Időpontkérés

Az Olaplex PPD-, szilikon-, kőolaj- és szulfátmentes adalékanyag, amelyet a hajfestés, illetve a szőkítés során használt termékekhez (mint a hajfesték, szőkítő vagy hajszínvilágosító) kevernek az A-list Salon&Spa szakemberei annak érdekében, hogy a hajat megvédjük a töredezéstől és roncsolódástól.

 

Milyen segítséget tudnak nyújtani az Olaplex termékek?

 

Az Olaplex jelenleg 6 lépcsős rendszerben szabadalmaztatott aktív összetevőkkel segít molekuláris szinten újjáépíteni a sérült hajkötéseket. 

 

mit-tehetsz-hogy-festett-hajad-ujra-egeszseges-es-elettel-teli-legyen

 

Az A-list Salon&Spa-ban szakembereink a 6 lépcső első két fokozatának segítségével érik el, hogy a hajban lévő sérült kötések újjáépüljenek, ezáltal biztosítják, hogy a hajad újra erős, fényes és egészséges lehessen.

 

Mit tehetsz otthon hajad tartós védelméért az Olaplex termékekkel?

 

Az Olaplex 4 lépéses otthoni ápoló és tápláló családja segít, hogy otthon is professzionális védelmet adhass festett, világosított hajad számára.

 

 

 

Otthoni hajápoláshoz szakembereink útmutatóját itt találod:

 

OLAPLEX OTTHONI HAJÁPOLÁS

 

 

Vásárold meg 3 lépéses otthoni hajápolási csomagot, amelyhez most ajándék hajkefével kedveskedünk!

 

MEGVÁSÁROLOM!

 

ÚJDONSÁG!

 

Webshopunkban már elérhető az Olaplex No. 6 Smoother ápoló krém, melynek segítségével:

 

Rendeld meg most vegán, szabadalmaztatott aktív összetevőkkel rendelkező Olaplex No. 6 hajkötés simító, ápoló krémünket!

 

MEGVÁSÁROLOM!Érdekesnek találtad ezt a cikket?
Kapcsolódó témáink: Trend Pedikűr Nyereményjáték Masszázs Manikűr Kozmetika Kéz- és lábápolás Halpedikűr Fodrászat Esküvő Csomagok A-List Salon&SPA Összes téma