Promóciók | Törzsvásárlói program | Blog
HU | ENG

Mi ezért szeretjük a Belico kozmetikai márkát

Miért is szeretjük MI, az A-list Salon kozmetikus szakemberei, annyira a Belico kozmetikai márkát?

S. Adél pesti szalonunk kozmetikusa: "Többek között azért szeretem nagyon, mert mindenki számára látványos és tartós eredményt nyújt, illetve mindenki megtalálhatja a termékek között azt, ami igazán az Ő bőrének való. Ez alatt azt értem, hogy mind a problémamegoldásban, mind az ápolásban kimagasló eredményeket érhetünk el vele. Nem tartalmaz irritáló és illatanyagokat sem, amely nagyon fontos, nem csak az érzékeny bőrű használóknak. Na de a legjobb, hogy már egy kezelés alatt is látni az azonnali hatását, amit magamon is tapasztalok itthon!" 

Image


Image

Professzionális minőségű és tisztaságú német kozmetikum, bőrbarát biotech hatóanyagok és intelligens bőrápolás vegán módon: igen, ez nem más, mint a Belico!

Belico filozófiája szerint az egészséges bőr maga a szépség, a smink rajta csupán ékszer.

Belico Biotech kozmetikai kezeléseink bizonyítottan hatékony összetevőkkel és komplex formulákkal garantálják a gyors és látványos bőrképjavulást!

hightech Belico kozmetikumok alapját olyan, a bőr működésének legmegfelelőbb, értékes növényi kivonatok adják, mint a gránátalmamag-olaj, a ligetszépe olaj, a jojoba olaj, makadámia olaj, az aloe vera, a teafaolaj, a varázsdió-kivonat és a zöld tea.

Ezeken kívül a bőrregeneráló, sejtmegújulást elősegítő folyamatokhoz és a káros külső hatások közömbösítéséhez vitaminokat, illetve bőrbarát aktív és szállító hatóanyagokat használnak a még látványosabb eredmény elérése érdekében.

Belico kozmetikai kezelések során az egészséges, sejtszintű bőrmegújulást biztosítják a többrétegű liposzómák, nanoszómák, keramidok, foszfolipidek, hialuronsav, allantoin, urea, panthenol, természetes E-vitamin, C-vitamin és A-vitamin.

Image


K. Adél budai szalonunk kozmetikusa: "Hogy mit jelent számomra a Belico, mint kozmetikum? Úgy, ahogyan mi nők helyt állunk az életünk különböző területein, legyen az gyermeknevelés, család, karrier, háztartás vagy akár a sportolás, a Belico úgy idomul a bőrünkhöz, függetlenül attól, hogy milyen állapotban van. Számomra a Belico adja meg azt az érzést, hogy Nő lehetek, hogy minden nap törődhetek magammal. Az érzést, hogy amellett, hogy a mindennapi teendőket ellátom, foglalkozom magammal is...A Belico adja a kikapcsolódást és a feltöltődést egy nehéz nap végén, akár egy kozmetikai kezelés alatt, akár az otthoni bőrápolást tekintve. Kívánom, hogy mielőbb tapasztald meg Te is a Belico életérzést!" 

Image


Image

10 + 1 érv a Belico mellett:

- 3D rétegelt bőrépítő koncepció,

- anti - aging technológia az öregedés különböző területeire,

- biotech hatóanyagszállító rendszer,

- környezettudatosság,

- vegán kozmetikumok,

- állatkísérletmentesség,

- parabénmentesség,

- kőolajszármazék és szilikonolaj mentesség,

- PEG - származékok nélküli bőrbarát emulgeáló rendszer,

- színezékmentesség

- illatanyagmentesség.

Image

A BELICO arckezelések és az otthoni bőrápolás eredményessége a minden részletre kiterjedő bőrszemléletben rejlik. Ebben a bőrápolási mátrixban minden bőrnek egyedi helye van: a különböző bőrproblémák és bőrmélységek kezelésének intenzitását precízen testre szabjuk.

S. Krisztina budai szalonunk Senior kozmetikusa: "A Belico bámulatos hatóanyag rendszere bőrazonos szerkezetének köszönhetően és a bőr működését utánozva, tökéletesen beépül a bőrbe. Ezért is olyan látványosak a Belico arckezelései. Azonnal látható, ahogy a bőr visszanyeri egészséges, ragyogó külsejét, üde és puha tapintásúvá válik. Hosszútávon is szembetűnő az átalakulás, főleg, ha az otthoni ápolás során is a Belico termékeit használjuk. Ezek kiválasztásához szívesen nyújtunk segítséget az arckezelések alatt, vagy akár ingyenes konzultáció alkalmával. A Belico illatmentes termékei nagyon szerethetők, és lehetőséget adnak a személyre szabott szalonkezelésre, melyet az adott bőrtípushoz és annak pillanatnyi állapotához igazítunk minden alkalommal. A hatékony sok lépcsős arckezelés egy igazi Spa élményben részesíti vendégeinket."

Image


Image

Ezért szeretjük a Belico arckezeléseket: 


KIZÁRÓLAG BŐRBARÁT ÖSSZETEVŐK, hogy a legérzékenyebb bőrűek is megelégedéssel tudják használni; 


INTELLIGENS BŐRÁPOLÁSI RENDSZER, ahol a bőr működését biomimetikus hatóanyagok támogatják;


BIOTECH FORMULÁK, ahol az értékes növényi kivonatok high-tech hatóanyagokkal ötvöződnek;


3D BŐRÉPÍTŐ MÁTRIX, hisz a különböző bőrrétegeknek más és más az igénye;


INNOVATÍV SZÁLLÍTÓRENDSZEREK, a valódi mélyrétegű bőrmegújulásért.

Mik azok a biotech szállítórendszerek? 


A kozmetikai ipar legnagyobb kihívását a hatóanyagok mélyebb bőrrétegekbe való juttatása jelenti. A Belico innovatív és high-tech szállítórendszerei (liposzómák, nanoszónák, fitoszómák) nemcsak a kozmetikai arckezelésekben, hanem az otthoni bőrápolásban is elérhetőek. Éppen ezért a látványos professzionális kezelések hatása az otthon használt Belico kozmetikumokkal fenntartható és megerősíthető. A Belico bőrápolás sikere az összehangolt otthoni és kozmetikai, szállítórendszerekre épülő 3D rétegelt bőrépítő koncepcióban rejlik.


Környezetvédelem


A Belico bőrápolási koncepció teljeskörű védelmet tud nyújtani a környezet negatív hatásaival szemben. Ha Belico-val véded a bőröd, a környezetet is véded!

A hatóanyagok kiválasztásánál a bőr érdekei mellett a környezet érdekét is figyelembe veszi. Mellőz minden környezetre ártalmas, nehezen lebomló összetevőt. Lemond a felesleges papír-és celofán csomagolásról, nem beszélve arról, hogy állatkísérlet mentes kozmetikum, melyet összetevői alapján a PETA is elismer vegán kozmetikumként. 

ImageÉrdekesnek találtad ezt a cikket?