Promóciók | Törzsvásárlói program
HU | ENG

Redken ABC hajápoló kezelések

Tapasztald meg a Redken ABC kezelések jótékony hatásait szalonunkban, majd vidd haza a termékeket, és folytasd hajad teljes körű megújítását.

Most lehetővé válik hajad teljes megújulása a Redken legújabb termékcsaládjával, az Acidic Bonding Concentrate-tel! Használatával a haj új erőre kap, és a sérülések is visszaszorulnak. Minden hajtípusnak professzionális hajápolást nyújt.

A termékek professzionális fodrászok közreműködésével jöttek létre, így a kémiai szolgáltatások által igénybevett haj hatékony kezelése elsődleges szempont volt.

Szalonunkban többféle kezelést is igénybe vehetsz a Redken ABC termékcsalád felhasználásával, és első kézből tapasztalhatod meg a termékcsalád hidratáló és megújító hatásait hajkoronádon.

Első lépésként felmérjük hajad állapotát, és attól függően, hogy mennyire száraz vagy sérült, javaslunk egy ennek megfelelő Redken ABC kezelést.

 

Redken ABC hidratáló kezelés – hidratáló kezelés vízhiányos hajra

Ha hajad száraz és törékeny, hajvégeid töredezettek és szöszösek, akkor hajad vízhiányos.

A kezelés első lépéseként előkészítjük a hajat az ABC samponnal, majd egy speciális koncentrátummal visszaállítjuk hajad nedvességtartalmát, és végezetül egy hajápoló formulával is kezeljük, ami segít, hogy a haj pH-értéke egyensúlyba kerüljön, továbbá lezárja a kutikulákat a sima, puha hajszálak érdekében. Tartós hatás az igénybevett hajra.

A kezelés ára: 5800 Ft

 

Redken ABC protein kezelés – a fehérjehiányos hajra

Ahhoz, hogy egészséges maradjon, a hajnak fehérjére van szüksége. Ha hajad veszített rugalmasságából, gyenge vagy erőtlen, akkor a protein kezelés segítséget jelent.

A kezelés során fehérjéket és speciális tápanyagokat juttatunk a hajba, amelyek segítenek újraépíteni a hajszálak szerkezetét, és fenntartani a haj általános egészségét.

A protein kezelés különösen ajánlott, ha hajfestést vagy szőkítést tervezel, vagy akár utána is.

A kezelés ára: 5800 Ft

Redken ABC hidratálás + protein kezelés – dehidratált és fehérjehiányos hajra

Ez a kezelés azonnal megerősíti a sérült, igénybevett hajat, és új erőt ad a hajszálaknak, megakadályozva a további károsodást.

A kezelés során az Acidic Bonding Concentrate teljes skáláját használva ellátjuk hajadat a létfontosságú fehérjékkel és tápanyagokkal, így megerősítjük a haj legyengült kötéseit és helyreállítjuk az optimális pH-szintet.

Ez a kezelés óv a hajszínezés, kémiai szolgáltatások és hajformázó eszközök negatív hatásai, és a további károsodások ellen. Hidratál, revitalizál, és stabilizálja a fehérjeszintet.

Minden hajtípusra ajánlott.

A kezelés ára: 7200 Ft

A Redken ABC termékeit megvásárlásra is kínáljuk, hogy az egészséges haj érdekében otthon is a lehető legtöbbet tudj tenni. Az ABC sampon, balzsam, és hajban maradó ápoló használatával hajad megújul. Rendszeresen használva intenzíven ápol, megerősíti a hajszálak kötéseit, megakadályozza a haj szöszösödését, és puhábbá varázsolja a hajat. Festett vagy szőkített hajúak számára különösen ajánlott ez a termékcsalád, mert védelmet nyújt a hajszín fakulása ellen és helyreállítja az optimális pH-szintet.

 

Tapasztald meg a Redken ABC kezelések jótékony hatásait szalonunkban, majd vidd haza a termékeket, és folytasd hajad teljes körű megújítását.Érdekesnek találtad ezt a cikket?
Kapcsolódó témáink: A-list Salon & Spa Csomagok Esküvő Fodrászat Halpedikűr Kéz- és lábápolás Kozmetika Manikűr Masszázs Nyereményjáték Pedikűr Trend Összes téma