Promóciók | Törzsvásárlói program | Blog
HU | ENG

Rádiófrekvenciás arckezeléseink

Rádiófrekvenciás gépünk bipoláris rádiófrekvenciát alkalmaz a bőr feszesítésére és az arckontúrok emelésére.

A rádiófrekvenciás hullámok biztonságos, non - invazív, azaz fájdalommentes módját kínálják a laza vagy megereszkedett bőr feszesítésére az arcon és a test bizonyos területein (pl.:nyak, toka, dekoltázs). Nagyszerűen alkalmazható az enyhébb és a mélyebb ráncok csökkentésére, újabbak kialakulásának megelőzésére és a bőr tónusának és szerkezetének javítására.

Előnyei: 

  • fájdalom- és sérülésmentes, ezért relaxáló és nyugtató hatású,
  • a bőr rugalmasságáért felelős kollagén rostok átalakulnak, számuk megemelkedik,
  • a bőr megújul, feszesebbé, fiatalosabbá, üdévé válik,
  • a ráncok, a szem körüli sötét karikák és szarkalábak finomodnak.


Image

Hogyan működik a rádiófrekvenciás arckezelés?

Az évek előrehaladtával a bőrben a kollagén és az elasztin termeléséért felelős sejtek egyre inkább csökkennek. A ráncok mélyebbé válnak, a bőr megereszkedik. A rádiófrekvencia célja pedig nem más, az arcbőr kollagéntermelésének beindítása, az alvó sejtek aktivizálása. A kezelés során a megfelelő frekvencia és energia kiválasztásánál egyfajta hőbevitel történik, aminek hatására megindul a bőrben a kollagén termelődés.

A rádiófrekvencia elsődleges erényei: a bőr kisimul, érezhetően és láthatóan feszesebb lesz! Pozitív hatásai már az első alkalommal is látványos eredményekkel kecsegtetnek.

Image

Azonnali eredmény:

Minden kezelés után észrevehető az azonnali feszesítő hatás, mely a kollagénrostok két dimenziós összehúzódásának következménye. A bőrben felgyorsulnak az anyagcsere folyamatok, javul az oxigenizáció és a bőr ragyogóvá válik. 

Hosszútávú eredmény:

A rádiófrekvenciás hullámok egy mesterséges hőhatást hoznak létre a bőr mélyebb rétegeiben, amely stimulálóan hat a kollagén és elszatin rostok termelésért felelős bőrsejtekre, így hosszútávon, kúraszerű kezelésekkel még látványosabb eredményt érhetünk el bőrünk feszességének és fiatalon tartásának érdekében.

Image

Az A-list Salon & Spa-ban úgy alakítottuk ki kozmetikai szolgáltatásainkat, hogy BÁRMELY kezelésünkhöz igénybe vehető a rádiófrekvencia!

Ráadásul ha MOST bejelentkezel a 120 perces Belico Meso Shot arckezelésünkre, egy 45 perces RÁDIÓFREKVENCIÁS arckezelést adunk AJÁNDÉKBA*!

BEVEZETŐ ÁRON: 39.800 FT

*Az ajándék 45 perces arckezelés 3 héten belül vehető igénybe.

Image

Érdekesnek találtad ezt a cikket?Sütiket és más technológiát használunk a weboldal működéséhez, statisztikához, a tartalmak és hirdetések, ajánlatok személyre szabásához, és az így gyűjtött adatok média-, hirdető- és elemző partnereinkkel történő megosztásához. Partnereink ezeket kombinálhatják más adatokkal is. Az Elfogadom gombra kattintással hozzájárulsz mindezekhez. A hozzájárulásod tartalmát a További beállítások gomb alatt állíthatod be, amit bármikor módosíthatsz. Adatvédelmi Tájékoztató