Promóciók | Törzsvásárlói program | Blog
HU | ENG

Redken -Tökéletesen, hosszan tartó Beszárított Frizura

A beszárítás minden frizura alapja. Nincs olyan vendég, aki a szalonszolgáltatás után frissen beszárított haj nélkül hagyná el a szalont. A jól beszárított haj fényesebb, simább, miközben a haj, illetve a fejbőr is egészségesebb. A legkisebb nedvesség is előidézheti a fejbőr egyensúlyának felborulását, és számos problémát okozhat, mint például érzékenység, viszketés, korpásodás, stb.


A beszárítás nyújtotta élmény most még felejthetetlenebb lehet. A Redken 3 új termékével a klasszikus beszárított hajakból még tökéletesebb frizurákat varázsolhattok, méghozzá könnyen, gyorsan és tartósabb végeredménnyel.

Image

QUICK BLOWOUT a gyorsabb beszárításért és a simább hajért!

A tökéletes beszárítás első lépése egyértelműen a Quick Blowout, amelyet megmosott, törölközőszáraz hajra viszünk fel. A könnyed állagú spray nagyon egyszerűen felvihető a hajra, amely azonnal citrusos, virágos és fás tónusokkal illatozik. A termék egész nap finom és kellemes illatot kölcsönöz a hajnak. Az olaj- és vízkomponensekből álló kétfázisú összetétele lerövidíti, illetve minimalizálja a beszárítás idejét, miközben táplálja a hajat és hővédelmet nyújt számára akár 230 °C-ig. Használata után a haj még simább és fényesebb lesz. 

ImageBIG BLOWOUT az azonnali VOLUMENÉRT és a hosszan tartó TEXTÚRÁÉRT!

A Big Blowout finom gél használata kiválóan kombinálható a Quick Blowout alkalmazásával, de a termék akár önmagában is felvihető megmosott, törölközőszáraz hajra. Ez a finom, gélállagú termék azonnal beszívódik a hajba anélkül, hogy ragadóssá tenné a hajszálakat, vagy termékmaradványokat hagyna maga után. A felvitelt követően mintegy varázsütésre nyomtalanul eltűnik. De a kapott eredmény mindent megér.

Image

Azonnali látványos volument, hosszan tartó textúrát, megfelelő fixálást és selymes frizurát biztosít. A haj természetesen rugalmas, sima és fényes, ugyanakkor lenyűgöző volumenű. A Big Blowout mindemellett hővédelmet is nyújt 230 °C-ig, és óvja a hajat az esetleges szöszösödéstől.

ImageA DEEP CLEAN száraz sampon bármilyen frizurát napokig FRISSEN tart!

Image

Utolsó lépésben a Deep Clean száraz sampont vigyük fel száraz hajra, akár közvetlenül a szárítás után, hogy extra volument és hosszan tartó frizurát kapjunk mosás nélkül. De akár otthon is használhatod, hogy frizurádat még több napig frissen tudd tartani.

Rizskeményítőt tartalmazó hatékony összetételének köszönhetően a Deep Clean száraz sampon felszívja a zsírt a hajról és a fejbőrről, így meghosszabbítja a mosások közötti időt. Ezenkívül a mosás után több napig tartó frissességet, volument és textúrát ad a hajnak. A száraz sampon a nap bármely szakában, akár naponta többször is alkalmazható. Reggelente, hogy segítsen megformázni és felfrissíteni a hajat, vagy esténként, hogy felszívja a zsírt. A száraz sampon nem károsítja és nem teszi tönkre a frizurát, éppen ellenkezőleg, kiválóan texturizál, növeli a volument, és kellemesen felfrissít.

ImageImage
Érdekesnek találtad ezt a cikket?