Igazán kíméletes, valóban látványos, garantáltan tartós – ez a TRUE KERATIN BIO hajkiegyenesítés!

Próbáld ki most 24.800 Ft-ért és még egy 100 ml-es Lakmé Teknia Gentle Balance szulfátmentes sampont is ajándékba adunk! *

Miben más a True Keratin, mint más, hajkiegyenesítő termék?

Elegendő annyit mondanunk, hogy a True Keratin "alapvető TERMÉSZETében" tér el társaitól: mentes ugyanis minden hajunk és egészségünk számára ártalmas kemikáliától. Ennek köszönhetően természetes módon, BIO összetevőivel egyenesíti a hajszálakat, miközben megőrzi a haj nedvességtartalmát, megerősíti a hajszerkezetet, és rugalmassá, élettel telivé varázsolja frizurádat.

 

Mi történik BIO hajkiegyenesítéskor? 

A kezelés során fodrászaink a megfelelő termékekkel megmossák, ápolják, majd megszárítják a hajat. Ezután történik a True Keratin felvitele: precízen, tincsenként. Az anyagot hő segítségével beleszárítják, és belevasalják a hajszálakba. A formázás ekkorra már szükségtelen, hiszen a haj tökéletesen egyenessé vált. A teljes művelet időtartama hajhossztól és –sűrűségtől függően 2,5-3,5 órát vesz igénybe.

 

 

Kinek ajánlott?

A True Keratin tartós BIO hajkiegyenesítés mindazon vendégeink számára ajánlott, akik göndör, hullámos, vagy egyszerűen csak rakoncátlan tincsekkel rendelkeznek. Legfőképp azonban azoknak ajánljuk, akik:

 

 

Alkalmazható festett, illetve szőkített hajon is. Sőt! Hatása alatt a haj egésze teljes mértékben formázható.

 

Meddig tart a hatása?

Ez szintén hajhossz és -sűrűség függvénye, de átlagosan 3-4 hónapig élvezhető a makulátlanul egyenes hajkorona. De ez még nem minden! A True Keratin BIO hatóanyagainak köszönhetően, a hajszerkezet ellenállóvá válik minden időjárási viszontagsággal szemben!

A True keratinnal történő hajkiegyenesítés előnyei

*Az ajánlat február 28-ig érvényes és 80 ml anyag felhasználásig! Promóciós árona  szolgáltatás csak budai és hűvösvölgyi szalonunkban, Szandi kollégánknál érhető el!

Szeretnél te is tartósan egyenes és gyönyörű hajkoronát viselni nap mint nap?  Akkor jelentkezz be most True Keratin tartós hajkiegyenesítésre! Várunk szeretettel!

 Érdekesnek találtad ezt a cikket?
Kapcsolódó témáink: Fodrászat, Trend, A-List Salon&SPA, összes téma