Időpontkérés

 

A harmonikus, igényes összképhez elengedhetetlen kezünk és lábunk ápolt megjelenése. A kezünk önkéntelenül is a figyelem középpontjába kerül naponta többször is, elengedhetetlen tehát, hogy kifogástalan legyen. A nyári időszakban a papucsok és szandálok lábainkból is egyre többet engednek láttatni, így érdemes extra figyelmet szentelni nekik.

 

Kézápolás felsőfokon

 

Az A-list Salon&Spa-ban szakembereink többféle, személyre szabott lehetőség közül segítenek választani a Vendégeinknek. Azok, akik a „hagyományos” lakkozás és kézápolás hívei az OPI és CND prémiumkategóriás termékei közül választhatnak. Ezek a tartós lakkok könnyen leoldhatóak otthon is, így nem kell aggódni, hogy eltávolításuk speciális szakértelmet, vagy reszelést igényelhet, amely a köröm elvékonyodását vagy sérülését eredményezné.

 

 

A műkörömépítésben is elsődleges számunkra, hogy a végeredmény természetes, finom és nőies legyen. A zselés műkörömépítéssel azoknak a Hölgyeknek is gyönyörű körmöket tudunk varázsolni, akiknek saját körmeik gyengék, könnyen letörnek, sérülékenyek.

 

A szalonokban a gépi manikűr térhódítása mellett a szakembereink a legmagasabb minőséget képviselik a kézi manikűr területén is.

 

Szolgáltatásaink:

 

Kényeztető lábápolás

 

Sokszor elfeledkezünk arról, hogy nem csak arcunk vagy kezeink igényelnek speciális törődést, hanem lábunk is megérdemli a kényeztetést. Lábaink egész életünk folyamán kiszolgálnak és hordoznak minket, sokszor magas sarkú, magas talpú cipőkben rohangálunk egész nap, háláljuk meg nekik mindezt a megfelelő lábápolással. A rendszeres pedikűrrel megelőzhetjük a fájdalmas problémák kialakulását is.

 

 

A pedikűrözés során eltávolítjuk az esetleg bőrkeményedéseket, formázzuk és lakkozzuk a lábkörmöket. Az A-list szalonokban a Sixtus, a Cuccio, az OPI és a CND prémiumkategóriás termékeivel dolgozunk, melyek otthoni környezetben is könnyen leoldhatóak.

 

Szolgáltatásaink:

 

Kényeztesd Te is kezeid és lábaid luxus környezetben, foglalj időpontot hozzánk egyetlen kattintással!Érdekesnek találtad ezt a cikket?
Kapcsolódó témáink: Trend Pedikűr Nyereményjáték Masszázs Manikűr Kozmetika Kéz- és lábápolás Halpedikűr Fodrászat Esküvő Csomagok A-List Salon&SPA Összes téma