Promóciók | Törzsvásárlói program
HU | ENG
Férfiaknak

Férfiaknak

A-List Salon & SPA Férfiaknak – Az önbizalom az ápolt megjelenésnél kezdődik

Mit kínálunk Férfi Vendégeink számára?

Pontosan tudjuk, hogy egy modern, igényes, önmagára adó férfi mindenekelőtt eredményeket vár.

Férfi Vendégeink számára a minőség mellett elképesztően fontos az idejük, éppen ezért hihetetlenül hatékony és időtakarékos kezeléseket fejlesztettünk ki kifejezetten Férfi Vendégeink igényeire szabva.

Kezeléseink hatékonysága mellett minden esetben hangsúlyt fektetünk a relaxációra és a kikapcsolódásra is. Az A-list Salon & SPA-ban minden Férfi Vendégünk tökéletesen ellazulhat, megnyugodhat és megpihenhet, legyen szó akár férfi hajvágásról, Barber szolgáltatásunkról, kéz- és lábápolásról vagy Italwax szolgáltatásainkról.

Kifejezetten Férfi Vendégeink számára megalkotott exkluzív Férfi kozmetikai kezeléseink relaxáló, megújító, illetve valódi anti-aging ápolást biztosítanak – hiszen a férfiak bőre éppen úgy igényli a hidratálást és a táplálást, mint a hölgyeké.

Arckezeléseink egyedileg az A-list Salon & SPA számára lettek megalkotva, különleges kozmetikai kezeléseinket kizárólag a Mi szalonjainkban találod meg!

Férfi Fodrászat

Az ápolt, személyre szabott frizura szerves része a megnyerő külsőnek és a magabiztos kisugárzásnak. Férfi fodrászati szolgálatatásunk során a frizurát teljes mértékben a Te igényeid szerint alakítjuk ki, figyelembe véve arcszerkezetedet, személyiségedet és különleges kéréseidet is.

Férfi fodrászatunkban a Redken Brews termékcsalád biztosítja a tökéletes tisztítást és finisht kifejezetten Férfi Vendégeink speciális igényeire és hajtípusára szabva.

Férfi Hajvágás

Férfi hajvágás szolgáltatásunkat a letisztult, elegáns vonalak és klasszikus megoldások jellemzik. A Férfi hajvágásunk során megalkotott frizura kiemeli az arc karakterét és még vonzóbbá teszi viselőjét.

Férfi hajvágás szolgáltatásunk elérhető a pesti, a budai és a hűvösvölgyi A-list Salon & SPA-ban is.Tovább

Barber hajvágás Férfiaknak

Barber hajvágásunk során a már megszokott A-list minőséget ötvözzük a borbélyok szakmai tudásával és precizitásával. A Barber hajvágás során a Te igényeidnek és a legújabb trendeknek megfelelő stílust alakítunk ki professzionális Redken termékek segítségével.

Igény szerint Barber szakemberünk tanácsot ad mind az egészséges, mind az esetlegesen problémás haj vagy fejbőr otthoni ápolását és kezelését illetően.

Barber hajvágás esetén keresd bizalommal Pétert hűvösvölgyi A-list szalonunkban.Tovább

Férfi manikűr és pedikűr

A Férfi manikűr és pedikűr ma már az alapvető testápolási rituálé része egy igényes férfi életében, hiszen az ápolt kezek és lábak rengeteget elárulnak viselőjük életstílusáról. Jól tudjuk, hogy egy igényes férfi első sorban eredményeket vár, de kezeléseink hatékonysága mellett nagy hangsúlyt fektetünk a relaxációra és a kikapcsolódásra is.

Egy modern, önmagával törődő férfi számára kiemelten fontos, hogy időt szakítson Férfi manikűr és pedikűr szolgáltatásokra is!

A Férfi Manikűr és Pedikűr lépései:

Mi tudjuk, hogy egy modern férfinak fontos az ideje, éppen ezért Férfi manikűr és pedikűr szolgáltatásainkat egyidőben is igénybe tudod venni.

A Spirit Nail Spa-t azoknak hoztuk létre, akik szeretnének kiszakadni a rohanó mindennapokból, maguk mögött kívánják hagyni a nagyváros nyüzsgését és valódi kikapcsolódásra és relaxációra vágynak.

Foglalj időpontot kényelmesen online a Spirit Nail SPA-ba!

