Promóciók | Törzsvásárlói program
HU | ENG

Prémium Belico anti-aging mezoterápiával

A bőrápolásban a legnagyobb kihívást a hatóanyagok mélyebb bőrrétegekbe való juttatása jelenti.

 

A tű nélküli mezoterápiás kezelés során nano-csatornákat nyitunk a bőrben, melyeken akadálytalanul tudnak a bőr legmélyebb réetgeibe is felszívódni olyan bőrépítő hatóanyagok, mint az aminosavak, peptidek, hyaluronsav és vitaminok.

Tű nélkül mezoterápiás Belico anti-aging kezeléseink az alábbi problémák esetén jelentenek tökéletes megoldást:

o    arcfiatalítás,

o    gyulladáscsökkentés,

o    érfalerősítés,

o    pigmentfolthalványítás,

o    és mélyrétegi hidratálás.

A megfelelő molekulaszerkezet (például peptidek), a bőr védekezőképességét „kicselező” high-tech hatóanyagszállító rendszerek (liposzómák, nanoszómák, és fitoszómák, kozmetikai dróntechnológia) és a mezoterápia kombinációjával a ma elérhető leglátványosabb bőrképváltozást tudjuk vendégeinknek garantálni.

Prémium Belico anti-aging kezeléseink

ANTI-STRESS EFFECT 30+

A városi, stresszes bőr megújítása

A káros környezeti hatások és a stresszes életmód következménye az idő előtti bőröregedés: amikor a bőr idősebbnek tűnik biológiai koránál. A bőrirritációk, vízhiány, fakó, élettelen bőr, bőrfelszíni ráncok, egyenetlen pigmentáltság és a bőr rugalmatlanná válása mind-mind szemmel látható tünetek, amelyeket mindannyian szeretnénk leküzdeni. Anti-pollution és high-tech méregtelenítő hatóanyagainknak köszönhetően a Belico anti-ageing kezelés után a megfáradt bőr azonnal visszanyeri vitalitását.

keratinos-hajkezeles

PHYTO REJUVENATION 35+

Növényi őssejtes bőraktiválás

PHYTO REJUVENATION Belico anti-aging kezelésünk tökéletes érzékeny bőrű vendégeinknek, akik emellett látványos anti-aging kezelésre is vágynak.

 

A rugalmasságát vesztett, megereszkedett, igénybevett bőr kényeztető anti-aging kezelése, hiszen a növényi őssejtekben rejlő legtisztább „életerő” növeli a bőr saját őssejtjeinek aktivitását. Felgyorsul a bőrsejtek megújulása, megerősödik a bőr védekezőképessége, a botox-szerű feszesítő hatóanyagok pedig ellazítják a mimikai ráncokat. Tökéletes Belico anti-aging kezelés érzékeny bőrre is, látványos hatással!

keratinos-hajkezeles

 

AGE STOP 40+

peptid- és őssejtterápia aminosavakkal

Ez az aminosavakban gazdag Belico anti-aging arckezelés létfontosságú bőrépítő anyagokkal regenerálja a bőrt, erősíti a bőr védekezőképességét, és javítja annak rugalmasságát.

Az Age Stop Belico anti-ageing kezelés a kollagén és elasztin rostokra ható innovatív formulák segítségével regenerálja a dermisz szerkezetét. Méregteleníti, feszesíti, feltölti és revitalizálja a petyhüdt, rugalmasságát veszített, érzékeny, dehidratált bőrt. 

keratinos-hajkezeles

TIME REVERSE EFFECT 45+

Peptidterápia az elmélyült mimikai ráncokra

A Time Reverse Belico anti-ageing kezelés a petyhüdt, rugalmasságát veszített, elmélyült mimikai ráncokkal barázdált érett bőr számára kifejlesztett arckezelésünk.  Az öregedő bőr lelassult megújító folyamatait peptidek széles tárházával aktiváljuk és feszesítjük.

A kezelés után a bőr feszesebb és üdébb lesz, a ráncok halványulnak, a kontúrok feszesednek. 

keratinos-hajkezeles

A BELICO megoldó arckezelések és az otthoni bőrápolás eredményessége a minden részletre kiterjedő bőrszemléletben rejlik. Ebben a bőrápolási mátrixban minden bőrnek egyedi helye van: a különböző bőrproblémák és bőrmélységek kezelésének intenzitását precízen testre szabjuk.

Ezért szeretjük a Belico arckezeléseket:

Próbáld ki Belico megújító arckezeléseink egyikét pesti és budai szalonjainkban és relaxálj szakértő kezek között!

keratinos-hajkezelesÉrdekesnek találtad ezt a cikket?
Kapcsolódó témáink: A-list Salon & Spa Csomagok Esküvő Fodrászat Kéz- és lábápolás Kozmetika Manikűr Nyereményjáték Pedikűr Trend Összes téma