Promóciók | Törzsvásárlói program
HU | ENG

Redken Extreme Length hajápoló termékcsalád

 A Redken Extreme Length termékcsalád megerősíti a sérült és törékeny haj szerkezetét, illetve meggátolja a hajtöredezést.

A Redken kifejlesztett egy termékcsaládot kifejezetten azok számára, akik hosszú, egészséges hajról álmodnak. Ez a Redken Extreme Length, amelyet szakemberek segítségével, a legnagyobb gondossággal fejlesztettek ki.

A hosszú haj titka az egészséges haj és fejbőr. Ez úgy érhető el, ha kiegyensúlyozott az étrendünk, sok vitamint és tápanyagot fogyasztunk, így testünk, ezáltal pedig hajunk is egészséges lesz. Fontos továbbá a megfelelő hajápolási termékek kiválasztása és a rendszeres hajvágás.

Az erősebb haj általában hosszabb hajat is jelent. Ezért ezt a termékcsaládot a Redken kifejezetten a hajszerkezet erősítésére szolgáló formulákkal alkotta meg. Azok számára ajánlott, akiknek haja sérült, töredezett, vagy gyenge, erősödésre szorul.

Az összes Redken Extreme Length termék biotint, vitaminokat, ricinusolajat és szójafehérjét tartalmaz, amelyek mind hozzájárulnak az erősebb, egészségesebb haj eléréséhez, valamint a hajszálak töredezettségének megakadályozásához, ezáltal segítve a haj növekedését.

Extreme Length sampon

A sampon –azzal, hogy a törését meggátolja - elősegíti a haj növekedését. 81% -kal csökkentheti a töredezettséget, ha a balzsamot és a hajban maradó ápolót is használod. Tisztítja a hajat és extra támogatást nyújt a gyökerektől a hajvégig. A hajad ötször erősebbnek és egészségesebbnek fog látszani.

Használat: Vidd fel nedves hajra, habosítsd el, majd alaposan öblítsd ki. Használd együtt az Extreme Length balzsammal és hajban maradó ápolóval.

 

Extreme Length balzsam

A balzsam segít megerősíteni a sérült hajat, így az egészségesebbnek és erősebbnek látszik, és gyorsabban nő. Megakadályozza a törést és könnyed táplálást nyújt a hajnak. A hajad már egy használat után fényesebbé válik, és a törékeny szálak megerősödnek. Lágy érzetet és egészséges megjelenést kölcsönöz a hajnak.

Használat: A sampon után vigyél fel egy kis balzsamot hajadra, és masszírozd be a hajba és a fejbőrbe. Használd együtt az Extreme Length samponnal és hajban maradó ápolóval.

Extreme Length hajban maradó ápoló

 

A hajban maradó ápoló könnyen kezelhetővé teszi hajadat, és 78% -kal csökkenti a töredezettség látszatát. A hajad erősebbé, simábbá és fényesebbé válik. Lezárja a hajszálak végeit és csökkenti a töredezettséget.

Használat: Vidd fel tiszta, nedves hajra, és hagyd bent. Használd együtt az Extreme Length samponnal és balzsammal. 

 Érdekesnek találtad ezt a cikket?
Kapcsolódó témáink: A-list Salon & Spa Csomagok Esküvő Fodrászat Halpedikűr Kéz- és lábápolás Kozmetika Manikűr Masszázs Nyereményjáték Pedikűr Trend Összes téma