Törzsvásárlói program
HU | ENG

Speciális fodrászati kezelések – Kérastase termékekkel

A Kérastase a hajápolás területén a luxus legmagasabb szintjét képviseli, ezzel mintegy új sztenderdet állítva a professzionális hajápolók piacán.

A Kérastase termékek minden darabját nagyfokú hatóanyag-koncentráció, kifinomult molekuláris komplexek, valamint kellemes textúra és illat jellemzi. A Kérastase termékei által nyújtható rituálék tökéletesen alkalmazkodnak a minden igényt kielégítő luxus érzéshez.

 

a-list-kerastase-1

 

Manapság a nőknek már nagyobb elvárásaik vannak a szolgáltatások minőségével kapcsolatban. Minden igényüket kielégítő luxusra vágynak, ez pedig sokuk számára egyet jelent a Kérastase fodrászszalonokban igénybe vehető rituálékkal. A Kérastase rituálék nemcsak egyszerű hajápolást, hanem relaxáló élményt is biztosítanak.

 

A Kérastase egyszerre klasszikus és modern, merész, de nem provokatív, vonzó, de nem elérhetetlen.

 

A Kérastase áttörte a hajregenerálás határait! A Kérastase megalkotta a személyre szabható Fusio Dose intenzív hajregeneráló kezelést, amely egy relaxáló kezelés során egyszerre ápolja a festett, száraz, ritkuló és töredezett hajat.

 

a-list-kerastase-2


Szalonunk szakemberei a különleges hajápolási rituálék megkezdése előtt minden esetben egy precíz diagnózist állítanak fel, ezáltal a teljes fodrászati kezelés valódi élménnyé válik.

 

FOGLALJ IDŐPONTOT MÁR MA!Érdekesnek találtad ezt a cikket?
Kapcsolódó témáink: A-list Salon & Spa Csomagok Esküvő Fodrászat Halpedikűr Kéz- és lábápolás Kozmetika Manikűr Masszázs Nyereményjáték Pedikűr Trend Összes téma