Promóciók | Törzsvásárlói program
HU | ENG

OLAPLEX hajmegújító rendszer otthoni használatra!

A festéstől és a szőkítéstől hajad már nem tündököl régi fényében? Állítsd vissza hajad egészségét és ragyogását az OLAPLEX otthoni használatra kifejlesztett kezelésével!

Válaszd az Olaplex termékcsaládját és ints búcsút a hajtöredezésnek!

Az elmúlt évek divatját a szőke árnyalatok és melírok határozták meg, valamint egyre több nő választott balayage vagy ombre melírt. A sötétebb hajú vendégek esetében sokszor egy alkalom alatt el sem érhető a kívánt végeredmény, így rövid időn belül többször is festésre, illetve világosításra szorul a haj. De mi a helyzet, ha végre megkaptad álmait melírját és árnyalatait, de a festés és szőkítés által a hajad állaga és minősége megváltozott? Nem muszáj levágatnod hosszú fürtjeid, hogy újra egészségesen ragyogó hajkoronád legyen, van más megoldás! Az Olaplex lehetővé teszi a sérült, töredezett haj otthoni professzionális kezelését.

Miért fontos az OLAPLEX használata?

Az Olaplex különleges komplex összetevői hagyományos értelemben véve nem csak táplálják és ápolják a hajat – annál sokkal fontosabb dolgot tesznek! Helyreállítják a kémiai behatások miatt sérült hajszerkezet természetes struktúráját, ugyanis hajkötés-sokszorozó rendszerének köszönhetően újjáépíti a felbomlott kötéseket a hajban, így megszünteti a roncsolódás alapvető okát. A termékek különleges, szabadalommal védett összetevője a bis-aminopropyl diglicol dimaleate molekula a hajba jutva egyesíti újra a sérült kötéseket, aminek eredményeképpen elbúcsúzhatunk a száraz, töredezett hajtól. 

Mi is az OLAPLEX?

Az Olaplex PPD-, szilikon-, kőolaj- és szulfátmentes hajregeneráló készítmény, melynek szabadalommal védett összetevői a hajba jutva újraegyesítik a sérült kötéseket, és megóvják őket a további roncsolódástól. Rendszeres használata segít, hogy a haj újra ragyogóan fényes és selymesen puha legyen, valamit segít megszüntetni a hajvégek töredezettségét.

 

Az OLAPLEX:

Ezt mind egyetlen termékcsaládtól? IGEN

A termékcsalád pedig most ÚJ termékkel bővült!

Olaplex No.4C - Hajápoló sampon száraz és sérült hajra

A No.4C Bond Maintenance Clarifying ápoló samponja új technológiájának köszönhetően tisztítja, javítja és feltölti a száraz és sérült hajat.

Könnyed habzó állagának köszönhetően eltávolítja a hajról a szennyeződéseket és a lerakódásokat, optimalizálja a hajmosási napokat a haj nedvességtartalmának csökkentése nélkül.

A helyreállító vegán tápanyagok a hajtövektől a hajvégekig helyreállítják a haj PH értékét, gazdag szulfátmentes habjával minden egyes hajszálat megtisztít, eltávolítja a klórt, a felesleges olajat, a kemény víz ásványi anyagait és még a nehézfémeket is, miközben minden eddiginél erősebb, hidratálást biztosít!

Használat:

Vidd fel nedves hajra, a hajtövektől a hajvégekig, habot képezve. Öblítsd le, majd használd a No. 5 Bond Maintenance kondicionálót a tökéletes ápolás és fényesség érdekében.

Varázsold a fürdőszobád szépségszalonná és emeld professzionális szintre az otthoni hajápolási rutinod, hogy minden hajmosás után olyan egészséges fényes hajad legyen, mintha most léptél volna ki kedvenc szépségszalonodból! Válaszd az Olaplex hajmegújító rendszerét hajad otthoni kezelésére, melyhez most összeállítottunk Neked egy teljesen új csomagot is!

 Érdekesnek találtad ezt a cikket?
Kapcsolódó témáink: A-list Salon & Spa Csomagok Esküvő Fodrászat Kéz- és lábápolás Kozmetika Manikűr Nyereményjáték Pedikűr Trend Összes téma