Promóciók | Törzsvásárlói program
HU | ENG

Speciális fodrászati kezelések – Kérastase termékekkel

A Kérastase a hajápolás területén a luxus legmagasabb szintjét képviseli, ezzel mintegy új sztenderdet állítva a professzionális hajápolók piacán.

A Kérastase termékek minden darabját nagyfokú hatóanyag-koncentráció, kifinomult molekuláris komplexek, valamint kellemes textúra és illat jellemzi. A Kérastase termékei által nyújtható rituálék tökéletesen alkalmazkodnak a minden igényt kielégítő luxus érzéshez.

 

a-list-kerastase-1

 

Manapság a nőknek már nagyobb elvárásaik vannak a szolgáltatások minőségével kapcsolatban. Minden igényüket kielégítő luxusra vágynak, ez pedig sokuk számára egyet jelent a Kérastase budapesti fodrászszalonokban igénybe vehető rituálékkal. A Kérastase rituálék nemcsak egyszerű hajápolást, hanem relaxáló élményt is biztosítanak.

 

A Kérastase egyszerre klasszikus és modern, merész, de nem provokatív, vonzó, de nem elérhetetlen.

 

A Kérastase áttörte a hajregenerálás határait! A Kérastase megalkotta a személyre szabható Fusio Dose intenzív hajregeneráló kezelést, amely egy relaxáló kezelés során egyszerre ápolja a festett, száraz, ritkuló és töredezett hajat.

 

a-list-kerastase-2


Budai szalonunk szakemberei a különleges hajápolási rituálék megkezdése előtt minden esetben egy precíz diagnózist állítanak fel, ezáltal a teljes fodrászati kezelés valódi élménnyé válik.

FOGLALJ IDŐPONTOT MÁR MA!

keratinos-hajkezeles

 

Válaszd a hajtípusodnak legmegfelelőbb Kérastase csomagot az igazi luxus kényeztetésért, mi pedig meglepünk egy utazó kiszerelésű termékkel, hogy nyáron is elkísérjenek kedvenc luxus hajápolóid!

Webshopunkban kedvenc Kérastase termékeid most AJÁNDÉK utazó kiszerelésű termékkel várnak Téged, kizárólag a készlet erejéig! Érdekesnek találtad ezt a cikket?
Kapcsolódó témáink: A-list Salon & Spa Csomagok Esküvő Fodrászat Kéz- és lábápolás Kozmetika Manikűr Nyereményjáték Pedikűr Trend Összes téma