Promóciók | Törzsvásárlói program | Blog
HU | ENG

Japán manikűr és pedikűr


Mi az a japán manikűr?

Minden nő szembesül azzal, hogy körmei nem csillognak, repedeznek, töredeznek. Ha rendszeres épített műköröm élvező vagy, akkor pedig sajnos egy idő után alatta a köröm elvékonyodik.

Az évszakváltásnál, főleg télen, valamint a D-vitamin hiány következtében ez a hatás megduplázódik. A köröm fénye eltűnik, hiába ápolod kezeidet, azok kiszáradnak, a bőröd repedezik, a körmeid pedig.... hát, sokszor nem szép látványt nyújtanak. Éppen ezért lakkokkal, gél lakkokkal díszítjük őket, amelyeknek köszönhetően újra magabiztosak lehetünk. Természetesen igaz, hogy a gyönyörű színek tökéletesen fednek, üdévé és frissé teszik a megjelenést, kiegészítik azt. Ezzel viszont nem segítünk körmeink állapotán, sőt, lehet, hogy csak rontunk rajta. Ezért érdemes időnként megerősíteni a körmeinket, hogy ne vékonyodhassanak el! A lakkok, gél lakkok és műköröm használat rajongójaként is fontos, hogy kicsit lélegezhessenek a körmeink. Be kell tartani a szabályt, hogy néha le kell mondanod kedvenceidről a szép köröm érdekében. Ha már ezt teszed, miért ne tehetnél közben az egészségükért? Miért ne lehetnének szünet közben is csillogóak?

Éppen erre kínál megoldást a japán manikűr, amely használatának során ugyan búcsút mondhatsz egy időre a lakkoktól, de nem kell tovább rejtegetned körmeidet! Ha attól félsz, hogy mi lesz veled közben lakkok, gél lakkok vagy műköröm nélkül, ne ijedj meg, a köröm így is szép, erős és csillogó lesz.

Image

A japán manikűr a szép, egészséges és erős köröm kezelés módja, akár pár perc alatt, teljesen természetes anyagokkal. Nagyon hatásos, főként gél lakk vagy épített műköröm eltávolítását követően, hiszen ekkor a körömlemez elvékonyodik és ápolást igényel. Rendszeres körömlakk használat után is javasolt, ugyanis a körömlakkokban és lemosókban található összetevők is szárítják a a körömlemezt, amely akár lemezesen is töredezhet és felválhat. Ha szeretnéd óvni a körmeidet, mindenképp aceton mentes körömlakk lemosót szerezz be, ám ezzel is sérülhet a mindennapi csodás manikűr. A japán manikűr egy olyan méhviaszos kezelés, amely visszaadja a körmök fényét, ápoltságát, elősegíti az abban rejlő természet-adta tartós szépségét.

A méhviasz a lemezekbe épülve segíti az egészséges körömnövekedést, ápolja a körmöket, erősíti azokat és nem utolsó sorban tartós, gyönyörű fényt és csillogást biztosít.

Foflalj nálunk időpontot most!Érdekesnek találtad ezt a cikket?Sütiket és más technológiát használunk a weboldal működéséhez, statisztikához, a tartalmak és hirdetések, ajánlatok személyre szabásához, és az így gyűjtött adatok média-, hirdető- és elemző partnereinkkel történő megosztásához. Partnereink ezeket kombinálhatják más adatokkal is. Az Elfogadom gombra kattintással hozzájárulsz mindezekhez. A hozzájárulásod tartalmát a További beállítások gomb alatt állíthatod be, amit bármikor módosíthatsz. Adatvédelmi Tájékoztató