Néhány hónapja robbant a szépségipar köztudatába az orosz innováció:a száraz gépi manikűr. A legfőbb tulajdonságát azonnal elárulja a neve, de nézzük meg közelebbről, hogy valójában miről is van szó!

A hagyományos manikűr során a körömágybőr feltolása és a kutikula eltávolítása ollóval és egyéb kézi eszközökkel történik. A gépi manikűr esetében az egész folyamatot gépek, pontosabban 5-6 különböző csiszolófej végzi.

Eredménye lényegesen különbözik a hagyományos manikűrétől: míg a kézi manikűr esetén a már elkészült körmök néhány nap után „lenőtt” hatást keltenek, akár már az alig észrevehető üres rész miatt is, addig a gépi manikűrnél a bőr 100%-ig eltávolítható, ezzel lassabban nő vissza, a körömre nehezebben „kapaszkodik fel”, emellett a műkörömhöz, körömfestéshez használt alapanyagok nagyobb felületet képesek befedni – így a lenövés akár két héttel is eltolható! De nem csupán a lenövést lassítjuk, hiszen a technikának köszönhetően egy tisztább, esztétikusabb látványt kelt a végeredmény.

 

 

Gyere el hozzánk gépi manikűrre, és érezd a különbséget – élvezd a hosszan tartó gyönyörű körmöket!

Bejelentkezés:

A-list Buda: +36-30-515-99-44
A-list Pest: +36-70-615-12-00
A-list Hűvösvölgy: +36-30-599-10-09

salon@a-list.huÉrdekesnek találta ezt a cikket?
Kapcsolódó témáink: Kéz- és lábápolás, Trend, összes téma