Promóciók | Törzsvásárlói program
HU | ENG

Redken Frizz Dismiss hajápoló termékcsalád

Redken Frizz Dismiss termékcsalád kíméletes megoldást kínál a rakoncátlan, önálló életet élő, nehezen kezelhető haj ápolására és kisimítására.

Azok számára, akiknek hajuk szöszös és száraz, de szeretnének sima, egészségesebb hajat elérni, a Redken Frizz Dismiss termékcsalád jelenthet megoldást.

Ezek a termékek hő- és páratartalom-védelmet nyújtanak, szulfátmentesek és biztonságosak a kémiailag kiegyenesített haj számára. Mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet haja minőségének és típusának megfelelően.

Valamennyi termék fenntartható forrásból származó babassu olajat tartalmaz, amely kezelhetőbbé, simábbá, fényesebbé teszi a hajat és megzabolázza a rakoncátlan tincseket.

Frizz Dismiss sampon

A Frizz Dismiss sampon meggátolja a haj szöszösödését, gyengéden tisztít és megzabolázza a hajszálakat. Hajad ragyogóbb lesz! Minden hajtípusra használható, nátrium-klorid és szulfát mentes. Száraz, szöszös, rakoncátlan hajra ajánlott.

Használat: Vidd fel nedves hajra, habosítsd el, majd alaposan öblítsd ki. Naponta használható. Használd együtt a többi Frizz Dismiss termékkel a tökéletes hatás érdekében.

 

Frizz Dismiss balzsam

Ez a termék gyengéden hidratálja és simábbá varázsolja a hajat. Segít megerősíteni a töredezett hajat, és egészségesebbé és könnyebben fésülhetővé teszi azt. A hajad puha és fényes lesz. A samponhoz hasonlóan a balzsam is nátrium-klorid és szulfát mentes.

Használat: A sampon után vigyél fel egy kis balzsamot hajadra, és masszírozd be a hajba és a fejbőrbe. Használd együtt a többi Frizz Dismiss termékkel a tökéletes hatás érdekében.

Frizz Dismiss Rebel Tame hajban maradó ápoló

Ez a termék egy hővédő, hajban maradó hajbalzsam. Hidratálja és simábbá teszi rakoncátlan hajadat, miközben 230 fokig hővédő hatású is. Minden hajtípusra használható, nátrium-klorid és szulfát mentes.

Használat: Vidd fel tiszta, nedves hajra, és hagyd bent. Használd együtt a többi Frizz Dismiss termékkel a tökéletes hatás érdekében.

Frizz Dismiss antisztatikus olajos hajpermet

Az olajos hajpermet bármilyen hajtípusra használható, meggátolja a haj nem kívánatos szöszösödését. Kisimítja és megszelídíti a kósza, égnek álló hajszálakat és az elektrosztatikusságot, mindezt úgy, hogy nem nehezíti el a hajat.

Használat: Tiszta, nedves vagy száraz hajra permetezd. Hagyd bent. Használd együtt a többi Frizz Dismiss termékkel a tökéletes hatás érdekében.

Frizz Dismiss tápláló maszk

Ez a tápláló maszk gyengéden hidratálja a hajat, kezelhetővé teszi és megszelídíti a hajszálakat. A hajad egy használat után puhábbá és egészségesebbé válik. Minden hajtípus intenzív kondicionálására.

Használat: Sampon után vidd fel a nedves hajra, hagyd hatni 3-5 percig, majd alaposan öblítsd le. Használható balzsam helyett is.

 Érdekesnek találtad ezt a cikket?
Kapcsolódó témáink: A-list Salon & Spa Csomagok Esküvő Fodrászat Halpedikűr Kéz- és lábápolás Kozmetika Manikűr Masszázs Nyereményjáték Pedikűr Trend Összes téma