Férfi Kozmetika

Férfi arckezelések Belico High-tech hatóanyagokkal

A férfiak bőre is szomjazza az ápolást és kényeztetést. Férfi arckezeléseink során kiszakadhatsz a rohanó hétköznapokból és relaxálhatsz miközben arcbőröd megtisztul és kisimul kozmetikusaink keze alatt. Férfi arckezeléseink között találhatsz megújító, revitalizáló és anti-aging kezelést is – kozmetikus szakembereink segítenek minden Férfi Vendégünk számára megtalálni a tökéletes megoldást!

Arckezeléseink egyedileg az A-list Salon & SPA számára lettek megalkotva, különleges kozmetikai kezeléseinket kizárólag a Mi szalonjainkban találod meg!

Férfi gyantacsomagok

Hatékony, gyors, biztonságos és szinte fájdalommentes: Italwax csomagjaink hosszan tartó végeredményt biztosítanak. Az Italwax alapkoncepciója és működési elve egyezik a gyantáéval, azonban az Italwaxszal történő szőrtelenítés sokkal kíméletesebb eljárás, mint a hagyományos gyantázás.

Válassz tetszőleges számú területet, és állítsd össze a saját igényeidnek legmegfelelőbb Italwax gyantacsomagot! Tovább

Lépj be az A-list világába és légy magabiztos minden helyzetben!

Időpontot foglalok!

Fodrász kollégáink besorolása

Professzionális csapatunk fodrászai a szakmában, illetve az A-list® szalonjaiban eltöltött idő alapján Artist, Master Artist, Top Artist és Art Director kategóriákban dolgoznak.

Artist

Azon kollégáink, akik kimagasló tudásuk és szakmai teljesítményük alapján frissen kerültek be az A-list csapatába. 

Master artist

Master Artistjaink már legalább 1 éve csapatunk tagjai, akik elvégezték az A-list és a Redken tréningjeinket, megfelelő magabiztosággal és szakmai hátérrel dolgoznak.

Top artist

Top artist kollégáink a szalon, illetve a Redken tréningjein kívül nemzetközi szimpóziumokon is részt vesznek, ők csapatunk „alkotói”. Magabiztos szakmai tudással rendelkeznek, példát mutatnak mind új, mind pedig régi kollégáinknak.

Art Director

Art Director kollégáink olyan szakmai tudással rendelkeznek, amivel példát mutatnak a mögöttük állóknak. Segítik az új és régi Kollégák beilleszkedését és fejlődését, tisztelet és tekintély övezi őket, mint embert és mint Kollégát!

Manikűrös és pedikűrös kollégáink besorolása

Csapatunk kéz-és lábápoló szakemberei a szakmában, illetve az A-list® szalonjaiban eltöltött idő alapján Kéz- és Lábápoló, Senior Kéz- és Lábápoló, illetve Art Kéz- és Lábápoló kategóriákban dolgoznak.

Kéz- és Lábápoló

Kéz- és Lábápoló kollégáink frissen kerültek be az A-list csapatába, már elsajátították a szalonprotokollt és a szükséges technikákat. Gyakorlati tudásuk magabiztos alapokon nyugszik, Senior és Art kollégáink segítik munkájukat, illetve folyamatos fejlődésüket.

Senior Kéz- és Lábápoló

Senior Kéz-és Lábápoló kollégáink már legalább 1 évet töltöttek el az A-list szalonokban. Tapasztalt szakemberek, akik minden technikát ismernek és számos szakmai tréningen vettek már részt.

Art Kéz- és Lábápoló

Art Kéz- és Lábápoló kollégáink már legalább 2 éve csapatunk tagjai, magabiztos szakmai tudással rendelkeznek, ezzel példát mutatva frissen érkezett kollégáink számára. Art besorolású kollégáink magas fokú tudásukkal már szakmailag is segítik és oktatják frissen bekerült kollégáinkat, ők csapatunk „alkotói”.

 

KollégáinkFérfiaknak szolgáltatásaink az alábbi szalonokban vehetők igénybe

A-list Buda

1026 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 27.
+36-30-515-99-44
salon@a-list.hu

Árak Online időpontfoglalás

A-list Pest

1051 Budapest, József Nádor tér 8.
+36-70-615-12-00
salon@a-list.hu

Árak Online időpontfoglalás