Promóciók | Törzsvásárlói program
HU | ENG

Redken Blondage High Bright termékcsalád, az intenzíven ragyogó szőke hajszínért!

 

 

Redken Blondage High Bright termékcsalád, az azonnal ragyogó és intenzív szőke hajszínért!

 

 

Úgy érzed, hogy hajad fakó, sárgás tónusú és fénytelen? Elvesztette ragyogó színét és színmélysége is megváltozott? Már több tucat színezett sampont kipróbáltál, de a hajad még mindig nem érte el azt a hamvas szőke árnyalatot, amit szeretnél?

A Redken Blondage High Bright forradalmian új termékcsaládja megoldást nyújt számodra, hogy hajad újra ragyogóan szőke és csillogóan fényes lehessen a szalonlátogatások közti időben is!

Mi is ez?

A Redken legújabb termékcsaládja, név szerint a Blondage High Bright triója kifejezetten azért jött létre, hogy segítsen helyreállítani a haj intenzív szőke ragyogását és fényét, megszüntesse a hajszín nem kívánt sötétedését és színváltozását, valamint eltávolítsa a hajon felhalmozódott szennyeződéseket, hogy a hajad újra vakítóan szőke és selymesen puha legyen!

Új technológia?

Igen, igen és IGEN! Minden termékben, úgy nevezett kelátképző anyagok találhatók, melyek szinte mágnesként vonzzák magukhoz a haj fényének elvesztéséért felelős fémeket és ionokat, emellett pedig egyedülállóan magas C-vitamin tartalmuk peroxid hozzáadása nélkül varázsolják ragyogóvá a hajat.

 

 

Hogyan használd?

Előkészítő ápoló:

Első lépésként használd az előkészítő ápolót!

A család termékei közül az előkészítő ápoló tartalmazza legmagasabb koncentrációban a kelátképző anyagokat és a C-vitamint, amely segít megtisztítani a hajat a szennyeződésektől és a nem kívánt pigmentektől. Tökéletesen felkészíti a hajat a Blondage High Bright sampon használatára. 

Vidd fel nedves hajra és egyenletesen oszlasd szét. 

Hagyd fent körülbelül 5 - 10 percig, majd NE öblítsd le! A második lépésben használd a Redken Blondage High Bright samponját, majd a termékcsalád kondicionálóját. 

 

Sampon:

A sampon világosító és ápoló összetételének köszönhetően hatékonyan élénkíti a szőke hajat, miközben segít eltávolítani a szennyeződéseket. 

A Blondage High Bright előkészítő ápolójának alkalmazása után vidd fel nedves hajra, masszírozó mozdulatokkal habosítsd fel, majd öblítsd le.

 

Kondicionáló:

A C-vitaminnal dúsított összetevőinek köszönhetően használata újra táplálttá és selymes fényűvé varázsolja a hajat. 

Vidd fel egyenletesen a Redken High Bright samponnal megmosott hajra, majd bő vízzel öblítsd ki.

 

És az eredmény?

Szőke hajad újra intenzív színárnyalatú, fényes és egészséges lesz!

A termékek komplex összetétele eltávolítja a hajon felhalmozódott szennyeződéseket, ezáltal megszünteti a haj fakó kinézetét, gyakori használata pedig lezárja a kutikulát és kitölti a haj porózus területeit, amelynek köszönhetően megakadályozza a hajszín sötétedését. 

A teljes termékcsalád együttes használata már az ELSŐ alkalom után táplálja és ragyogóvá teszi a hajat, valamint segít megőrizni a szőke hajszín intenzív csillogó fényét a fodrászodnál tett látogatások között.

Fontos tudni azonban...

A Redken Blondage High Bright termékcsalád használatával a hajfestési szolgáltatás után legalább 2 hetet kell várnod, a termékek adta színmélység elérésénél pedig egy másik Redken hajápoló termékcsalád használata ajánlott.

 Érdekesnek találtad ezt a cikket?
Kapcsolódó témáink: A-list Salon & Spa Csomagok Esküvő Fodrászat Kéz- és lábápolás Kozmetika Manikűr Nyereményjáték Pedikűr Trend Összes téma