Promóciók | Törzsvásárlói program | Blog
HU | ENG

Színkorrekciós eljárás

Színkorrekciós eljárást mikor alkalmazunk? Ha hajad foltos,  csíkos vagy túl sötét, akkor korrigáljuk színét igényeid szerint.

Szalonunkban több olyan vendég fordult már meg, aki sötét hajának  szeretett volna búcsút inteni és egy világosabb színt kipróbálni. Gyakori eset azonban sajnos az is, amikor egy elrontott melírral keresnek fel minket, hogy segítsünk helyrehozni, hogy a haj ismét igényes küllemű legyen. Hajunk fontos eleme megjelenésünknek, így korántsem mindegy, hogy álmaink frizuráját pozitív értelemben kaptuk meg, vagy a megalkotott frizurát leginkább egy rémálmunkban tudjuk elképzelni. Ha drasztikusan elrontották hajad színét vagy az álatalad kért melírt, vagy csak a sok otthoni festéstől hajad csíkos és túl sok színben pompázik, akkor sem kell kétségbe esned, mert fodrászaink a rémes végeredményt is boldog befejezéssé alakítják! 

ImageImage

Ezt az eljárást színkorrekciós eljárásnak nevezzük mivel ez egy több lépéses folyamat. Előfordulhat hogy 1 lépésben is meg tud történni a színkorrekció amennyiben nem annyira drasztikus változást szeretnénk elérni. Amennyiben, tegyük fel egy fekete hajból szeretnénk világos szőke hajat elérni, olyan esetben több lépéses folyamatról beszélhetünk.

Az új hajszínt fokozatos világosítással vagy többszöri festéssel érjük el, ezzel elkerülve a roncsolódást. Profi szakembereink a Redken amerikai márkájú termékcsaláddal dolgoznak, amelyek a hajat csillogóvá és élettel telivé varázsolják, ugyanis ezen hajfestékek az IPN technológiát tartalmazzák mely speciális összetevőket biztosítanak a hajnak és segítenek abban, hogy a protein eljusson a hajszál belső rétegeibe. Világosítás esetén a haj védelme érdekében fodrászaink az olaplex használatával kiegészítve érik el a kívánt hajszínt, így megakadályozva a haj esetleges roncsolódását.

Image

Kérd szakértő fodrászaink segítségét, akik megalkotják számodra azt a hajszínt vagy melírt, amire mindig is vágytál!

Jelentkezz be hozzánk!

keratinos-hajkezeles

 Érdekesnek találtad ezt a cikket?