Törzsvásárlói program
HU | ENG

Különleges melír technikák

KÜLÖNLEGES MELÍR TECHNIKÁK


A legdivatosabb melírok, tökéletes összhatással!

A sztárvilágot már meghódították a természetes napszítta hatású tincsek és a gyönyörű fényt adó meleg árnyalatú melírok! Válaszd Te is a legújabb trendeket A-list minőségben, hogy olyan tökéletes és divatos színjátékot csempészhessünk a frizurádba, amilyeneket a vörös szőnyeg sztárjainak készítenek a legelismertebb fodrászok!


Balayage ombre:

A népszerű ombre hajfestés méltó utódjaként idén nyáron a Balayage melír indul hódító útjára! A francia eredetű technika lényege, hogy a hagyományos melírral ellentétben nem fóliával, hanem szabadkézzel csempészi a világosabb tincseket a hajba a fodrász. Az elkészítés módjának az előnye, hogy így a fodrász szakértelmére támaszkodva döntheti el hová helyezi a kívánt árnyaltot a tökéletes napsütötte hatás elérése érdekében. Az idei hajtrend a természetes szépség és az egyéniség hangsúlyozására épül, melyre a Balayage melír tökéletesen alkalmas, hiszen legyen szó akár melegebb vagy hamvasabb árnyalatokról, lágyabb vagy kontrasztosabb átmenetről, ezzel a technikával bármilyen színről is álmodik tökéletes melír készíthető! Valósítsa meg Önmagát, legyen divatos és egyedi a saját elképzeléseinek köszönhetően, egyéniségének hangsúlyozásával egy gyönyörű Balayage melírral!

Copacabana melír:

Természetes színjátékot adó melír technika, ahol akár három – négy szín keveredéseiből érjük el a sokszínű fényjátékot a hajban.

Hollywood melír:

A francia balayage, a szabadkezi melírozási technikát használva , mint egy festő a vásznán helyezzük el a megfelelő színt a teljes hajhosszon, így kialakítva a kívánt hatást.


Ombre melír:

Ennél a technikánál megvilágosítjuk a hajvégeket , ahol lehetőség van természetesebb vagy kontrasztosabb hatásra is.

Sombre melír:

Két szín lágy összefonódása alkot egy lágy nem kontrasztos átmenetet , melynek köszönhetően a frizura valóban természetes, napszítta hatású lesz.

Ecaille melír:


Arany és karamell árnyalatok váltakozásából létrehozott gyönyörű átmenet a frizurában, mely különleges ragyogást és egyedi megjelenést kölcsönöz a frizurának.

Beach melír a következő technikákkal készíthető el:

ecaille melír , sombre melír , hollywood melír és copacabana melír.

Legyen Neked is olyan divatos frizurád, mint a legnagyobb Hollywoodi díváknak úgy, hogy közben hajad is megőrzi egészséges állapotát!

Galéria: https://www.a-list.hu/hu/galeria-kepek/kulonleges-melirok-galeria

 Érdekesnek találtad ezt a cikket?
Kapcsolódó témáink: A-list Salon & Spa Csomagok Esküvő Fodrászat Halpedikűr Kéz- és lábápolás Kozmetika Manikűr Masszázs Nyereményjáték Pedikűr Trend Összes téma