Párosan szép az élet. Na meg a masszázs 

 

Igazi hűsítő, frissítő nyári illatkoktélokat állítottunk össze, hogy garantáltan felfrissülve vagy ellazulva távozzatok tőlünk.

 

A 60 perces kezelések alatt a svéd masszázs fogásait (simítás, dörzsölés, gyúrás) alkalmazva feltöltjük a teljes testet. Ezt az élményt a páros kezelőnkben szakképzett kollégáinktól kapjátok meg. Az aromaterápia varázslatos hatásai fokozzák a masszázs jótékony hatását. Így ezzel egészítjük ki a kezelést!

 

 

A hölgyek a következő szuper illatpárosokból választhatnak:

Mangó-barack: csak hunyd le a szemed, és az egzotikus mangó a barackkal karöltve garantáltan a trópusi hangulatot varázsol. A vízhiányos bőr legjobb ellenszere ez az olaj. A jókedv garantált.

Citrom-lime: a napfényes vidékek gyümölcsét, a citromot szoktuk segítségül hívni, ha szeretnénk felfrissíteni a szoba levegőjét vagy magunkat. Az illata ellazít, feloldja lelkünk görcseit, és a feszültséget. A központi idegrendszer ellazulását segíti.

A citrom jó barátja a lime, mely erőteljes szagtalanító hatásáról ismert. A bőrnek  és a léleknek is olyan akár egy hűsítő limonádé.

 

És most jöjjenek az Urak, akik a következő illatokból választhatnak:

Bergamott-eukaliptusz: a bergamott a remény illata, oldja a szorongást, a félelmeket elűzi, segít helyrebillenteni az egyensúlyod, elűzi az álmatlanságot és a fokozott izgatottságot. Erős testvére az eukaliptusz, amely segít mélyet, frissítőt lélegezni és hatékony gyulladáscsökkentő. Ez a mix igazi nagyágyú.

Borsmenta-lime: A menta minden szempontból felébreszt, a mentális frissesség segítője, a szellemi fáradtságot segít leküzdeni. Jól jön emésztési problémáknál, a mindennapos stressz elleni harcban.

 

Ugye milyen nehéz választani?

Páros masszázs

A felejthetetlen páros masszázs ára 19 900 Ft két fő részére

Az akció 2017. július 1. - szeptember 30. között érvényes.

 

Bővebb információt elérhetőségeinken, vagy a salon@a-list.hu címen kérhetsz!

TIPP: Online bejelentkezés esetén a Pesti szalonunk masszázs szolgáltatásai között találod az akciós ajánlatot! Jelentkezz be most, szeretettel várunk Titeket!

 

 Érdekesnek találta ezt a cikket?
Kapcsolódó témáink: Masszázs, összes téma