Időpontkérés

felfrissülésre és relaxációra vágysz? masszázsszolgáltatásaink között biztosan megtalálod a számodra legmegfelelőbbet!

A masszázs általános frissítő, feszültségoldó, fájdalomcsillapító, közérzetjavító hatással bír. Segíti a sejtek és szövetek megújulását, fokozza a vér- és nyirokkeringést, illetve a szervezet anyagcsere- és méregtelenítő folyamatait. Emellett ápolja a bőrt, illetve segít a harmonikus lelkiállapot megteremtésében.

 

Masszázsszolgáltatásaink az A-list budai szalonjában

 

Aromaterápiás masszázs
Az érintés éltető ereje és az aromaolajok illatának erőteljes érzete a relaxáció új dimenzióiba emeli a testet és lelket. A lágy, simító technika és az illatok harmóniája a szellemi egyensúly elérését és megtartását szolgálja. Elérhető 60 és 80 perces változatban.

 

Svédmasszázs
A svédmasszázs fő célja a vér oxigénszintjének növelése, illetve az izmok és a szövetek méregtelenítése. A gyúró és dörzsölő mozdulatok oldják a feszültséget és enyhítik az izomfájdalmat, amelynek köszönhetően vendégeink felfrissülten térhetnek vissza normál életritmusukba. Elérhető 60 és 80 perces változatban.

 

A-list Manual Therapy
A kezelést a vendég egyéni kérése, esetleges fizikai panasza szerint alakítjuk. Lehet aromaterápiás, svéd- vagy gyógymasszázs. Időtartama 60 perc.

 

Gyógymasszázs
Terápiás masszázs, melynek célja a mozgékonyság és vitalitás megőrzése, visszanyerése. A terápia során olyan masszázstechnikákat alkalmazunk, amelyek elősegítik az ízületek regenerációját, ellazítják a merev és letapadt izmokat, és a kezelt területen vérbőséget okozva csillapítják a fájdalmat is. A kezelés időtartama 60 perc.

 

Frissítő masszázs
Egy speciális masszázs a tetőtől talpig felüdülni vágyóknak. A kezelés során részletesen átmasszírozzuk az egész testet a hajas fejbőrtől a lábujjakig. Mozdulatai csökkentik a feszültséget, az izomok merevségét, emellett serkentik a vérkeringést és fájdalomcsillapító hatással is bírnak. Elérhető 40 és 60 perces változatban.

 

Sportmasszázs
A sportmasszázs célja többféle lehet, attól függően, hogy sportolás (vagy aktív mozgás, pl. túrázás, nehéz fizikai munka stb.) előtt, vagy után vesszük igénybe. Leginkább a svédmasszázshoz hasonlít, ám annak egy sokkal erőteljesebb, intenzívebb, a mélyizomzatra kiható változata. Időtartama 40 perc.

 

Tibeti mézes hátmasszázs
A masszázs során a bőrön speciális mozdulatokkal eldolgozott méz segítségével vákuumot képzünk a hát felszínén, ami beindítja a szövetek méregtelenítését. A kezelt területen vérbőség alakul ki, aminek fájdalomcsillapító hatása is van. A mézes hátmasszázs segít harmonizálni a test energiaáramlását, miközben intenzív méregtelenítő és salaktalanító hatást fejt ki. A kezelés időtartama 40 perc.

 

Energizáló hátmasszázs
Frissítő, fájdalomcsillapító masszázs a nyak tövétől a hát alsó részéig, 30 perces időtartamban.

 

Talpmasszázs
A talp masszírozása megelőzésre, frissítésre, regenerálásra is alkalmas. Célja az energetikai egyensúly helyreállítása, amely az egészséges életműködés feltétele. Szabályozza a hormontermelő mirigyek működését is. A kezelés időtartama 30 perc.

Frissítő kéz- és karmasszázs
A kezelés során a fáradt lábakat frissítjük fel egy relaxáló, többféle technikát alkalmazó talp- és lábszárkezeléssel, 30 perces időtartamban.

 

Hát-, nyak- és fejmasszázs
A kezelés célja a nyak és a vállöv feszességének oldása, illetve a fájdalom elűzése. A kezelés meleg, hideg és meleg kamillás borogatással, illetve átmozgatással kezdődik, majd a problémára fókuszáló masszázzsal folytatódik, melyek együttesen garantáltan oldják a feszültséget, illetve az izomfájdalmat. A kezelés időtartama 30 perc.

 

Kismamamasszázs
Ezt a kipróbált és biztonságos masszázst a várandósság 12. hetétől kezdődően végezzük, olyan különleges, oldalt fekvő pozícióban, mely teljes ellazulást és relaxálást biztosít a kismamának. A kezelés időtartama 30 perc. A terhesség 12.hete előtt semmilyen masszázs nem ajánlott!

 

Éld át Te is a masszázs nyújtotta harmóniát, foglalj időpontot még ma!

 Érdekesnek találtad ezt a cikket?
Kapcsolódó témáink: Trend Pedikűr Nyereményjáték Masszázs Manikűr Kozmetika Kéz- és lábápolás Halpedikűr Fodrászat Esküvő Csomagok A-List Salon&SPA Összes téma