Promóciók | Törzsvásárlói program
HU | ENG
Fodrászat

Fodrászat

Személyre szabott szépség

Egyedi hajvágási módszer, csak az A-list szalonokban!

Az általunk képviselt stílus és a holisztikus szemléletmód ötvözetéből született meg egy teljesen egyedi hajvágási módszer, amit csak az A-list használ.

Szakembereink különös figyelmet fordítanak arra, hogy a vendég hajtípusával, arcszerkezetével, fizikai adottságaival, személyiségével, életstílusával és aktuális életszakaszával harmonizáló frizurát alakítsanak ki, amely otthon is könnyen kezelhető, ráadásul képes megőrizni formáját akár 2-3 hónapig. A megalkotott frizurák minden esetben a nőiességet helyezik előtérbe – lágy dinamika, könnyed elegancia és finom vonalak jellemzik.

Redken

Magyarországon elsőként az A-list szalonokban!

Az A-list Salon & SPA tulajdonosa, Galgóczy Zsuzsanna volt Magyarországon az első, akit a Redken kiválasztott a márka teljes körű használatára, ezzel is elismerve képzettségét és szakértelmét, valamint szalonjai professzionális minőségét és egyedi hangulatát. 

A Redken termékek széles palettája elérhető mindhárom A-list szalonban, a hajfestékektől, egészen a hajápolási és hajformázási termékekig. A Redken nevével fémjelzett szalonok egyet jelentenek a profizmussal, valamint a mindenre kiterjedő figyelemmel és a személyre szabott kezelésekkel.

 

Kérastase

A luxus legmagasabb szintje

Manapság a nőknek minden igényüket kielégítő luxusra vágynak, ez pedig sokuk számára egyet jelent a Kérastase fodrászszalonokban igénybe vehető rituálékkal. A Kérastase rituálék nemcsak egyszerű hajápolást, hanem relaxáló élményt is biztosítanak, köszönhetően a nagyfokú hatóanyag-koncentrációnak, kifinomult molekuláris komplexeinek, valamint kellemes textúrájú és illatú termékeinek.

A Kérastase egyszerre klasszikus és modern, merész, de nem provokatív, vonzó, de nem elérhetetlen.

 

Olaplex

A haj szépségének visszanyeréséért

Az Olaplex a hajba jutva újra egyesíti a sérült kötéseket, és megóvja őket a további roncsolódástól. Ha a festéstől és a szőkítéstől a haj már nem ragyog régi fényében, az Olaplex a tökéletes megoldás. 

Helyreállítja a haj károsodását, megakadályozza a haj szöszösödését, ragyogóan fényes, erős és egészséges hajat eredményez. A hajmegújító rendszer otthoni hajápolásra is elérhető.

 

Fodrászati szolgáltatásaink

 

Fodrász kollégáink besorolása

Artist

Azok a kollégák, akik kimagasló tudásuk és szakmai teljesítményük alapján frissen kerültek be az A-list csapatába. 

Master artist

Master artistjaink már legalább fél éve csapatunk tagjai, akik elvégezték az A-list és a Redken tréningjeinket. 

Top artist

Top artist kollégáink a szalon, illetve a Redken tréningjein kívül nemzetközi szimpóziumokon is részt vesznek, ők csapatunk "alkotói".

FodrászainkFodrászati szolgáltatásaink az alábbi szalonokban vehetők igénybe

A-list Buda

1026 Budapest,
Szilágyi Erzsébet fasor 27.

+36-30-515-99-44
salon@a-list.hu

Árak Online időpontfoglalás

A-list Pest

1051 Budapest,József Nádor tér 8.
+36-70-615-12-00
salon@a-list.hu

Árak Online időpontfoglalás

A-list Hűvösvölgy

1028 Budapest, Hidegkúti út 1. HÜVI szolgáltatóház 1.em.
+36-30-599-10-09
salon@a-list.hu

Árak Online időpontfoglalás