Promóciók | Törzsvásárlói program
HU | ENG

OLAPLEX No 7 Bonding Olaj

Az Olaplex No. 7 hajkötés sokszorozó olaj drámai ragyogást ad a hajnak, miközben élénk színt és elképesztő puhaságot biztosít. 

Az Olaplex No. 7 Bonding Oil megszelídíti a szöszösödésre hajlamos hajat illetve segít megküzdeni a szálló hajszálakkal miközben 232°C-ig védi hajadat a hőtől és a káros UV sugaraktól.

Olaplex No.7 Bonding Oil tápláló, megújító és formázó olaj, ami a jól bevált Olaplex receptúrán alapszik, szabadalmaztatott technológiával az extra ragyogásért, összehasonlíthatatlan lágyságért és a haj szerkezetének erősítéséért.

Az Olaplex No. 3 hajtökéletesítő nyomdokaiban járva az Olaplex No. 7 bonding olaj egy nélkülözhetetlen styling termék ha puha és ragyogó hajra vágysz miközben fontos számodra a sérült hajkötések újjáépítése is. Ez a magas koncentrációjú hajkötés sokszorozó olaj molekuláris szinten építi újjá a hajban a sérült hajkötéseket, legye szó akár kémiai, mechanikai vagy hő általi károsodásról.

Olaplex No. 7 hajkötéssokszorozó olaj – puha, selymes és egészséges haj

Ha te is használtál már olyan olajokat, amik elnehezítették a hajat, kellemetlen zsíros réteget hagytak a hajszálaidon vagy egyszerűen nem szívódtak be a hajba és még pár nap után is olajos érzetű volt a frizurád, akkor sem kell végleg lemondanod a hajolajokról! Az Olaplex No. 7 könnyed textúrájú, észrevétlenül beszívódik a hajszálakba és puha, selymes végeredményt hagy maga után. Az Olaplex No. 7 formulája újjáépíti a hajban található sérült diszulfid kötéseket így helyreállítja a festett, szőkített, melírozott és hőhatásnak kitett hajat – de tökéletesen működik színezetlen, sérült hajon is. Az Olaplex No. 7 hajkötés sokszorozó olaj remek kondícionáló, de alkalmazható styling termékként is és pár pillanat alatt kezelhetővé és puhává varázsolja a károsodott hajszálakat.

Az Olaplex No. 7 Hajkötéssokszorozó olajat kifejezetten Neked ajánljuk, ha:

Miért ilyen hatékony az Olaplex No. 7?

Az Olaplex No. 7 hajkötéssokszorozó olajban található szőlőmag-olaj és béta-karotin, valamint C, D és E vitamin harcolnak a haj öregedése ellen miközben védik a károsodástól és selymessé teszik a hajat. A fermentált zöld tea olaj nyom nélkül beszívódik a hajba és értékes tápanyagokat visz a hajszálak mélyére, a Bisz-amino-propil-diglikol-dimaleát pedig erősíti a haj szerkezetét és helyreállítja a sérült hajkötéseket. Ez az egyedülálló molekula tartósan javítja a sérült kötéseket, a hajat pedig természetesen fényessé és erőssé varázsolja.

Az Olaplex No. 7 Aktív összetevői:

Hogyan használd az Olaplex No. 7 Hajkötéssokszorozó olajat?

Fordítsd az üvegcsét fejjel lefelé, és adagolj pár cseppet az olajból a tenyeredbe. Oszlass el a terméket törölközőszáraz vagy száraz hajadban, és alakítsd ki az áhított formát.Érdekesnek találtad ezt a cikket?
Kapcsolódó témáink: A-list Salon & Spa Csomagok Esküvő Fodrászat Halpedikűr Kéz- és lábápolás Kozmetika Manikűr Masszázs Nyereményjáték Pedikűr Trend Összes téma