Promóciók | Törzsvásárlói program
HU | ENG

Szempilla lifting, 3D műszempilla, tartós szempillafestés

A szempilla szépítésének tárháza napjainkban már igen széleskörű, így amikor a számunkra megfelelő eljárások között keresgélünk könnyen elveszve érezhetjük magunkat a lehetőségek tengerében. A modern, innovatív eljárásoknak köszönhetően napjainkban már mindenki talál ízléséhez közel álló kezelést, legyen a természetesség híve vagy a drámai, sűrű szempillák rajongója. Cikkünkben segítünk eligazodni Vendégeinknek a különböző technikák útvesztőjében, hogy legközelebb céltudatosan léphessétek át szalonunk küszöbét.

A szem a lélek tükre, tartja a mondás. Tekintetünk árulkodik lelkünk rezdüléseiről, aktuális hangulatunkról, érzelmeinkről és gondolatainkról is. Nemcsak a külvilágot érzékeljük segítségükkel, hanem folyamatosan kommunikálunk is vele. Szinte kivétel nélkül minden Nő szereti kiemelni szempilláit és hangsúlyosabbá tenni tekintetét. Manapság számtalan olyan eljárás közül választhatunk, amely tartós megoldást kínál, így nem kell aggódnunk a nyári kánikulában, vagy vízparton sem, hogy lepereg vagy elkenődik a szempillafestékünk.

 

A szempilla szépítésének tárháza napjainkban már igen széleskörű, így amikor a számunkra megfelelő eljárások között keresgélünk könnyen elveszve érezhetjük magunkat a lehetőségek tengerében. A modern, innovatív eljárásoknak köszönhetően napjainkban már mindenki talál ízléséhez közel álló kezelést, legyen a természetesség híve vagy a drámai, sűrű szempillák rajongója.

 

Szempillalifting

 

A szempillalifting segítségével műszempillák nélkül érhetünk el látványos eredményt, mely akár két hónapig gyönyörű tekintetet varázsol. A szempillalifting egy mindössze 60 perces kezelés alatt zajlik, folyamata egyszerű, fájdalommentes és szuper kíméletes. Nagyon fontos, hogy természetessége miatt egyáltalán nem káros sem a szemre, sem pedig a szempillákra, a szálak nem roncsolódnak, ugyanolyan selymesek maradnak, mint az eljárás előtt. Az új technika segítségével a szempillaszálakat a tövektől megemeljük, majd gyengéden felfelé íveljük. Ideális megoldás lehet azok számára, akik természetesen dús szempilláikat szeretnék hangsúlyozni, esetleg próbáltak már 3D-s műszempillát, de túl műnek érezték és természetesebb megoldásra vágynak, esetleg rövidek a szempillák és nem szeretnének nagyon mű hatást.

 

 szempilla lifting

 

Kiknek ajánljuk?

 

Azoknak, akik…

 

Kíváncsi vagy, mi hogyan készítjük?

 

SZEMPILLALIFTING REFERENCIÁINK

 

Tartós szempillafestés

 

A nyár másik igazi nagyágyúja a tartós szempillafestés, hiszen tartósan hangsúlyozhatjuk vele tekintetünket, így a szempillaspirál a nagy melegben és a vízparton nem olvad le rólunk. A szempillafestés csak a saját szempillánk színét befolyásolja, anélkül, hogy károsítaná azokat.

szempilla festes

 

Kiknek ajánljuk?

 

Azoknak, akik…

3D műszempilla

 

A leglátványosabb eredményt a tartós szempilla hosszabbítással érhetjük el, amely nagyjából 1 hónapig biztosít érzéki és csábító tekintetet viselőjének. Az avatatlan szem sokszor észre sem veszi, hogy műszempillát viselünk, hiszen a szem formájához és a kívánt hatás eléréséhez több különböző méretű műszempillát helyeznek fel a szakemberek. A pillák szinte súlytalanok, így rendkívül kényelmes viselni őket és ízlésünknek megfelelően választhatunk a természetes vagy extrémen dús, attraktív végeredmény közül. A szakszerű felhelyezés nagyjából 2 órát vesz igénybe, melynek során a szakember egyesével, szálanként illeszti hozzá az eredeti pillákhoz a műszempillák szálait.

 

szempilla-lifting,-3d-muszempilla,-tartos-szempillafestes-3

 

Kiknek ajánljuk?

 

Azoknak, akik…

 

Kíváncsi vagy, mi hogyan készítjük?

 

3D SZEMPILLA REFERENCIÁINK

 

Úgy érzed, hogy az összeállításunk alapján sikerült megtalálnod a hozzád illő szolgáltatásunkat? Jelentkezz be még ma, hogy tökéletes, igéző tekintetet varázsolhassunk neked!

 

BEJELENTKEZEM!Érdekesnek találtad ezt a cikket?
Kapcsolódó témáink: A-list Salon & Spa Csomagok Esküvő Fodrászat Halpedikűr Kéz- és lábápolás Kozmetika Manikűr Masszázs Nyereményjáték Pedikűr Trend Összes téma