Promóciók | Törzsvásárlói program
HU | ENG

Szempillalifting - Álompillák Könnyedén

Imádjuk, hiszen műszempillák használata nélkül, látványos és ívelt szempillákat kaphatunk akár egy óra alatt. Akár két hónapig is gyönyörű tekintetet varázsol, az eredmények pedig magukért beszélnek!

Szempillalifting kezelésünk egyre népszerűbb vendégeink körében 

Mi is imádjuk, hiszen műszempillák használata nélkül, látványos és ívelt szempillákat kaphatunk akár egy óra alatt. Akár két hónapig is gyönyörű tekintetet varázsol, az eredmények pedig magukért beszélnek!
A szempillalifting szilikonlapos eljárással készül szalonjainkban Az szempillaszálakat a tövektől emeljük meg, majd ezután gyengéden felfelé íveljük egy új technika segítségével. A lifting folyamata egyszerű, fájdalommentes és szuper kíméletes.

 

Az Eredmény

Dúsabbnak tűnő szempillasor,

Hosszabb szálak,

Tágabb tekintet és ragyogó kisugárzás,

100%-ban természetes és gyönyörű megjelenés,

Kivételes tartósság akár 6-8 héten át – köztes kezelések nélkül.

 

Természetessége miatt egyáltalán nem káros a szemre, és nem is töri meg a pillákat. A szálak nem roncsolódnak, ugyanolyan selymesek maradnak, mint az eljárás előtt. 
Az azonnali látványos eredményt egy 60 perces kezeléssel érjük el. Ez idő alatt a vendég csukott szemmel, kényelmesen pihen. Az eredmény akár 8 hétig tart, amíg a saját pillák ki nem cserélődnek, anélkül hogy bármilyen frissítést, fenntartást igényelne. 

 

Dauer vs. lifting

Felmerülhet a kérdés, hogy ez az eljárás megegyezik-e az egykori szempilla dauerrel. A lifting és a dauer azonban két teljesen más dolog. Az alapvető különbségek a technikában, az összetevőkben, és az eredményben rejlenek. A lifting során alkalmazott anyagok továbbá korszerűek és kíméletesek, így egyáltalán nem károsítják a szempillákat. Mivel göndörítés helyett tőtől való emelésről és ívelésről beszélünk, így a kunkori, rövidnek tűnő végeredmény helyett hosszabb, dúsabb hatású, és gyönyörűen felfelé ívelő pillasort kapunk. Ebből következik, hogy lifting során göndörítők helyett a legkorszerűbb szilikon lapocskákkal dolgozunk. Ezek különböző méretekben elérhetők – a vendég szempillájához, és persze a kívánt végeredményhez viszonyulva.

 

Kiknek Ajánljuk?


Aki gyors, tartós végeredményre vágyik.

Aki tekintete szépségének megteremtésére természetes eljárást keres.

Akinek egyenes szempillája van, emiatt lényegesen rövidebbnek tűnnek pillái.

Aki rejtett szemhéjjal rendelkezik.

Aki egészségügyi vagy egyéb okokból idegenkedik 3D műszempillától.

 

Hordhatok szempillalifting után sminket?

Igen! A kezelés után ugyan 24 óráig érdemes pihentetni a pillákat és kerülni a nedvességet az eredmény érdekében ám utána bátran belevághatunk napi rutinjainkba. Sminkelni és szempillaspirált használni is szabad, illetve a nap végén a sminkeltávolítás is ugyanúgy történhet meg, mint azelőtt. 

Kozmetikusod minden információt elmond majd neked a kezelésről és a szempilláid karbantartásáról.

 

Látogass el Te is budapesti szalonjainkba, és változtasd tekinteted káprázatosan ellenállhatatlanná!

keratinos-hajkezelesÉrdekesnek találtad ezt a cikket?
Kapcsolódó témáink: A-list Salon & Spa Csomagok Esküvő Fodrászat Kéz- és lábápolás Kozmetika Manikűr Nyereményjáték Pedikűr Trend Összes téma