Promóciók | Törzsvásárlói program
HU | ENG

Olaplex

Hajfestés és szőkítés kíméletesen az Olaplexszel

Már az A-list Salon & SPA-ban is!

Hajfestés és szőkítés kíméletesen az Olaplex-nek köszönhetően

 

Mi is az az OLAPLEX?

Az Olaplex PPD-, szilikon-, kőolaj- és szulfátmentes adalékanyag, amelyet a hajfestés, illetve a szőkítés során használt termékekhez (hajfesték, szőkítő vagy hajszínvilágosító) keverünk annak érdekében, hogy a hajat megvédjük a töredezéstől és roncsolódástól. A termék különleges, szabadalommal védett összetevője a hajba jutva újra egyesíti a sérült kötéseket, így elbúcsúzhatunk a száraz, töredezett hajtól! Az Olaplexet olyan fodrászok használják, mint Guy Tang, vagy Tracey Cunningham, olyan vendégek haján, mint Cameron Diaz vagy Kim Kardashian.

 

Miért fontos az OLAPLEX használata?

Az Olaplex küllönleges fejlesztése hatalmas áttörés a hajvilágosítás területén, mivel a károsodás alapvető okát előzi, illetve szünteti meg. Az Olaplex az első olyan hajápolószer, amely megsokszorozza a hajban lévő kötéseket, és összeköti a már felbomlott, sérült kötéseket, így helyreállítja a haj egészséges szerkezetét. 

A haj szerkezete a különböző kémiai behatások, mint például a szőkítés, illetve világosítás során sérül, a benne lévő természetes kötések felbomlanak. Az Olaplex képes ezeket a sérült kötéseket újra egyesíteni, és a további roncsolódástól is megvédi a hajat, ezzel meggátolja a kémiai eljárások okozta hajtöredezést és a haj kiszáradását.

 

OLAPLEX szalonkezelés

A vendég haját átmossuk mélytisztítóval, majd a törölközőszáraz hajra felvisszük az Olaplex N°1 készítményt desztillált vízzel keverve, amelyet 10 percig hatni hagyunk. A hatóidő letelte után felvisszük az Olaplex N°2 készítményt, majd zuhanysapkában, klimazon alatt 20-30 percig ezt is hatni hagyjuk. Ezután megmossuk a hajat, felvisszük a kondicionálót, és az öblítést követően megszárítjuk a hajat.

 

OLAPLEX kezelés otthon

Vigyünk fel bőséges mennyiséget törölközőszáraz hajra, hagyjuk a hajon legalább 10 percig, majd mossuk ki. Ez után használjunk sampont és balzsamot. A termék NEM hajban maradó kondicionáló, így a kezelési idő letelte után samponnal le kell mosni. Minél tovább marad a termék a hajon, annál eredményesebb lesz a hatás. A javasolt kezelési idő 10 perc, de ennél hosszabb ideig is a hajon hagyható a még tökéletesebb eredmény érdekében. Szükség esetén heti egynél többször is alkalmazható.

 Érdekesnek találtad ezt a cikket?
Kapcsolódó témáink: A-list Salon & Spa Csomagok Esküvő Fodrászat Kéz- és lábápolás Kozmetika Manikűr Nyereményjáték Pedikűr Trend Összes téma