Promóciók | Törzsvásárlói program | Blog
HU | ENG

Redken

A piacvezető Redken egyedülálló fejlesztése az olajalapú hajfesték, melynek különlegessége, hogy természetes összetevőket tartalmaz, emellett ammónia-, vegyszer- és illatmentes.

A hajfestékek új generációja, a 4D színhatással rendelkező Redken Chromatics működési elve a Redken két világszabadalmára épül: az egyik az Oil DeliverySystem (ODS2), egy egyedülálló, ammóniamentes, olaj alapú közvetítő közeg, ami forradalmasította az aktív hatóanyagok bejuttatását a hajszálakba, a másik pedig az Interlock Protein Network (IPN) – az a technológia, melynek eredményeképp a fehérje és a hidratáló hatóanyagok bejutnak a hajszálakba, megerősítik, feltöltik azokat, és visszaállítják a haj egészséges pH-értékét.

Mit jelent a Redken 4D színhatás?

1D: a tökéletes fedés
2D: a tökéletes ápolás
3D: a protein formula
4D: a tökéletes multidimenzionális színhatás

 

A festék a speciális hatóanyagok révén igazodik a hajszálak vastagságához: a haj színe szálanként eltérő, mondhatni „színjátszós” lesz, amitől a festés természetesebb hatást kelt. A protein- és hidratáló technológiának köszönhetően a Chromatics használatával drámai javulást érhetünk el az elgyengült és törékennyé vált haj szerkezetének javításában, és egészséges fényének visszaállításában. Az eredmény: ragyogó, kétszer erősebb hajkorona.


Fontos tudnunk, hogy különböző festési eljárások közül válogathatunk, igényeinknek megfelelően. Mindegy, hogy a Redken tartós színezőjét, vagy hajfestékét választjuk, a tökéletes eredmény garantált.

Image

Hajszínezés a Redkennel

A tartós színezőt azoknak ajánljuk, akik egyelőre csak ismerkednek a hajszínváltoztatással, szeretnének eredeti hajszínüknek egy kis fényt, árnyalást adni, de kiváló megoldást jelent azoknak is, akiknél megjelentek az első ősz hajszálak, és szeretnék azokat eltüntetni. Mivel a tartós hajszínezés nem radikális beavatkozás, csak a saját hajszínnel azonos, vagy annál sötétebb árnyalatot választhatunk. Ilyenkor a lenövés egyáltalán nem látszik. A Redken színező hatása akár 2-3 hónapig is eltarthat.


Hajfestés a Redkennel

A hajfestéket akkor ajánljuk, ha teljesen és tartósan meg szeretnénk változtatni hajszínünket. Egy új hajszín nemcsak hajunkra, hanem egész megjelenésünkre hatással van. Mivel a sötét haj karakteresebbé teszi az arcot, a kor előrehaladtával javasolt világosítani a hajat – ezzel lágyíthatjuk vonásainkat. Azoknak, akik vagányabb, fiatalosabb, erőteljesebb hajszínt szeretnének, az intenzív vöröses-rezes árnyalatokat javasoljuk.

A Redken filozófiája a természeteshez lehető legközelebb álló hatás elérése, ezért sok esetben alkalmazunk fél, vagy egy árnyalattal világosabb színhatást a hajvégeken, így képezve átmenetet a hajszínben. A Redken hajfestéket kizárólag a lenövésre tesszük, és a már festett hajvégeket színezővel kezeljük, így tökéletes színhatást érünk el, miközben a hajat is kíméljük. A Redken színezője savas hatású rendszerben működik. A savas hatás visszaállítja a haj természetes pH értékét, sokkal ellenállóbbá, kétszer fényesebbé és rugalmassá teszi a hajat. A Redken az ősz haj fedésére is hatékony megoldást kínál. A Chromatics rendszer Beyond Cover nevű speciális hajfestéksorozatában az őszülő haj árnyalatai is megtalálhatóak. Az ősz haj igényeinek megfelelő argánolaj-, keramid-, E-vitamin- és antioxidáns-tartalma újra kezelhetővé, puhává és élettel telivé varázsolja az ezüstös hajszínt.

Szalonunk a Redken egyedülálló technológiája mellett döntött, hogy fodrászati szolgáltatásaink keretében is a legmagasabb minőséget nyújtsuk. Éld át Te is az A-list minőséget, hogy olyan gyönyörű hajkoronád legyen, akárcsak a sztároknak!


Az A-list Salon & SPA-t Magyarországon elsőként választották ki a Redken márka teljeskörű használatára, ami óriási megtiszteltetés számunkra, és egyben elismerése annak a minőségnek, amelynek a megteremtésén és fenntartásán sok-sok éve töretlen lelkesedéssel dolgozunk.

ImageÉrdekesnek találtad ezt a cikket?