Promóciók | Törzsvásárlói program
HU | ENG

Redken Men

Redken men – hajápolás férfiaknak

Az ápolt, személyre szabott frizura szerves része a megnyerő külsőnek és a magabiztos kisugárzásnak. A férfiakra is igaz, hogy az archoz és karakterhez igazán illő frizura kiemeli az előnyös vonásokat és még vonzóbbá teszi viselőjét. Fodrászati szolgáltatásinkat férfiak számára is teljes körű odafigyeléssel, személyre szabottan kínáljuk, hogy az elkészült frizura teljes összhangban legyen viselőjével, megteremtve ezzel a mindennapokhoz szükséges magabiztosságot.


Senior, Master és Top fodrászaink naprakész tudással és elhivatottsággal várják a férfi vendégeket is, teljeskörű tanácsadással, melynek keretében a stílustervezésen túl az otthoni hajápolással kapcsolatban is útmutatást adnak, hiszen a legdivatosabb fazon is csak egészséges, ápolt haj esetén mutat valóban előnyösen. Hazánkban az első Redken szalonként a külföldön is méltán elismert, professzionális minőségű Redken termékeket használjuk, melyek tökéletes választást jelentenek az otthoni hajápolásra és hajformázásra is.

 

Férfi vendégeinknek sem csupán általános hajvágást kínálunk, hanem annál sokkal többet:

Bízd a frizurádat a Redkenre és fodrászaink szakértelmére, hogy a legjobb formádat hozhasd minden nap!

 Érdekesnek találtad ezt a cikket?
Kapcsolódó témáink: A-list Salon & Spa Csomagok Esküvő Fodrászat Kéz- és lábápolás Kozmetika Manikűr Nyereményjáték Pedikűr Trend Összes téma