Törzsvásárlói program
HU | ENG

Relaxáló masszázs kismamáknak

A kismamamasszázs – akárcsak más masszázsformák - enyhíti a stresszt, megszünteti a feszültséget, a fáradtságot, ami különösen előnyös a várandósság hónapjaiban, hiszen áldott állapotban már nem csak a saját testünknek és lelkünknek, de a bennünk növekvő új életnek is erőt kell gyűjtenünk.

Relaxáló Masszázs kismamáknak a Belvárosban, képzett masszőrökkel.

A kismamamasszázs – akárcsak más masszázsformák - enyhíti a stresszt, megszünteti a feszültséget, a fáradtságot, ami különösen előnyös a várandósság hónapjaiban, hiszen áldott állapotban már nem csak a saját testünknek és lelkünknek, de a bennünk növekvő új életnek is erőt kell gyűjtenünk.

Mikor szabad a terhesség alatt masszázst alkalmazni?

Tekintettel arra, hogy még a leggyengédebb masszázs is hihetetlen folyamatokat tud beindítani az emberi szervezetben, a kismamamasszázsra a 2. trimesztertől kerülhet sor, akkor, ha a masszázsnak semmiféle kontraindikációja sincs, azaz a kismama nem veszélyeztetett terhes, és az első trimesztertől is minden problémamentesen zajlott le.

Milyen típusú masszázs ajánlott a kismamáknak?

A terhesség alatt végzett masszázs szigorúan relaxàló masszázs, ami azt jelenti, hogy nem alkalmazunk gyúrásokat, sem nyomó- vagy bármilyen erőteljes mozdulatot.
A masszázst stabil oldalfekvésben, illetve háton végezzük, amennyiben a kismamának még kényelmes háton feküdni. A kezelést natúr olajjal végezzük, hiszen tudjuk, milyen érzékenyek a kismamák az illatokra is a terhesség ideje alatt.

Mi a különbség még a kismamáknak kifejlesztett masszázs és más masszázstípusok között?

Masszázs közben sosem fektetjük a hasára a kismamát, akkor sem, ha még szinte alig látható a pocak, hiszen a babának sokkal jobb így, a hát masszírozása is stabil oldalfekvésben történik,

figyelmesen elkerüljük azokat a testrészeket, amelyeken olyan pontok találhatók, amiket stimulálva akár vérbőség veszélye is fennáll, így elkerüljük a derék, a lábfej és a talp masszírozását, a keresztcsonti területeken pedig óvatos simításokat végzünk, nem használunk illóolajakat. A kismamamasszázs esetében egy lazító, relaxáló, simító fogásokból álló kezelésről beszélünk, amely 40 perc alatt enyhíti a kismamák lelkében és testében felgyülemlett feszültséget, hogy minél inkább zökkenőmentesen és frissen, üdén várhassák a születendő kis csodát.

Ha Ön és babája kedvet kaptak a masszázshoz a cikk olvasása közben, várjuk szeretettel az V. kerületi A-list Szalonban!

Jelentkezz be hozzánk!

keratinos-hajkezeles

Hornok Anita masszőrünk javaslatai alapján íródott. Érdekesnek találtad ezt a cikket?
Kapcsolódó témáink: A-list Salon & Spa Csomagok Esküvő Fodrászat Halpedikűr Kéz- és lábápolás Kozmetika Manikűr Masszázs Nyereményjáték Pedikűr Trend Összes téma