LEGYEN ÖN IS A-LIST TÖRZSVENDÉG!

Miért érdemes csatlakozni hozzánk?

 

Hogyan válhat törzsvendéggé?

Ha bármelyik A-list szalonban jár, kérje koordinátorunk segítségét a recepciónál, és töltse ki regisztrációs űrlapunkat. A regisztrációs adatlap leadását követően egy exkluzív plasztik kártyát adunk Önnek, amellyel automatikusan bekerül rendszerünkbe. Törzsvásárlói kedvezményei a szalonban elköltött 50.000 Forint után lépnek érvénybe.

 

A hűségkártya használata

Szalonjainkban a kedvezményt abban az esetben tudjuk biztosítani, ha a bejelentkezés alkalmával Ön bediktálja a törzsvásárlói kártya számát és kérés esetén felmutatja törzsvásárlói kártyáját.

 

Törzsvásárlói kedvezmény érvényesítése a webshopban

Ahhoz, hogy a webshopon keresztül történő vásárlások során is érvényesíteni tudja törzsvásárlói kedvezményét, kérjük, ugyanazzal az e-mail címmel regisztráljon a webshop felületén, amellyel korábban a törzsvásárlói rendszerbe jegyeztük be. Így a webshop automatikusan a törzsvásárlóinknak kialakított árakat fogja megjeleníteni Önnek, amikor be van jelentkezve.

 

Ki lehet törzsvásárló?

Az A-list hűségprogramjában való részvétel nyitva áll mindenki előtt, aki Magyarországon állandó lakóhellyel rendelkezik, és a regisztráció időpontjában betöltötte a 18. életévét, valamint születési dátumát, e-mail címét és telefonszámát megadta a regisztrációs űrlapon. (Ne feledje pipával jelölni, hogy a részvételi feltételeket elolvasta és elfogadta, és ha szeretne az elsők között értesülni az aktuális kedvezményekről, iratkozzon fel hírlevelünkre is.)

 

Egyéb fontos információk a hűségprogrammal kapcsolatban

Az A-list törzsvásárlói programban való részvétel önkéntes. A regisztrációs adatlap kitöltésével Ön hozzájárul ahhoz, hogy e-mailben értesítsük foglalt időpontjáról, időpontja módosításáról, esetleges lemondásáról, valamint ahhoz, hogy egy évben legfeljebb három alkalommal, hírlevélnek nem minősülő levelet küldjünk Önnek tájékoztatási céllal.

A törzsvásárlói programban való regisztrációval tudomásul veszi, hogy a Foglalási szabályzatban meghatározott feltételek mellett, törzsvásárlói státuszát megszüntetjük, ha az Ön által foglalt időpontban nem jelenik meg, és ezt előzetesen nem jelzi felénk, valamint abban az esetben, ha egy éven belül nem látogat el hozzánk legalább egy alkalommal. Az A-list Salon & Spa fenntartja a jogot arra, hogy visszavonja a törzsvásárlói kedvezmény megadását, amennyiben annak gyanúja merül fel, hogy a vendég olyan személy(ek)nek bocsátja rendelkezésére törzsvásárlói kártyáját, akik nem illetékesek azt használni, vagy nem veszi figyelembe Foglalási szabályzatunkat.

A Programban való részvételről és az általa nyújtott kedvezményekről az A-list Salon & Spa maga határoz.A módosított szabályok jelen oldalon való közzététele útján az A-list bármikor megváltoztathatja, korlátozhatja, módosíthatja vagy megszüntetheti a Programot, illetve annak szabályait, előnyeit és részvételi feltételeit. A tagság fenntartását a módosított szabályok közzétételét követően azok elfogadásaként kell értelmezni.

Köszönjük, hogy betartja törzsvásárlói programunk szabályait!

 

Üdvözlettel,
A-list Salon & Spa ManagementÉrdekesnek találtad ezt a cikket?
Kapcsolódó témáink: Fodrászat, Kozmetika, Kéz- és lábápolás, Masszázs, Halpedikűr, Esküvő, Csomagok, Trend, összes téma