Promóciók | Törzsvásárlói program
HU | ENG

OLAPLEX hajmegújító rendszer otthoni használatra

A festéstől és a szőkítéstől hajad már nem ragyog régi fényében? Nyerd vissza hajad egészséges küllemét az OLAPLEX otthoni használatra kifejlesztett kezelésével!

Ha A festéstől és a szőkítéstől hajad már nem ragyog régi fényében, használd az Olaplexet!

Az elmúlt években a divat világában a szőke árnyalatok és melírok hódítottak, így egyre több nő választott balayage melírt vagy akár ombre melírt, azért hogy ezt a trendi árnyalatot hajába csempéssze. A sötétebb hajú vendégek esetében sokszor egy alkalom alatt el sem érhető a kívánt végeredmény, így rövid időn belül többször is festésre, illetve világosításra kerül a haj. De mi a helyzet, ha végre megkaptad álmait melírját és árnyalatait, de a festés és szőkítés által a hajad állaga és minősége megváltozott? Nem muszáj levágatnod hosszú fürtjeid, hogy újra egészségesen ragyogó hajkoronád legyen, van más megoldás! Az Olaplex lehetővé teszi a sérült, töredezett haj otthoni professzionális kezelését.

Miért fontos az OLAPLEX használata?

Hajad szépségének visszanyerését kínálja az Olaplex különleges komplex összetevőkkel, melyek nem táplálnak, nem ápolnak, annál sokkal fontosabb dolgot tesznek hajaddal, még hozzá helyre állítják a természetes struktúráját, mely sértült a kémiai behatások miatt! Ha nem ápol, hogyan is teszi mindezt? Hajkötés sokszorozó rendszerének köszönhetően újjáépíti a felbomlott kötéseket a hajban, így megszüntetve a roncsolódás alapvető okát.

Mi is az az OLAPLEX?

Az OLAPLEX PPD, szilikon, kőolaj és szulfátmentes. A termék szabadalommal védett összetevője a hajba jutva újra egyesíti a sérült kötéseket, és megóvja őket a további roncsolódástól. Így nincs többé száraz, töredezett haj! Az OLAPLEX-et olyan fodrászok használják, mint Guy Tang, Tracey Cunningham, olyan vendégek haján, mint Cameron Diaz vagy Kim Kardashian.

Az OLAPLEX

Olaplex no. 3-4-5 Hajmegújító rendszer - Hogyan használd otthon?

Olaplex No.3 Hair Perfector

Az Olaplex No.3 lehetővé teszi a sérült, töredezett haj otthoni professzionális kezelését. A forradalmi formulán alapuló hajkezelési metódus, az utánzatokkal ellentétben, nem csak egyszerűen hatóanyagot juttat a roncsolódott hajszálakba, ami kimosódik, hanem újjá is építi a már felbomlott kémiai kötéseket, vagyis tartósan helyrehozza ezzel a korábbi sérüléseket. Vigyél fel bőséges mennyiséget törölközőszáraz hajra, majd hagyd hatni a hajon legalább 10 percig, ezután mosható le. A hatóidőt kivárva, a lemosást követően használj sampont és balzsamot. A termék NEM hajban maradó kondicionáló, így a kezelési idő letelte után samponnal le kell mosni. Minél tovább marad a termék a hajon, annál eredményesebb lesz a hatás. A javasolt kezelési idő 10 perc, de ennél hosszabb ideig is a hajon hagyható a még tökéletesebb eredmény érdekében. Szükség esetén heti egynél többször is alkalmazható.

Olaplex No.4 Hajmegújító sampon

Olaplex No.4 szabadalommal védett sampon hajkötés-sokszorozó molekulával, amely helyreállítja a haj egészséges belső szerkezetét. Használd minden hajmosáskor, VAGY az OLAPLEX No. 3 Hair Perfector kiöblítése után. Habosítsd fel, öblítsd ki. Folytasd a hajápolást az OLAPLEX No. 5 Hajmegújító kondicionálóval.

Olaplex No.5 Hajmegújító kondicionáló

Olaplex No.5 szabadalommal védett hajkondicionáló hajkötés-sokszorozó molekulával, amely helyreállítja, újraépíti és hidratálja a hajat, mindezt anélkül, hogy elnehezítené azt. Az OLAPLEX No.4 hajmegújító sampon kiöblítése után használj bő mennyiséget a hajtőtől egészen a hajvégekig. Hagyd hatni 3 percig, majd öblítsd ki.

Varázsold a fürdőszobád szépségszalonná és legyen professzionális az otthoni hajápolási rutinod, hogy minden hajmosás után olyan szép hajad legyen, mintha most léptél volna ki a szalonból! Válaszd az Olaplex no 3-4-5. hajmegújító rendszert hajad otthoni kezelésére.

 Érdekesnek találtad ezt a cikket?
Kapcsolódó témáink: A-list Salon & Spa Csomagok Esküvő Fodrászat Halpedikűr Kéz- és lábápolás Kozmetika Manikűr Masszázs Nyereményjáték Pedikűr Trend Összes téma