Promóciók | Törzsvásárlói program
HU | ENG
Fodrászat

Fodrászat

Fodrászat – Személyre szabott stílus

A-list minőség

Az A-list Salon & SPA által képviselt minőség és a holisztikus szemléletmód ötvözetéből született meg egy teljesen egyedi hajvágási módszer, amivel kizárólag az A-list szalonokban találkozhatsz.

Az általunk készített frizurák minden esetben a nőiességet helyezik előtérbe – lágy dinamika, könnyed francia elegancia és finom vonalak jellemzik azt.

Az A-list minőség a konzultációnál kezdődik

Az A-list minőség alapja minden szalonunkban a konzultáció, hogy szakembereink pontosan tisztában legyenek azzal, hogy mire vágysz.

A konzultáció során bátran megoszthatod fodrászunkkal elképzelésedet és megmutathatod milyen hajszínre vagy frizurára vágysz. Fodrász szakemberünk ez alapján kifejezetten a Te stílusodhoz és személyiségedhez illő hajszínt és formát fog javasolni Számodra.

Fodrászaink különös figyelmet fordítanak arra, hogy a Te hajtípusodhoz, arcszerkezetedhez, személyes stílusodhoz és életviteledhez megfelelő, a személyiségeddel tökéletesen harmonizáló frizurát alakítsanak ki Számodra. Az A-list szalonokban megalkotott frizurák otthon is könnyen kezelhetőek, és akár 2-3 hónapon keresztül is megőrzik formájukat.

Az A-list szalonokban a legjobb kezekben leszel!

Időpontot foglalok!

Redken Hajfestékek, amelyek hajápolóként viselkednek

A Redken a legfrissebb trendek és a modern, hatékony technológia képviselője egyenesen New York cosmopolitan, élettel teli utcáiról. A Redken olajalapú hajfestékei a festés során úgy viselkednek, akár egy hajápoló: festés közben nem roncsolják a haj szerkezetét (belső kötéseit) miközben hajunk legfőbb építőköveivel, proteinnel és vízzel töltik fel a hajat. A Redken segítségével már az első festés után is látványos lesz az eredmény.

Magyarországon elsőként az A-list Salon & SPA-ban!

Galgóczy Zsuzsanna a Redken Business Artistja és az A-list Salon & SPA tulajdonosa volt hazánkban az első, akit a Redken kiválasztott a márka teljes körű használatára, ezzel is elismerve képzettségét és szakértelmét. Azóta is rendszeres Redken oktatásokat tart Magyarországon miközben csapatával együtt folyamatos Redken továbbképzéseken vesz részt a világ minden táján: New Yorktól Las Vegasig, Barcelonától Milánóig, hogy tisztában legyen a legújabb trendekkel.

A Redken nevével fémjelzett szalonok egyet jelentenek a profizmussal, valamint a mindenre kiterjedő gondoskodással és a személyre szabott hajápolással.

A Redken nevével fémjelzett szalonok egyet jelentenek a profizmussal, valamint a mindenre kiterjedő gondoskodással és a személyre szabott hajápolással.

Francia hajvágás

 „1995-ben volt szerencsém elsajátítani a francia hajvágási technikát, ennek alapján képzem tovább saját csapatomat is mind a mai napig.” Galgóczy Zsuzsanna az ikonikus Dessange hajvágási technika mellett elsajátíthatta az eredeti francia Balayage melírtechnikát is.

A folyamatos tanulás és fejlődés csapatunk egyik legfontosabb mozgatórugója, minden évben újra és újra Dessange továbbképzéseken veszünk részt, ahol megismerhetjük a legújabb francia divatot és innovatív technikákat.

A francia Dessange hajvágási technika a nőiesség, az elegancia, a kifinomultság és a francia stílus nemzetközi képviselője.

Az eredeti Balayage melír technika Franciaországból

Az eredeti California Balayage technika 1983-ban indult útjára, és a mai napig egyre több rajongót hódít magának ez a stílus. Az ikonikus Balayage-t számtalanszor újragondolták, majd visszanyúltak az eredeti technikához, ami a Dessange szalonokból indult.

Az A-list Salon&SPA-ban a mai napig az eredeti francia Dessange technika alapján készítjük melírjainkat.

Professzionális Luxus Kerastase hajápolás

A Kerastase a világ vezető luxus hajápolási márkája.

