Törzsvásárlói program
HU | ENG

Megújulnak manikűr- és pedikűrszolgáltatásaink

 

A szépségápolás alapvető része a körmök megfelelő karbantartása. Szalonunk ebben is megoldást kínál vendégei számára, akár a klasszikus, akár a legmodernebb technológiákkal szeretnék ezt elérni.

 

 

2019. januártól megújuló manikűr- és pedikűrszolgáltatással várjuk minden kedves vendégünket

A már jól ismert és népszerű Expressz szolgáltatásunk változatlan marad. Ez ideális megoldás azon vendégeinknek, akik csak rövidebb látogatást tudnak tenni szalonunkban, de tökéletesen ápolt kezekkel szeretnének távozni. Az Expressz manikűrnél sor kerül a körömágy ívének kialakítására, a köröm formázására és igény szerint lakkozásra. 

 

 

A bevezetésre kerülő következő kategória a Signature manikűrszolgáltatás, amely a klasszikus kézápolási rutin elemeit foglalja magában. A természetes szépségű és erős körmökre vágyó vendégeink választhatják a japán manikűrszolgáltatást, a tökéletesen precíz eredményt kedvelő vendégeinknek remek döntés az orosz manikűr, illetve szakemberünk természetesen a teljesen klasszikus módon is elvégezheti a kézápolási rutint, a körömágybőr eltávolításával, a bőr ápolásával és igény szerint lakkozással. 

 

 

A kezek luxus kényeztetését jelentő Pamper manikűrszolgáltatás a Signature kategóriánk lépéseit egészíti ki bőrfrissítő radírozással, maszkkal és masszázzsal. Ezekhez a kezelésekhez a BSL SPA termékcsaládot használjuk, ami egyedülálló módon ötvözi a bőrtápláló összetvőket és a lélekre is pozitív hatást gyakorló aromaterápiás illatokat. 

 

Az urak körében népszerű Férfi manikűr- és pedikűrszolgáltatásunk változatlan formában érhető el.

 

Pedikűrszolgáltatásunk is a fenti kategóriákban lesz elérhető.

 

Az Expressz pedikűr a körömágy ívének kialakítását, a körmök formázását és a bőrkeményedések eltávolítását foglalja magába és természetesen igény szerint lakkozással is kiegészülhet.

 

 

A Signature pedikűrszolgáltatásunk keretében vendégeink választhatnak a méhviasz erejével tápláló japán manikűr, gépi orosz manikűr vagy Sixtus alpesi gyógynövényes termékes kezelés közül. Ez a pedikűrszolgáltatás magába foglalja a láb áztatását, a bőrkeményedések és a körömágybőr eltávolítását, a bőr hidratálását és választható lakkozással is.

 

A Pamper pedikűrszolgáltatás az elérhető legmagasabb szintű relaxációt és kényeztetést biztosítja. A kezelés során a Signature kezelés lépéseit kiegészítjük a lábfej és lábszár radírozásával, maszkkal és hidratáló krémmel táplálásával és masszázsával és igény szerinti lakkozásával.

 

Gyere és relaxálj megújult manikűr- és pedikűrszolgáltatásunk keretében!

 Érdekesnek találtad ezt a cikket?
Kapcsolódó témáink: A-list Salon & Spa Csomagok Esküvő Fodrászat Halpedikűr Kéz- és lábápolás Kozmetika Manikűr Masszázs Nyereményjáték Pedikűr Trend Összes téma