Promóciók | Törzsvásárlói program
HU | ENG

Top Manikűr Trendek Koncz Teodóra Art Kéz- és Lábápoló szakemberünktől

Koncz Teo az A-list Salon & SPA kéz-és lábápoló csapatának oszlopos tagja, aki nem csak az aktuális trendekért lelkesedik, de a körömdíszítés is igazi szenvedély számára. Teo segített nekünk összegyűjteni azokat a Top Manikűrtrendeket, amik Vendégeink legnagyobb kedvencei, hiszen sosem mennek ki a divatból, remekül variálhatóak és hihetetlenül stílusosak is.

 

Lássuk az Top Manikűrtrendeket az A-list Salon & SPA-ban!

Francia manikűr

A francia manikűr az egyik olyan top manikűrtrend, ami örök klasszikusnak számít, hiszen sosem lehet megunni – mindig divatban marad, akárcsak a piros árnyalatok. A legtöbb Vendég, aki francia lakkozást kér, azért szereti ezt a stílust, mert egyaránt passzol a sportos megjelenéshez és egy alkalmi szetthez is. Rövid és hosszú körmökön is mutatós, egy finom kis díszítéssel pedig nagyon egyedivé tehető.

 

 

Piros árnyalatok

A piros az egyik abszolút top manikűrárnyalat, a legtöbb Vendég ezt kéri. Ez a szín szerintem önmagában, díszítés nélkül a legszebb, hiszen a piros elég domináns ahhoz, hogy önmagában is megállja a helyét. Bár a legtöbb nő röviden szereti hordani, hosszú körmökön is nagyon dögös tud lenni ez az árnyalat!

 

 

Sötét színű lakkozás

A sötét színű lakkok szerelmesei nagyon széles körben válogathatnak, hiszen az összes szín sötétebb tónusai nagyon mutatósak tudnak lenni! Én általában a világosabb bőrű nőknek ajánlom ezeket az árnyalatokat, hiszen nagyon szépen kiemeli a bőrük színét. A sötét színű lakkokat egyaránt lehet extrémen vagy szolidabban is díszíteni. Rövid és hosszú verzióban is igazi top manikűr trendek, amelyek gyönyörűen mutatnak, de matt hatással is igazán különlegesek tudnak lenni, ráadásul nagyon jól párosíthatóak más színekkel is.

 

 

Nude színek

Vannak Vendégek, akik nem kedvelik a feltűnést: csupán rendezett, ápolt körmöket és tökéletes manikűrt szeretnének, számukra pedig a nude manikűr az egyik legjobb választás. Egyszer-egyszer ők is elcsábulnak egy kis díszítésre, de az biztos, hogy a következő alkalommal újra inkább a díszítés nélküli manikűrt fogják választani, hiszen ez az, ami igazán kifinomult és egyszerűen mindenhez illik.

 

 

Extrém manikűrtrendek

Vannak olyan vendégek, akik minden egyes alkalommal valami újat, valami mást, valami igazán extrémet szeretnének. Az ő körmük készítése közben igazán kiélheti a szakember a művészi oldalát.

 

 

 

Akár a klasszikusabb francia, nude vagy a tűzpiros manikűr áll közel a szívedhez, akár az extrémebb, különleges vonalat szereted, jelentkezz be Teóhoz és élvezd életed legtökéletesebb manikűrjét!

 Érdekesnek találtad ezt a cikket?
Kapcsolódó témáink: A-list Salon & Spa Csomagok Esküvő Fodrászat Halpedikűr Kéz- és lábápolás Kozmetika Manikűr Masszázs Nyereményjáték Pedikűr Trend Összes téma