Promóciók | Törzsvásárlói program
HU | ENG

Redken

A Redken egyedülálló fejlesztése az olajalapú hajfesték, melynek különlegessége, hogy természetes összetevőket tartalmaz, emellett ammónia-, vegyszer- és illatmentes. A Redken ezeKNEK A fejlesztéseknek köszönhetően vált piacvezetővé a hajápolásban.

A Redken Chromatics, a hajfestékek új generációja, elhozza számunkra a 4D-s színhatást. Működési elve a Redken két világszabadalmára épül: az Oil DeliverySystem (ODS2) – olaj alapú közvetítő rendszer – egy egyedülálló ammóniamentes szállító közeg, ami forradalmasította az aktív hatóanyagok bejuttatását a hajszálakba, az Interlock Protein Network (IPN) pedig az a technológia, melynek eredményeképp a fehérje és a hidratáló hatóanyagok bejutnak a hajszálakba, megerősítik, feltöltik azokat, és visszaállítják a haj egészséges pH-értékét.

Mit jelent a Redken 4D színhatás?

1D: a tökéletes fedés
2D: a tökéletes ápolás
3D: a protein formula
4D: a tökéletes multidimenzionális színhatás

A festék a speciális hatóanyagok révén igazodik a hajszálak vastagságához: a haj színe szálanként eltérő, mondhatni "színjátszós" lesz, amitől a festés természetesebb hatást kelt. A protein- és hidratáló technológiának köszönhetően a Chromatics használatával drámai javulást érhetünk el az elgyengült és törékennyé vált haj szerkezetének javításában, és egészséges fényének visszaállításában. Az eredmény: ragyogó, kétszer erősebb hajkorona.


Fontos tudnunk, hogy különböző festési eljárások közül válogathatunk, igényeinknek megfelelően. Mindegy, hogy a Redken tartós színezőjét, vagy hajfestékét választjuk, a tökéletes eredmény garantált.

 

Hajszínezés a Redkennel

A tartós színezőt azoknak ajánljuk, akik egyelőre csak ismerkednek a hajszínváltoztatással, szeretnének eredeti hajszínüknek egy kis fényt, árnyalást adni, de kiváló megoldást jelent azoknak is, akiknél megjelentek az első ősz hajszálak, és szeretnék azokat eltüntetni. Mivel a tartós hajszínezés nem radikális beavatkozás, csak a saját hajszínnel azonos, vagy annál sötétebb árnyalatot választhatunk. Ilyenkor a lenövés egyáltalán nem látszik. A Redken színező hatása akár 2-3 hónapig is eltarthat.

Hajfestés a Redkennel

A hajfestéket akkor ajánljuk, ha teljesen meg szeretnénk változtatni hajszínünket. Egy új hajszín nemcsak hajunkra, hanem egész megjelenésünkre hatással van. Mivel a sötét haj karakteresebbé teszi az arcot, a kor előrehaladtával javasolt világosítani a hajat – ezzel lágyíthatjuk vonásainkat. Azoknak, akik vagányabb, fiatalosabb, erőteljesebb hajszínt szeretnének, az intenzív vöröses-rezes árnyalatokat javasoljuk.

A Redken filozófiája a természeteshez lehető legközelebb álló hatás elérése, ezért sok esetben alkalmazunk fél, vagy egy árnyalattal világosabb színhatást a hajvégeken, így képezve átmenetet a hajszínben. A Redken hajfestéket kizárólag a lenövésre tesszük, és a már festett hajvégeket színezővel kezeljük, így tökéletes színhatást érünk el miközben a hajat is kíméljük. A Redken színezője savas hatású rendszerben működik. A savas hatás visszaállítja a haj természetes pH értékét, sokkal ellenállóbbá, kétszer fényesebbé és rugalmassá teszi a hajat. A Redken az ősz haj fedésére is hatékony megoldást kínál. A Chromatics rendszer Beyond Cover nevű speciális hajfestéksorozatában az őszülő haj árnyalatai is megtalálhatóak. Az ősz haj igényeinek megfelelő argánolaj-, keramid-, antioxidáns- és E-vitamin tartalma újra kezelhetővé, puhává és élettel telivé varázsolja az ezüstös hajszínt.

Szalonunk a Redken egyedülálló technológiája mellett döntött, hogy fodrászati szolgáltatásaink keretében is a legmagasabb minőséget nyújtsuk. Élje át Ön is az A-list minőséget, hogy olyan gyönyörű hajkoronája legyen, akárcsak a sztároknak!

Az A-list Salon & Spa-t Magyarországon elsőként választották ki a Redken márka teljeskörű használatára, ami óriási megtiszteltetés számunkra, és egyben elismerése annak a minőségnek, amelynek a megteremtésén és fenntartásán sok-sok éve töretlen lelkesedéssel dolgozunk.Érdekesnek találtad ezt a cikket?
Kapcsolódó témáink: A-list Salon & Spa Csomagok Esküvő Fodrászat Halpedikűr Kéz- és lábápolás Kozmetika Manikűr Masszázs Nyereményjáték Pedikűr Trend Összes téma