Promóciók | Törzsvásárlói program
HU | ENG

Orosz manikűr

Hallottál már a legújabb manikűrtrendről? Az orosz manikűr, más néven gépi manikűr már elérhető szalonjainkban!

Néhány hónapja robbant a szépségipar köztudatába az orosz innováció: a száraz gépi manikűr.

A legfőbb tulajdonságát azonnal elárulja a neve, de nézzük meg közelebbről, hogy valójában miről is van szó! A hagyományos manikűr során a körömágybőr feltolása és a kutikula eltávolítása ollóval és egyéb kézi eszközökkel történik. A gépi manikűr esetében az egész folyamatot gépek, pontosabban 5-6 különböző csiszolófej végzi.

Eredménye lényegesen különbözik a hagyományos manikűrétől: míg a kézi manikűr esetén a már elkészült körmök néhány nap után „lenőtt” hatást keltenek, akár már az alig észrevehető üres rész miatt is, addig a gépi manikűrnél a bőr 100%-ig eltávolítható, ezzel lassabban nő vissza, a körömre nehezebben „kapaszkodik fel”, emellett a műkörömhöz, körömfestéshez használt alapanyagok nagyobb felületet képesek befedni – így a lenövés akár két héttel is eltolható! De nem csupán a lenövést lassítjuk, hiszen a technikának köszönhetően egy tisztább, esztétikusabb látványt kelt a végeredmény.

 

Gyorsan nő a körmöd? Beleuntál a gyakori töltésbe? Hosszan tartó, kivételesen gyönyörű körmökre vágysz?

Gyere el hozzánk gépi manikűrre, és érezd a különbséget – élvezd a hosszan tartó gyönyörű körmöket!Érdekesnek találtad ezt a cikket?
Kapcsolódó témáink: A-list Salon & Spa Csomagok Esküvő Fodrászat Halpedikűr Kéz- és lábápolás Kozmetika Manikűr Masszázs Nyereményjáték Pedikűr Trend Összes téma