Időpontkérés

 Tini arckezelés a fiatal korosztálynaka Guinot-tól, mert nekik is jár a makulátlan bőr

Talán nem árulunk el nagy titkot, ha azt mondjuk, az aknék és pattanások jelentik a tinédzserek leggyakoribb bőrproblémáját. A 14-18 éves korosztály körülbelül 70 százalékának kell szembenéznie a serdülőkorban jellemző bőrpanasszal. A Guinot Tini arckezelést kimondottan ennek a korosztálynak ajánljuk nemcsak kezelésre, hanem megelőzésre is. Az időben, megfelelő módon és megfelelő kozmetikumokkal elkezdett akné-kezelés ugyanis megvédi a bőrt olyan hegek és sebhelyek kialakulásától, amelyeket felnőttkorban nagyon nehéz eltüntetni.

Mi okozhatja az aknék és pattanások megjelenését?

A belső tényezők (például hormonváltozás) mellett külső tényezők is nagyban befolyásolják, hogy milyen mértékben hatalmasodik el a probléma. Ezek a külső tényezők lehetnek:
- piszkos városi levegő,
- helytelen tisztálkodás,
- a nem megfelelő kozmetikumok használata.

Utolsó azért is kiemelten fontos, mert a rossz minőségű kozmetikai termékek kőolaj származékokat, paraffint tartalmaznak, ami szintén elősegíti a pattanások kialakulását.

 

Miből áll a Guinot Tini arckezelés?

Ezt a Guinot kezeléstípust úgy állítottuk össze, hogy minél hatékonyabban nyújtsunk segítséget a problémás bőrű tinédzserek számára, és emellett útmutatást és tanácsot adjunk a megfelelő otthoni ápolásra. A Guinot termékek biztosítják a professzionális márka vezető szerepét a bőrápolásban.

1. Először letisztítjuk az arcot tejjel, tonikkal, majd jön a peeling.

Az arctej eltávolítja a bőrről a szennyeződéseket, és puhít.
A tonik visszaállítja a bőr megfelelő PH értékét, tonizál, nyugtatja a bőrt.
Az elhalt hámréteg elősegíti a pattanások, mitesszerek kialakulását, a peeling/bőrradír pedig eltűnteti a bőr felszínéről az elhalt hámréteget, ezáltal a bőr fellélegzik.

2. Ezt követően 15-20 perc ózonos gőzölés következik, ami fertőtleníti és puhítja a kezelésre szánt felületet.

3. Majd a bőr óvatos kitisztítása következik.

Mivel ez a kezelés kúraszerű folyamat, ezért különösen figyelünk arra, hogy a vendég bőrét ne gyötörjük meg túlságosan, hiszen a cél az, hogy hosszútávon érjünk el, tökéletes eredményt.

4. Ezután lefertőtlenítjük a bőrt tonikkal és viózzuk, ami egy ózonos elektrokozmetikai eszköz, szintén fertőtlenít, és gyulladáscsökkentő hatású. 

5. Mindezek után felrakunk egy pórusösszehúzó, gyulladáscsökkentő krémmaszkot (Guinot Pur Equilibre), ami visszaállítja a zsíros bőr egyensúlyát, tisztítja azt, valamint azonnali matt hatást biztosít.

Legfontosabb hatóanyagai: lipacid, bojtorján, algakivonat 

6. Befejezésként felteszünk egy hidratáló krémet - bőrtípusnak megfelelően -, ami védőréteget képez a bőrön és hidratációt biztosít. pl: Hydra Beauté cream

Miért szeretjük és ajánljuk a Guinot termékeket?

Jean Daniel Mondin, gyógyszerész és a cég tulajdonosa 1972 óta szenteli minden tudását annak, hogy a GUINOT termékeket és szalonkezeléseket a legszakszerűbb körülmények között és a legmagasabb minőségre törekedve fejlessze tovább – ennek köszönhető, hogy a GUINOT mára a világ egyik vezető kozmetikai cégévé vált.

A márka népszerűsége és elismertsége az egyedülálló, exkluzív kezeléseknek köszönhető, melyek minden bőrproblémára képesek megoldást nyújtani. A GUINOT termékei a sejtszintű élethez szükséges biológiailag aktív összetevőkből állnak és növényi koncentrátumok, valamint esszenciális olajok is megtalálhatók bennük.Sikere az általuk nyújtott teljes körű támogatásnak is köszönhető: orvosok, kozmetikus szakemberek, vegyészek segítségével fejlesztett és létrehozott gépek, termékek, szakmai továbbképzések biztosítják a hibátlan munkát.

A Guinot Tini arckezelést javasoljuk minden tinédzser korú fiatalnak, ha ugyanis időben elkezdenek foglalkozni bőrűk ápolásával, a probléma kialakulásának esélyei csökkennek. Ha már kialakult a bőrpanasz, akkor is van egy jó hírünk:a probléma orvosolható, megfelelően végzett, szakértő kezeléssel és professzionális minőségi kozmetikumokkal. Ezt kínáljuk mi az A-list szalonokban.

A cikket Vörös Dóra kozmetikusunk tanácsai alapján írtuk.

 Érdekesnek találtad ezt a cikket?
Kapcsolódó témáink: Trend Pedikűr Nyereményjáték Masszázs Manikűr Kozmetika Kéz- és lábápolás Halpedikűr Fodrászat Esküvő Csomagok A-List Salon&SPA Összes téma