Törzsvásárlói program
HU | ENG

Masszázsrituálék

Rituálék – a masszázsok tökéletes kiegészítői, melyekkel még teljesebbÉ Válik az élmény!

Pesti szalonunk a hagyományos masszázsszolgáltatásokon kívül különleges rituálékkal is várja kedves vendégeit. A rituálék különlegessége, hogy a masszázsokhoz speciális kényeztető fürdő és SPA testradírozás is jár, amely biztosítja a teljes test ellazulását.

Rituáléink a következő variációkkal vehetőek igénybe:

Testradír + masszázs

Bőrünk legfelső rétege, bár szabad szemmel nem látható, de elhalt hámsejtekből áll. Az elhalt hámsejtek miatt, amellett, hogy bőrünk fakóvá válik, a krémek és azok hatóanyagai is nehezebben szívódnak fel a mélyebb rétegekbe. A bőrradírozás ennek a rétegnek a gyengéd eltávolítására alkamas, így elősegítve a masszázshoz használt olajok jótékony hatásainak érvényesülését.

 

Kleopátra fürdő + masszázs

A Kleopátra fürdő egy olyan tejes-mézes kényeztetés, melyet már az egyiptomi uraklodónő, Kleopátra is alkalmazott bőre szépségének és fiatalságának megőrzése érdekében. A fürdő pozitív hatása a ph-értékében rejlik, hiszen a tej és bőrünk kémhatása megegyezik, ennek köszönhetően a fürdő táplálja és hidratálja is bőrünket. A vitaminokban és ásványianyagokban gazdag méz a fürdőhöz adva fertőtlenítő, gyulladáscsökkentő és bőrlágyító hatásával járul hozzá bőrünk szépségének fenntartásához. Száraz, vízhiányos bőrűeknek kifejezetten ajánlott a Kleopátra fürdő. 

A rituálék mellé relaxáló vagy svédmasszázs vehető igénybe. A masszázs mellé tehát igény szerint választható testradírozás és/vagy Kleopátra fürdő is. 

Választható olajok a rituálékhoz:

Próbáld ki pároddal együtt rituáléinkat és kapcsolódjatok ki együtt a belváros szívében:Érdekesnek találtad ezt a cikket?
Kapcsolódó témáink: A-list Salon & Spa Csomagok Esküvő Fodrászat Halpedikűr Kéz- és lábápolás Kozmetika Manikűr Masszázs Nyereményjáték Pedikűr Trend Összes téma