Időpontkérés

Káros napsugarak

 

Nyáron a városban és víz közelben egyaránt erős napsugárzás éri hajszálainkat, mely a hajszerkezetünket megviseli és károsítja, így ezáltal veszít rugalmasságából, kifakul és töredezik. Különösen igaz ez akkor, ha festjük a hajunkat, hiszen így a hajszálak extra terhelésnek vannak kitéve. Ilyenkor érdemes színmegóvó és színfrissítő termékeket csatasorba állítani. Az A-list Salon&Spa fodrászai a nyári időszakban különösen szeretik a Redken Color Extend Magnetics termékcsaládját, amelyet kifejezetten a festett haj ápolására fejlesztettek ki. Szulfátmentes összetételénekköszönhetően kíméletesen segít megőrizni a frissen festett haj üde vibrálását. Titka a CAC nevű speciális formulábanrejlik: a benne található alkotóelemek olyan védőréteget képeznek a hajszálak köré, amelytől a haj, illetve a hajszín ellenállóbbá és ragyogóbbá válik.

 

 

 nyari-hajapolas

Hidratálás kívül - belül

 

Egész szervezetünkre hatással van a megfelelő folyadékbevitel és vízfogyasztás, nincs ez másképpen a hajunk esetében sem. A jól megérdemelt koktélok szürcsölése mellett fordítsunk kiemelt figyelmet arra, hogy naponta minimum 2 liter vizet fogyasszunk, ezáltal megelőzhető a haj töredezése, valamint bőrünk is meghálálja. Tincseinket érdemes extra hidratálással ellátni, különösen, ha sós víz éri hajunkat. A tengerparti nyaralások jolly jokere a Redken All soft sampon és kondicionáló, amely keratinban gazdag, ezáltal segít a haj revitalizálásában és helyreállítja a töredezett hajvégeket. A tápanyagokat a hajszálak mélyébe juttatja, amitől a haj erősebb, egészségesebb és puhább lesz. Szabályozza a haj vízháztartását, valamint argánolaj-tartalmának köszönhetően növeli a haj fényét.

 

Elő a kiegészítőkkel

 

Dobjuk fel szettünket egy csinos kalappal vagy egy jól megválasztott kendővel, amely megvédi fejbőrünket és hajszálainkat a nap káros UV sugárzásától! A forróság könnyen kiszáríthatja a fejbőrünket, ha nem védjük megfelelően, melynek hatására sokkal hamarabb bezsírosodhat, korpásodhat. Azzal is segíthetünk a hajunknak, ha hagyjuk a szabad levegőn megszáradni, így sokkal selymesebb tapintású lesz. A laza tengerparti hullámok nagyon trendinek számítanak, így ne nyúljunk rögtön a hajvasaló után, a hajunk hálás lesz érte!

 

 Ha te is szeretnél egész nyáron ragyogóan fényes, ápolt és csillogó hajkoronával büszkélkedni, válaszd az A-list Salon & Spa fodrászai által ajánlott professzionális termékeket!

 

Jelentkezz be hozzánk, fodrászaink segítenek, hogy a hajad ápolt és egészséges lehessen az év minden napján!

 

BEJELENTKEZEMÉrdekesnek találtad ezt a cikket?
Kapcsolódó témáink: Trend Pedikűr Nyereményjáték Masszázs Manikűr Kozmetika Kéz- és lábápolás Halpedikűr Fodrászat Esküvő Csomagok A-List Salon&SPA Összes téma