Időpontkérés

LEGYEN ÖN IS A-LIST TÖRZSVENDÉG!

Miért érdemes csatlakozni hozzánk?

 

Törzsvásárlói programunkról

A törzsvásárlói programban való részvételhez az első lépés, hogy bármelyik szalonunkban kitölti a regisztrációs űrlapot.
Feltételek:

(Ne feledje pipával jelölni, hogy a részvételi feltételeket elolvasta és elfogadta, és ha szeretne az elsők között értesülni az aktuális kedvezményekről, iratkozzon fel hírlevelünkre is.)

A törzsvásárlói státusz akkor aktiválódik, amikor az igénybevett szolgáltatásainak összege eléri az 100.000 Ft-ot. Ekkor megkapja törzsvásárlói kártyáját. Kérjük, hogy a bejelentkezésnél a kártyaszámát minden esetben diktálja be.

Az A-list törzsvásárlói programban való részvétel önkéntes. A regisztrációs adatlap kitöltésével Ön hozzájárul ahhoz, hogy e-mailben értesítsük foglalt időpontjáról, időpontja módosításáról, esetleges lemondásáról, valamint ahhoz, hogy egy évben legfeljebb három alkalommal, hírlevélnek nem minősülő levelet küldjünk Önnek tájékoztatási céllal.

A törzsvásárlói programban való részvételével hozzájárul ahhoz, hogy az A-list szalonokban nyújtott szolgáltatásokról az Ön beleegyezésével esetlegesen készült referenciaképek (körömről, frizuráról -arc nélkül-) megjelenjenek az A-list Salon & Spa marketing anyagaiban.

A Programban való részvételről és az általa nyújtott kedvezményekről az A-list Salon & Spa maga határoz. A módosított szabályok jelen oldalon való közzététele útján az A-list bármikor megváltoztathatja, korlátozhatja, módosíthatja vagy megszüntetheti a programot, illetve annak szabályait, előnyeit és részvételi feltételeit. A tagság fenntartását a módosított szabályok közzétételét követően azok elfogadásaként kell értelmezni.

 

Törzsvásárlói kedvezmény érvényesítése a webshopban

Ahhoz, hogy a webshopon keresztül történő vásárlások során is érvényesíteni tudja törzsvásárlói kedvezményét, kérjük, ugyanazzal az e-mail címmel regisztráljon a webshop felületén, amellyel korábban a törzsvásárlói rendszerbe jegyeztük be. Így a webshop automatikusan a törzsvásárlóinknak kialakított árakat fogja megjeleníteni Önnek, amikor bejelentkezik. Több kedvezmény nem vonható össze (vagy törzsvásárlói vagy promóciós áron tud vásárolni).

 

Törzsvásárlói státusz megszűnése

A törzsvásárlói státusz megszűnése:

 

Köszönjük megértését!

 

Üdvözlettel,
A-list Salon & Spa ManagementÉrdekesnek találtad ezt a cikket?
Kapcsolódó témáink: Trend Pedikűr Nyereményjáték Masszázs Manikűr Kozmetika Kéz- és lábápolás Halpedikűr Fodrászat Esküvő Csomagok A-List Salon&SPA Összes téma