Legyen Ön is A-list Törzsvendég!

Regisztráljon Ön is hűségprogramunkba és szépüljön kedvezményesen egész évben!

Miért is érdemes csatlakozni hozzánk ?
- Egész évben kedvezményes árakon szépülhet nálunk
- Nem csak ön, hanem családja is igénybe veheti szolgáltatásainkat
- Elsőként értesül promóciónkról

Az A-list hűségprogramban való részvétel nyitva áll mindenki előtt, aki Magyarországon állandó lakóhellyel rendelkezik, és a regisztráció időpontjában betöltötte a 18. életévét. E-mail címét és telefonszámát kitöltötte a regisztrációs űrlapon. A Programban való részvétel önkéntes. A szalonban elköltött 50.000 forint után lép érvénybe a törzsvásárló aktiválása, melyet az aktiválást követő egy éven belül igénybe kell vennie . Ha ez nem történik meg törzsvásárlói státusza elévül. Törzsvásárlóinkat exkluzív plasztik kártyával jutalmazzuk , melyet a következő szalon látogatásakor tudnak átvenni . A kártyát a szolgáltatások igénybevételénél fel kell mutatni , csak ez ellenében tudjuk a szolgáltatást kedvezményes áron biztosítani.

A Programban való részvételről és az általa nyújtott kedvezményekről Az A-list Salon & Spa maga határoz.
A módosított szabályok jelen oldalon való közzététele útján az A-list bármikor megváltoztathatja, korlátozhatja, módosíthatja vagy megszüntetheti a Programot, illetve annak szabályait, előnyeit és részvételi feltételeit. A tagság fenntartását a módosított szabályok közzétételét követően azok elfogadásaként kell értelmezni.

Hogyan tud csatlakozni hozzzánk ?
A három budapesti A-list szalonunk egyikében regisztrációs lap kitöltése követően kerül be törzsvásárlói rendszerünkbe.Érdekesnek találta ezt a cikket?
Kapcsolódó témáink: Kozmetika, Kéz- és lábápolás, Masszázs, Halpedikűr, Esküvő, Csomagok, Trend, összes téma