Promóciók | Törzsvásárlói program
HU | ENG
Fodrászat

Fodrászat

Fodrászat – Személyre szabott stílus

A-list minőség

Az A-list Salon & SPA által képviselt minőség és holisztikus szemléletmód ötvözéséből egy teljesen egyedi hajvágási módszer született, amivel kizárólag az A-list szalonokban találkozhatsz.

Az általunk készített frizurák a nőiességet hangsúlyozzák – lágy dinamika, könnyed francia elegancia és finom vonalak jellemzik őket.

Az A-list minőség a konzultációnál kezdődik

Az A-list minőség alapja minden szalonunkban a konzultáció, melynek célja, hogy szakembereink pontosan tisztában legyenek azzal, mire vágysz.

A konzultáció során bátran megoszthatod elképzeléseidet fodrászunkkal, és megmutathatod, milyen hajszínre vagy frizurára vágysz. Szakképzett kollégánk ennek figyelembe vételével kifejezetten a Te stílusodhoz és személyiségedhez illő hajszínt és formát fog javasolni Számodra.

Fodrászaink különös figyelmet fordítanak arra, hogy a Te hajtípusodhoz, arcszerkezetedhez, személyes stílusodhoz és életviteledhez megfelelő, a személyiségeddel tökéletesen harmonizáló frizurát alakítsanak ki Számodra. Az A-list szalonokban megalkotott frizurák otthon is könnyen kezelhetőek, és akár 2-3 hónapon keresztül is megőrzik formájukat.

Az A-list szalonokban a legjobb kezekben leszel!

Időpontot foglalok!

Redken Hajfestékek, amelyek hajápolóként viselkednek

A Redken a legfrissebb trendek, a hatékonyság és a modern technológia megtestesítője egyenesen New York kozmopolita, élettel teli utcáiról. A Redken olaj alapú hajfestékei a festés során úgy viselkednek, akár egy hajápoló: nem roncsolják a haj szerkezetét (belső kötéseit), és a felvitel során hajunk legfőbb építőköveivel, proteinnel és vízzel töltik fel a hajszálakat. A Redken használatával már az első festés után is látványos az eredmény.

Magyarországon elsőként az A-list Salon & SPA-ban!

Galgóczy Zsuzsanna a Redken Business Artistja és az A-list Salon & SPA tulajdonosa volt hazánkban az első, akit a Redken kiválasztott a márka teljes körű használatára, ezzel is elismerve képzettségét, szakértelmét. Azóta is folyamatosan tart Redken-oktatásokat Magyarországon, és csapatával együtt maga is rendszeresen részt vesz Redken-továbbképzéseken a világ minden táján – New Yorktól Las Vegasig, Barcelonától Milánóig –, hogy tisztában legyen a legújabb trendekkel és szakmai ismeretekkel.

A Redken nevével fémjelzett szalonok egyet jelentenek a profizmussal, valamint a mindenre kiterjedő gondoskodással és a személyre szabott hajápolással.

A Redken nevével fémjelzett szalonok egyet jelentenek a profizmussal, valamint a mindenre kiterjedő gondoskodással és a személyre szabott hajápolással.

Francia hajvágás

 „1995-ben lehetőségem nyílt elsajátítani a francia hajvágási technikát, és ennek alapján képzem tovább saját csapatomat is mind a mai napig.” Galgóczy Zsuzsanna az ikonikus Dessange hajvágási technika mellett elsajátíthatta az eredeti francia Balayage melírtechnikát is.

A folyamatos tanulás és fejlődés csapatunk egyik legfontosabb mozgatórugója, minden évben újra és újra Dessange továbbképzéseken veszünk részt, ahol megismerhetjük a legújabb francia divatot és innovatív technikákkal bővíthetjük szaktudásunkat.

A francia Dessange hajvágási technika a nőiesség, az elegancia, a kifinomultság és a francia stílus nemzetközi képviselője.

Az eredeti Balayage melírtechnika Franciaországból

Az eredeti California Balayage 1983-ban indult útjára, és a mai napig újabb és újabb rajongókat hódít meg magának a világon. Az ikonikus Balayage-t számtalanszor újragondolták, mire visszanyúltak az eredeti technikához, ami a Dessange szalonokból indult.

Az A-list Salon & SPA-ban a mai napig az eredeti francia Dessange technika alapján készítjük melírjainkat.

Professzionális Luxus Kerastase hajápolás

A Kerastase a világ vezető luxus hajápolási márkája.

A Kerastase az alapítása óta eltelt 55 évben méltán tett szert nagy hírnévre: a Kerastase a különleges hatékonyság, nagyszerű termékek és innovatív luxus szalonkezelések megálmodója. 1964 óta a Kerastase igazi újító a hajápolásban: abban az időszakban, amikor a hajápolási rutin kizárólag a higiéniáról szólt, a Kerastase megalkotta a haj valódi, kényeztető ápolását.

A Kerastase professzionális luxus hajápolást nyújt tudományos alapokra helyezett háttérrel, a világ vezető fodrászainak segítségével. A Kerastase hatékony, személyre szabott luxus hajápolást biztosít!

A Kerastase szerint a luxusban nincs helye a kompromisszumnak.

Mire számíthatsz az A-list szalonokban?

