Időpontkérés

 

Multicolor hajfestés z A-list Salon & Spa-ban

Sajnos elmúlni látszik a nyár és a fesztiválszezon, azonban mi egy percig sem csüggedünk. Böngésszük a trendeket és folyamatosan figyeljük, hogy mi lesz az aktuális a következő szezonban.

Nagyon jó híreket hoztunk nektek. Az őszi, téli szezonban sem maradtok színes hajkorona nélkül. Úgy tűnik a színes haj hódítása nem csak múló trend volt, hanem igenis megállta a helyét.


Ahogy,már korábbi bejegyzésünkben megírtuk a barna és vörös árnyalatok lesznek a szezon befutó színei, azonban a színes hajtrendeknél a multicoloron az az a többszínű hajfestésen lesz a hangsúly.

Hódítani fog a naplemente átmenet, a szivárvány színű festés, de akár egy lilás rózsaszín vattacukor árnyalatot is kipróbálhattok. Minél merészebb a szín annál jobb lesz a végeredmény.Szalonunkban a Joico termékcsalád tartós színes hajfestékeivel dolgozunk. Így nem kell azon aggódni,
hogy 2-3 hajmosás után kikopik a szín. A hajfesték akár 2 hónapig kifakulás nélkül megmarad a hajon.

Szeretnéd kipróbálni ezt a szuper festés technikát? Vagy már előre gondolkodsz, hogy az ünnepi szezonra kipróbálod az őrültebb, trendibb frizurát?

Nem kell mást tenned, mint bejelentkezned hozzánk, fodrászaink pedig elkészítik neked az álomhajat.

 

Ha szeretnéd, hogy hajszíned tartós és friss legyen, próbáld ki a Redken Color Extend termékcsaládját, amely

továbbá mindhárom szalonunkban is megvásárolható személyesen!Köszönjük a csodálatos sminkeket a NYX csapatának.


További információk a NYX kozmetikumokról:
https://www.facebook.com/nyxcosmeticshu/?fref=ts

http://www.a-list.hu/hu

 

Az A-list Salon & Spa csapata sok szeretettel várja vendégeit egy közös őszi szépségtanácsadásra!

 Érdekesnek találtad ezt a cikket?
Kapcsolódó témáink: Trend Pedikűr Nyereményjáték Masszázs Manikűr Kozmetika Kéz- és lábápolás Halpedikűr Fodrászat Esküvő Csomagok A-List Salon&SPA