Időpontkérés

Száraz, töredezett, nehezen kezelhető haj

 

Az UV-sugárzás és a sós tengervíz nyáron alaposan próbára teszik hajszálainkat, sokszor már csak azt vesszük észre, hogy hajszálaink vége erősen töredezik, hajunk egyre nehezebben kezelhető, szálkás és töredezett. Ebben segít a Redken All Soft termékcsaládja, melyet kifejezetten a száraz, töredezett haj ápolására fejlesztettek ki. Speciális összetevői révén fejti ki hatását: az IPN rendszer olyan értékes fehérjéket és aminosavakat juttat a hajszálakba, amelyek segítenek helyreállítani a hajszálak szerkezetében és felszínén keletkezett károsodásokat, a hidratáló hatóanyagok pedig visszaállítják és egyensúlyban tartják a haj természetes vízháztartását. Az All Soft termékektől a haj bársonyos tapintásúvá, könnyebben kezelhetővé, rugalmasabbá és fényesebbé válik. Természetesen tisztítja és varázsolja puhává a hajat, miközben helyreállítja annak vízháztartását. Argánolaj tartalmának köszönhetően növeli a haj fényt.

Rakoncátlan, szálló, könnyen összegubancoló hajra         

 

Hajad rakoncátlan, könnyen összegubancolódik? Esetleg pár csepp víz vagy pára hatására nem kívánt módon hullámosodik, göndörödik? A Frizz Dismiss termékcsalád kíméletes megoldást kínál a rakoncátlan, önálló életet élő, nehezen kezelhető haj ápolására és kisimítására. A nátriumklorid- és szulfátmentes Frizz Dissmiss termékek védik a hajat a hő és a pára nem kívánt hatásaitól. A hajtípus és a páratartalom függvényében több szinten nyújtanak védelmet a hajnak. Különleges összetételüknek köszönhetően egyidejűleg rendelkeznek hidrofóbikus és hidrofilikus tulajdonságokkal: segítenek megőrizni a hajszálak saját nedvességtartalmát, miközben védik a hajat a kívülről érkező nedvességfelesleg nem kívánt hatásaitól. Pracaxiolaj-tartalmuknak köszönhetően hatékonyan táplálják és erősítik a hajszálakat. Kémiai úton egyenesített hajra is használhatók.

 

szemelyre-szabott-hajapolas-a-fenyes-tincsekert-2

 

Élettel teli szín és csillogás festett hajra         

 

Festett hajad pár hajmosás után elveszíti színének mélységét, csillogását? Nyáron a külső behatások is alaposan megviselik hajunkat, így különösen fontos, hogy olyan termékeket használjunk, amely a színvédelem mellett táplálja, erősíti, ellenállóvá és ragyogóan fényessé varázsolja tincseinket. A szulfátmentes Redken Color Extend termékek titka a CAC nevű speciális formulában rejlik: a benne található alkotóelemek olyan védőréteget képeznek a hajszálak köré, amelytől a haj, illetve a hajszín ellenállóbbá és ragyogóbbá válik.

 

Igénybevett, extrém terhelésnek kitett hajra

 

Te is szereted egyenesre vasalni, vagy esetleg lazán hullámosra sütni a hajadat? A hajformázó eszközök gyakori használata nagyon igénybe veszi hajszálaink szerkezetét. Amennyiben tincseink rendszeresen ki vannak téve olyan kémiai, vagy mechanikai hatásoknak, melyek szerkezeti károsodást okozhatnak a hajszálakban, akkor a Redken Extreme termékeik nekünk találták ki. Hatékonyan regenerálják az érzékeny, sérült hajat, visszaadják a fényét és a rugalmasságát. Ahajszálak gyökereit, belsejét és a hajvégeket a NEW RCT nevű, három fehérjéből álló különleges fehérjekomplexszel táplálják a termékek.

 

Ha Te is szeretnéd a hajad a saját, egyedi igényeinek megfelelő termékekkel ápolni, látogass el szalonjainkba, ahol az A-list Salon & Spa szakemberei személyre szabott tanácsokkal szolgálnak!

 

BEJELENTKEZEM

 

Vagy rendeld meg webshopunkon keresztül a különböző problémákra összeállított Redken hajápoló csomagjaink egyikét! 

NYÁRI AKCIÓ! Most a Redken hajápoló csomagok együttes vásárlása esetén ajándék hajkefével kedveskedünk!

 

Száraz, töredezett hajra: Redken All Soft

Rakoncátlan, gubancolódó hajra: Frizz Dismiss termékcsalád

Festés által igénybe vett hajra: Redken Color Extend

Gyakran igénybe vett hajra: Redken Extreme

 

 Érdekesnek találtad ezt a cikket?
Kapcsolódó témáink: Trend Pedikűr Nyereményjáték Masszázs Manikűr Kozmetika Kéz- és lábápolás Halpedikűr Fodrászat Esküvő Csomagok A-List Salon&SPA Összes téma