Ingyenes Konzultáció Érted

Ingyenes fodrászati konzultációnkat Neked találtuk ki, ha nem találod a számodra megfelelő stílust, hajformát vagy hajszínt. A konzultáció során magas minősítésű Top Artist, illetve Art Director fodrászkollégáink nyújtanak segítséget Számodra!  

Nincs más dolgod, mint bejelentkezni 30 perces konzultációnkra, ahol fodrász szakembereink minden kérdésedre választ adnak!

Várunk Téged is sok szeretettel!

Időpontot foglalok!

Válassz fodrászati szolgáltatásaink közül!

Fodrászati szolgáltatásaink

Festés és színezés Redken olaj alapú hajfestékekkelTovább

A Redken fejlett kémiai technológiájának köszönhetően a hajfestés és -színezés egyszerű és hatékony eljárás, mely fontos fehérjékkel és különleges hidratáló alapanyagokkal tölti fel és erősíti meg a hajszálakat.

Specialistáink közül Budai szalonunkban Vivien, Mária és Klaudia, Hűvösvölgyben Péter, Pesti szalonunkban pedig Évi vár Téged, ha tökéletes hajszínre vágysz!

Női hajvágás egyénre szabva, francia stílusbanTovább

Az A-list Salon & SPA által képviselt minőség és a holisztikus szemléletmód ötvözéséből egy teljesen egyedi technika született meg a francia Dessange hajvágás alapján, amivel kizárólag az A-list szalonokban találkozhatsz.

Női hajvágásban specialistáink: Budai szalonunkban Gabi és Timi, Hűvösvölgyben Péter és Kinga, Pesti szalonunkban pedig József vár Rád!

Balayage és különleges melírtechnikák Tovább

Az A-list Salon & SPA-ban az eredeti francia technika alapján készítjük Számodra a különleges melírtechnikákat és a Balayage festést.

Ha gyönyörű Balayage festésre vagy különleges melírra vágysz, ajánljuk Balayage specialistáinkat: Budán Gabi, Timi és Vivien, Hűvösvölgyben Kinga, Pesti szalonunkban pedig Évi vár Téged!

Kerastase Fusio Dose hajkezelés a sérült, igénybe vett haj számáraTovább

A Kerastase rituálék nem csak egyszerű hajápolást, hanem igazi relaxáló luxusélményt is biztosítanak. A Kerastase egyszerre klasszikus és modern, merész, de nem provokatív, vonzó, de nem elérhetetlen.

Olaplex szalonkezelésTovább

Az Olaplex kezelés a károsodás alapvető okát szünteti meg, megoldja a szőkítési és hajvilágosítási eljárások okozta töredezés és a szárazság problémáját.

Az Olaplex megsokszorozza a hajban lévő kötéseket és összeköti a már felbomlott, sérült kötéseket, így helyreállítva a haj egészséges szerkezetét.

Brazil keratinos hajkezelésekTovább

A Brazil Keratinos hajkezelés során folyékony keratint viszünk fel a hajra, amely segít visszanyerni annak természetes rugalmasságát. A haj és a köröm fő építőanyaga a keratin, amelyet – beépülését elősegítendő – melegítve viszünk fel a haj külső szerkezetére Brazil Keratinos hajkezeléseink során.

Keratinos hajkezelést végző szakértőink közül Mária és Vivi Budán, Heni Hűvösvölgyben Évi pedig Pesten vár!

SzínkorrekcióTovább

Foltos frizura vagy olyan színváltoztatás esetében indokolt a színkorrekciós festés, amely nem végezhető el egyetlen lépésben. A korrekciós festést minden esetben személyes konzultáció előzi meg.

Hűvösvölgyi szalonunkban Kinga, Budán Vivi, Pesten pedig Évi ad új életet az elrontott, foltos vagy egyenetlen hajszínnek.

Időpontot foglalok!

Fodrász kollégáink besorolása

Professzionális csapatunk fodrászai a szakmában, illetve az A-list® szalonjaiban eltöltött idő alapján Artist, Master Artist, Top Artist és Art Director kategóriákban dolgoznak.

Artist

Azon kollégáink, akik kimagasló tudásuk és szakmai teljesítményük alapján frissen kerültek be az A-list csapatába. 

Master artist

Master Artistjaink már legalább 1 éve csapatunk tagjai, akik elvégezték az A-list és a Redken tréningjeinket, megfelelő magabiztosággal és szakmai háttérrel dolgoznak.

Top artist

Top artist kollégáink a szalon, illetve a Redken tréningjein kívül nemzetközi szimpóziumokon is részt vesznek, ők csapatunk „alkotói”. Magabiztos szakmai tudással rendelkeznek, példát mutatnak mind új, mind pedig régi kollégáinknak.

Art Director

Art Director kollégáink olyan szakmai tudással rendelkeznek, amivel példát mutatnak a mögöttük állóknak. Segítik az új és régi Kollégák beilleszkedését és fejlődését, tisztelet és tekintély övezi őket, mint embereket és mint Kollégákat!

FodrászainkFodrászati szolgáltatásaink az alábbi szalonokban vehetők igénybe

A-list Buda

1026 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 27.
+36-30-515-99-44
salon@a-list.hu

Árak Online időpontfoglalás

A-list Pest

1051 Budapest, József Nádor tér 8.
+36-70-615-12-00
salon@a-list.hu

Árak Online időpontfoglalás