Promóciók | Törzsvásárlói program
HU | ENG

Menyasszonyi sminktrendek 2020

A menyasszonyi sminktrendnek 2020-ban a természetességről fognak szólni. Lassan búcsút mondhatunk az erős kontúroknak, a matt ajkaknak és a túlrajzolt szemöldököknek. 

Ahogyan a hétköznapi sminktrendek is egyre inkább elmozdulnak a természetesség és a saját szépség hangsúlyozásának irányába, ugyanez a tendencia látható az esküvői sminktrendek esetében is. Itt az ideje olyan sminket választani, ami nem elfedi, hanem kiemeli természetes adottságainkat a nagy napon is.

Lássuk, mit tartogatnak számodra a menyasszonyi sminktrendek 2020-ban!

esküvői sminktrendek

Lila ajkak

Az idei év top árnyalatai közé bekerült egy olyan szín is, ami nem része a klasszikus értelemben vett menyasszonyi sminktrendeknek. Ez a szín nem más, mint a lila, mégpedig az ajkakon. Nagyon fontos a bőrtípusodhoz leginkább illeszkedő árnyalat és színintenzitás kiválasztása, hiszen nem kell mindenféleképpen teljes fedésű rúzst választanod. A színezett balzsamok, halványabb fedésű, áttetsző rúzsok vagy pasztell árnyalatú ceruzák esetében nagyon könnyen játszhatunk a szín intenzitásával, hogy varázslatos és romantikus összhatást kapjunk. Ez az a menyasszonyi sminktrend 2020-ban, ami az igazán bátor hölgyeknek szól!

Ragyogó bőr

A ragyogó bőr az egészséges arcnál kezdődik- de természetesen a highlighternek is hatalmas szerepe van a harmonikus végeredményben. A megfelelő hidratálás a ragyogó menyasszonyi smink alapja, majd koronázd meg egy természetesen fénylő primerrel, nagyon vékony réteg alapozóval és egy kis korrektorral a problémás helyeken. Végezetül a természetes hatású, egészségesen fénylő arcbőrt egy kevés sminkfixáló spray-vel zárd le, hogy a sminked a helyén maradjon és egész napon keresztül tartó, egészségesen ragyogó bőrképet kapj végeredményül. 

esküvői sminktrend

Bronzos szemek

A menyasszonyi sminktrendek 2020-ban búcsút mondanak a semleges árnyalatoknak, hogy bronzos istennőkét ragyogjunk azon a bizonyos napon! A bronzos esküvői sminktrend egyszerű és nagyszerű, hiszen természetesen kiemel minden szemszínt és mindenhez megy. Illeni fog a csokrodhoz, az összes kiegészítődhöz, de még a menyecskeruhádhoz is! Hát kell ennél több? Kombináld bronzos vagy natúr ajkakkal a letisztult hatásért, vagy válassz hozzá erőteljes, élénk színt és viseld büszkén!

esküvői hajtrendek

Rózsás ragyogás

A rózsás tónusokat régóta a fiatalsággal, az üdeséggel és a szépséggel társítjuk, ezzel az esküvői sminktrenddel pedig akár az egész arcod is fürödhet ebben a gyönyörű árnyalatban. Ha szeretnéd követni a menyasszonyi sminktrendeket 2020-ban, akkor válassz rózsaszín szemeket a romantikus összhatásért és párosítsd natúr ajkakkal. Ha mindez kevés neked, bátran csapj bele: ha okosan használod ezt a színt, akár a szemeidtől kezdve a pirosítódon keresztül még az ajkaid is ragyoghatnak benne! Ne félj keverni a csillámos, selyemfényű és matt termékeket, ettől lesz az összhatás igazán kiegyensúlyozott. Már csak meg kell találni azt az árnyalatot, ami leginkább illik a bőrödhöz!

Hangsúlyos ajkak

A menyasszonyi sminktrendek 2020-ban neked kedveznek, ha szerelmes vagy a vörös ajkakba. Rendszeresen használsz feltűnő színeket a hétköznapokban is?  Akkor miért lenne ez most másképp az esküvői sminkeddel? Ha van egy olyan szín, technika vagy termék, ami igazán Te vagy, akkor vesd be most is! Nem kell ragaszkodnod a visszafogott színekhez és finom vonalakhoz, ha teljesen más irányt képviselsz a hétköznapok során. Légy önmagad, hiszen ez a nap csak Rólad szól!

Láthatatlan alapozás

A menyasszonyi sminktrendek 2020-ban a természetesség és az egyszerűség körül forognak. A természetes smink divatba kerülésének az is része, hogy akárcsak a mindig sikkes francia nők, engedjük láttatni a természetes arcunkat. Egy-két kisebb bőrhiba vagy szeplő az arcon sokkal vonzóbb, mint egy egyszínű, tökéletesen alapozott bőr. A kevés smink kulcsa a tökéletes bőrkép, amiben egy jó kozmetikus rengeteget segíthet már hónapokkal az esküvő előtt is. Ha megfelelően felkészíted a bőrödet, a nagy napon már csak annyi lesz a dolgod, hogy elmond a sminkmesterednek, hogy ragyogni szeretnél!

esküvői smink 

Lehetsz bármennyire ügyes sminkes, egy biztos: az esküvőd napján izgulni fogsz.

Biztosan Te sem szeretnél remegő kézzel, izzadó tenyérrel tusvonalat húzni a hófehér ruhád fölött, igaz? 

Ezen a különleges napon legjobb, ha a sminkedet egy profira bízod, aki olyan szépségessé varázsol majd, amilyennek még sosem érezted magad.

Esküvői ajánlataink

 

Ha pedig nem csak a sminkedet bíznád szakemberekre, akkor most megtudhatod, hogy milyen különleges menyasszonyi csomagokat állítottunk össze Neked!   

Menyasszonyi csomagokÉrdekesnek találtad ezt a cikket?
Kapcsolódó témáink: A-list Salon & Spa Csomagok Esküvő Fodrászat Kéz- és lábápolás Kozmetika Manikűr Nyereményjáték Pedikűr Trend Összes téma