OLAPLEX

Hajfestés - és szőkítés kíméletesen az Olaplex-nek köszönhetően

 

Mi is az az OLAPLEX?

Az OLAPLEX PPD, szilikon, kőolaj és szulfátmentes adalékanyag, melyet a vegyszeres munkák során az eddig is használt termékhez keverünk, legyen szó hajfestékről, szőkítőről vagy hajszín-világosítóról. A termék szabadalommal védett összetevője a hajba jutva újra egyesíti a sérült kötéseket, és megóvja őket a további roncsolódástól. Így nincs többé száraz, töredezett haj! Az OLAPLEX-et olyan fodrászok használják, mint Guy Tang, Tracey Cunningham, olyan vendégek haján, mint Cameron Diaz vagy Kim Kardashian.

 

Miért fontos az Olaplex használata?

Áttörés a hajvilágosítás területén az Olaplex különleges fejlesztésével, mely a károsodás alapvető okát szünteti meg. Az Olaplex az első és egyetlen szer, amely megsokszorozza a hajban lévő kötéseket, és összeköti a már felbomlott, sérült kötéseket, így helyreállítva a haj egészséges szerkezetét. 

A haj szerkezete a különböző kémiai behatások, mint például a szőkítés, illetve világosítás során sérül, melyek miatt a természetes kötések felbomlanak. Az Olaplex képes ezeket a sérült kötéseket újra egyesíteni és a további roncsolódástól is megvédi a hajat, így megoldva a kémiai eljárások okozta haj töredezés és a szárazság problémáját. 

Olaplex kezelés a szalonban

A vendég haját egyszer átmossuk mélytisztítóval, majd a törölközőszáraz hajra felvisszük az Olaplex N°1 készítményt desztillált vízzel keverve, majd ezt követően 10 percig hatni hagyjuk. 10 perc letelte után az első lépésre felvisszük az Olaplex N°2 készítményt. Zuhanysapkában, klimazon alatt 20-30 percig hatni hagyjuk, majd végezetül megmossuk a hajat és felvisszük a kondicionálót, majd ha azt is leöblítettük következik a hajszárítás.

 

Olaplex kezelés otthon

A vendég vigyen fel bőséges mennyiséget törölközőszáraz hajra, hagyja a hajon legalább 10 percig majd mossa le. Ez után használjon sampont és balzsamot. A termék NEM hajban maradó kondicionáló, így a kezelési idő letelte után samponnal le kell mosni. Minél tovább marad a termék a hajon, annál eredményesebb lesz a hatás. A javasolt kezelési idő 10 perc, de ennél hosszabb ideig is a hajon hagyható a még tökéletesebb eredmény érdekében. Szükség esetén heti egynél többször is alkalmazható.

Rendelje meg webshopunkban!Érdekesnek találta ezt a cikket?
Kapcsolódó témáink: Fodrászat, Trend, összes téma