területek:

Hölgyek számára összeállított Italwax gyantacsomagaink: 

Italwax csomagok intim gyanta mellé hölgyeknek:

Italwax csomagok férfiak számára:

Élvezd a tartósan sima, tökéletes bőrt Italwax gyantacsomagjaink segítségével!Érdekesnek találtad ezt a cikket?
Kapcsolódó témáink: A-list Salon & Spa Csomagok Esküvő Fodrászat Halpedikűr Kéz- és lábápolás Kozmetika Manikűr Masszázs Nyereményjáték Pedikűr Trend Összes téma