Promóciók | Törzsvásárlói program
HU | ENG

Kerastase Chronologiste revitalizálás a fejbőrnek és a hajnak

A Kérastase megújult termékcsaládja a Chronologiste Revitalizáló ápolást és regenerálást biztosít minden hajtípus számára.

Fiatalság megújító ápolás és revitalizálás a fejbőrnek és a hajnak

A Kérastase megújult termékcsaládja a Chronologiste Revitalizáló ápolást és regenerálást biztosít minden hajtípus számára. A Chronologiste azoknak szól, akik kizárólag a legmagasabb minőséget szeretnék adni hajuk számára miközben valódi luxus élményben részesülnek az otthoni hajápolás során. A Kérastase Chronologiste puhává, fényessé és bársonyos tapintásúvá teszi a hajat és erősíti a hajrostokat, miközben hidratálja és regenerálja a fejbőrt anélkül, hogy elnehezítené azt.

A Kérastase Chronologiste revitalizáló ápolást nyújt a kor előrehaladtával változó igényű fejbőr és hajszálak számára.

A Kérastase válasza a kor előrehaladtával megváltozó fejbőrre és hajra: a Chronologiste fiatalság megújító termékcsalád segítségével a fejbőr és a haj ellenáll az időnek.

"A Chronologiste feltölti a hajat, valóban érezhető a hialuronsav jótékony hatása, a haj pedig erősebbé és rugalmasabbá válik."

Horváth Vivien, Master Artist

Az Abyssine egy intenzív hatású, antiallergén molekula, amely lezárja és megerősíti a hajszálakat. Ez az értékes molekula a hialuronsavval és az E-vitaminnal együtt mélyrehatóan táplálja és hidratálja a hajat, aminek köszönhetően az ellenállhatatlanul bársonyos tapintást nyer.

A megújult Kérastase Chronologiste fiatalságmegújító termékcsalád hatékonyságát garantálják:

A Kérastase Chronologiste termékcsalád égköve: Huile de parfum

Alberto Morillas parfümkészítő mester által megalkotott szépítő, ápoló, kényeztető parfümolaj minden hajtípusra. A Chronologiste Huile de Parfum csökkenti a haj töredezettségét, ragyogó fényt biztosít a hajnak és magas illatanyag koncentrációjának (2x nagyobb, mint a korábbi Chronologiste parfümolajban) köszönhetően intenzív illattal lengi körbe a hajat.

"A Kérastase Chronologiste sampon és parfümolaj luxusérzetet kelt és az illata is szuper!"

Vaskó Tímea, Master Artist

A Kérastase Chronologiste Huile de Parfum kényeztető parfümolaj illata:

A Kérastase Chronologiste fiatalság megújító termékcsalád segítségével a fejbőr és a haj ellenáll az időnek.

Próbáld ki a Chronologiste erejét a revitalizáló ápolásért!Érdekesnek találtad ezt a cikket?
Kapcsolódó témáink: A-list Salon & Spa Csomagok Esküvő Fodrászat Halpedikűr Kéz- és lábápolás Kozmetika Manikűr Masszázs Nyereményjáték Pedikűr Trend Összes téma