Promóciók | Törzsvásárlói program
HU | ENG

Olaplex

Hajfestés és szőkítés kíméletesen az Olaplex-nek köszönhetően! Már az A-list Salon & Spa-ban is igénybe vehető az Olaplex szalonkezelésként is!

Hajfestés és szőkítés kíméletesen az Olaplex-nek köszönhetően

 

Mi is az az OLAPLEX?

Az OLAPLEX PPD-, szilikon-, kőolaj- és szulfátmentes adalékanyag, amelyet a hajfestés, illetve a szőkítés során használt termékekhez (hajfesték, szőkítő vagy hajszínvilágosító) keverünk annak érdekében, hogy a hajat megvédjük a töredezéstől és roncsolódástól. A termék különleges, szabadalommal védett összetevője a hajba jutva újra egyesíti a sérült kötéseket, így elbúcsúzhatunk a száraz, töredezett hajtól! Az OLAPLEX-et olyan fodrászok használják, mint Guy Tang, Tracey Cunningham, olyan vendégek haján, mint Cameron Diaz vagy Kim Kardashian.

 

Miért fontos az OLAPLEX használata?

Áttörés a hajvilágosítás területén az Olaplex különleges fejlesztésével, mely a károsodás alapvető okát szünteti meg. Az Olaplex az első és egyetlen szer, amely megsokszorozza a hajban lévő kötéseket, és összeköti a már felbomlott, sérült kötéseket, így helyreállítva a haj egészséges szerkezetét. 

A haj szerkezete a különböző kémiai behatások, mint például a szőkítés, illetve világosítás során sérül, melyek miatt a természetes kötések felbomlanak. Az Olaplex képes ezeket a sérült kötéseket újra egyesíteni és a további roncsolódástól is megvédi a hajat, így megoldva a kémiai eljárások okozta hajtöredezés és a szárazság problémáját. 

 

OLAPLEX kezelés a szalonban

A vendég haját egyszer átmossuk mélytisztítóval, majd a törölközőszáraz hajra felvisszük az Olaplex N°1 készítményt desztillált vízzel keverve, amelyet 10 percig hatni hagyunk. A hatóidő letelte után felvisszük az Olaplex N°2 készítményt, majd zuhanysapkában, klimazon alatt 20-30 percig ezt is hatni hagyjuk. Ezután megmossuk a hajat, felvisszük a kondicionálót, és az öblítést követően megszárítjuk a hajat.

 

OLAPLEX kezelés otthon

A vendég vigyen fel bőséges mennyiséget törölközőszáraz hajra, hagyja a hajon legalább 10 percig majd mossa le. Ez után használjon sampont és balzsamot. A termék NEM hajban maradó kondicionáló, így a kezelési idő letelte után samponnal le kell mosni. Minél tovább marad a termék a hajon, annál eredményesebb lesz a hatás. A javasolt kezelési idő 10 perc, de ennél hosszabb ideig is a hajon hagyható a még tökéletesebb eredmény érdekében. Szükség esetén heti egynél többször is alkalmazható.Érdekesnek találtad ezt a cikket?
Kapcsolódó témáink: A-list Salon & Spa Csomagok Esküvő Fodrászat Halpedikűr Kéz- és lábápolás Kozmetika Manikűr Masszázs Nyereményjáték Pedikűr Trend Összes téma