Legyen Ön is A-list Törzsvendég!

Regisztráljon Ön is hűségprogramunkba és szépüljön kedvezményesen egész évben!

 

Szeretné szolgáltatásainkat kedvezményes áron igénybe venni? Szeretne a legújabb promóciókról, ajánlatokról elsőként értesülni?

Ha bármelyik A-list szalonban jár, kérje koordinátorunk segítségét a recepciónál, és töltse ki a regisztrációs űrlapot. Az A-list hűségprogramjában való részvétel nyitva áll mindenki előtt, aki Magyarországon állandó lakóhellyel rendelkezik, és a regisztráció időpontjában betöltötte a 18. életévét, valamint e-mail címét és telefonszámát kitöltötte a regisztrációs űrlapon. (Ne feledje pipával jelölni, hogy a részvételi feltételeket elolvasta és elfogadta, és ha szeretne az elsők között értesülni az aktuális kedvezményekről, iratkozzon fel hírlevelünkre.)

Az A-list törzsvásárlói programban való részvétel önkéntes. A regisztrációs adatlap kitöltésével Ön automatikusan bekerül a rendszerünkbe, törzsvásárlói kedvezményei pedig a szalonban elköltött 50.000 Forint után lépnek érvénybe.  

 

Miért is érdemes csatlakozni hozzánk?

-      Egész évben kedvezményes árakon szépülhet nálunk.

-      Nem csak Ön, hanem családja is kedvezményesen veheti igénybe szolgáltatásainkat.

-      Elsőként értesülhet a promócióinkról.

 

Hogyan tud csatlakozni hozzánk?


A három budapesti A-list szalonunk bármelyikében, a regisztrációs lap kitöltését követően kerül be törzsvásárlói rendszerünkbe.

A Programban való részvételről és az általa nyújtott kedvezményekről az A-list Salon & Spa maga határoz.A módosított szabályok jelen oldalon való közzététele útján az A-list bármikor megváltoztathatja, korlátozhatja, módosíthatja vagy megszüntetheti a Programot, illetve annak szabályait, előnyeit és részvételi feltételeit. A tagság fenntartását a módosított szabályok közzétételét követően azok elfogadásaként kell értelmezni.

Szépülni szeretne? Egy masszázsra vágyik? Kérjen időpontot most, hogy minél előbb a törzsvendégeink között tudhassuk Önt.

 

 

 Érdekesnek találta ezt a cikket?
Kapcsolódó témáink: Fodrászat, Kozmetika, Kéz- és lábápolás, Masszázs, Halpedikűr, Esküvő, Csomagok, Trend, összes téma