Törzsvásárlói program
HU | ENG

Masszázsajánló Hornok Ancsa masszőrünktől

A nevem Ancsa, 2006-ban szereztem a gyógymasszőri képesítésemet, a szakmámban több, mint hét éve dolgozom

Sokféle masszázs- technikát tanultam ezidő alatt, szépen kialakult a saját, egyedi stílusom. Nagyszerű mestereim voltak, akiktől ezt a szakmát megtanulhattam, és a mai napig szeretek fejlődni, tanulni, újabb masszázstechnikákat elsajátítani. Ebben látom az erősségem. A szakmámban az a legjobb, amit a legjobban szeretek, hogy emberekkel foglalkozhatok. Nincs két egyforma vendég, és ha egy adott probléma megoldására fókuszálok, akkor ez a munka sohasem fog rutinná válni. Személyes kedvenceim a relaxáló jellegű, "lassú kezelések" , mint pl. a lélekemelő , vagy a lávaköves masszázs; és minden, ami aromaterápia.
 

A mai napig megtisztelőnek érzem a bizalmat, amikor valaki úgy dönt, engem választ masszőrének. Bárkinek ajánlom magam, aki szereti a masszázst, mert én is szeretem. Szeretettel várom azokat a vendégeket, akik  tökéletes kikapcsolódásra vágynak, valamint szeretik  a jó illatokat, és szeretnék megtapasztalni ezek gyógyító hatását

 
Az aromaterápiás masszázs
 
Az aromaterápiás masszázsnak egyszerre van gyógyító és relaxáló hatása. Az illóolajakban az a kiemelkedően fantasztikus, hogy az emberi szervezet teljes egészére képesek hatni, ami azt jelenti, hogy nem csak fizikai hatásai vannak, de befolyásolják a hangulatunkat, a viselkedésünket, és hatást gyakorolnak a lelkiállapotunkra is. Több különböző illóolaj együttes használata pedig még hatékonyabb. Egyénre szabott, aromaolajas masszázst kínálunk a pesti A-list szalonban, választható illatkombinációkkal, relaxáló masszázsként vagy svéd masszázsként.
 
Az aromaterápiás masszázst a gyengédebb vagy közepes erősségű masszázs kedvelőinek ajánljuk, és 60 vagy 80 perces változatban is elérhető a szalonunkban.

Jelentkezz be hozzánk!

keratinos-hajkezeles

 


Érdekesnek találtad ezt a cikket?
Kapcsolódó témáink: A-list Salon & Spa Csomagok Esküvő Fodrászat Halpedikűr Kéz- és lábápolás Kozmetika Manikűr Masszázs Nyereményjáték Pedikűr Trend Összes téma