A Kerastase alapítása óta eltelt 55 évben megalapozta hírnevét: a Kerastase a különleges hatékonyság, nagyszerű termékek és innovatív luxus szalonkezelések megálmodója. 1964 óta a Kerastase igazi újító a hajápolásban: abban az időszakban, amikor a hajápolási rutin kizárólag a higiéniáról szólt, a Kerastase megalkotta a haj valódi, kényeztető ápolását.

A Kerastase professzionális luxus hajápolást nyújt tudományos alapokon a világ vezető fodrászainak segítségével. A Kerastase hatékony, személyre szabott luxus hajápolást biztosít!

A Kerastase szerint a luxusban nincs helye a kompromisszumnak.

Mire számíthatsz az A-list szalonokban?

Ingyenes Konzultáció Érted

Ingyenes fodrászati konzultációnkat Neked találtuk ki, ha nem találod a számodra megfelelő stílust, hajformát vagy hajszínt. Magas minősítésű fodrász kollégáink, Top Artist illetve Art Director szakemberünk nyújt segítséget Számodra!  

Nincs más dolgod, mint bejelentkezni 30 perces konzultációnkra, ahol fodrász szakembereink minden kérdésedre választ adnak!

Várunk Téged is sok szeretettel!

Időpontot foglalok!

Válassz fodrászati szolgáltatásaink közül!

Fodrászati szolgáltatásaink

Festés és színezés Redken olajalapú hajfestékek segítségévelTovább

A Redken fejlett kémia technológiájával egy egyszerű és hatékony eljárást alkotott. A fehérjék és a különleges hidratáló alapanyagok megerősítik és feltöltik a hajszálakat.

Budai szalonunkban specialistáink Vivien, Mária és Klaudia, Hűvösvölgyben Péter, Pesti szalonunkban pedig Évi vár Téged, ha tökéletes hajszínre vágysz!

Női hajvágás egyénre szabva francia stílusbanTovább

Az A-list Salon & SPA által képviselt minőségés a holisztikus szemléletmód ötvözetéből született meg egy teljesen egyedi technika a francia Dessange hajvágás alapján, amivel kizárólag az A-list szalonokban találkozhatsz.

Női hajvágásban specialistáink: Budai szalonunkban Gabi, Hűvösvölgyben Péter és Kinga, Pesti szalonunkban pedig József vár Rád!

Balayage és különleges melírtechnikák Tovább

Az A-list Salon&SPA-ban az eredeti francia technika alapján készítjük Számodra a különleges melírtechnikákat és a Balayage festést.

Ha gyönyörű Balayage festésre vagy különleges melírra vágysz Balayage specialistáink: Budán Gabi és Vivien, Hűvösvölgyben Kinga, Pesti szalonunkban pedig Évi vár Téged!

Redken Chemistry és pH Bonder hajszerkezet újjáépítő kezelésTovább

A Redken pH Bonder szalonkezelése egy egyedülálló hajerősítő eljárás, amely megvédi a haj kötéseit és elősegíti a haj újjáépülését szőkítés és hajfestés során egyaránt.

A Redken Chemistry kezelés során újjáépítjük a haj szerkezetét, a kezeléssel visszaállítjuk a haj egészséges állapotát, pótolva a haj víz- és proteinhiányát.

Kerastase Fusio Dose hajkezelés a sérült, igénybe vett haj számáraTovább

A Kerastase rituálék nem csak egyszerű hajápolást, hanem igazi relaxáló luxusélményt is biztosítanak. A Kerastase egyszerre klasszikus és modern, merész, de nem provokatív, vonzó, de nem elérhetetlen.

Olaplex szalonkezelésTovább

Az Olaplex kezelés a károsodás alapvető okát szünteti meg, megoldja a szőkítési és hajvilágosítási eljárások okozta töredezés és a szárazság problémáját.

Az Olaplex megsokszorozza a hajban lévő kötéseket, és összeköti a már felbomlott, sérült kötéseket, így helyreállítva a haj egészséges szerkezetét.

Brazil keratinos hajkezelésekTovább

A Brazil Keratinos hajkezelés során folyékony keratint viszünk fel a hajra, amely segít visszanyerni annak természetes rugalmasságát. A haj és a köröm fő építőanyaga a keratin, amely beépülését elősegítve, melegítve visszük fel a haj külső szerkezetére Brazil Keratinos hajkezeléseink során.

Keratinos hajkezelés szakértőnk Mária és Vivi Budán, Heni Hűvösvölgyben Évi pedig Pesten vár!

SzínkorrekcióTovább

Foltos frizura vagy olyan színváltoztatás esetében indokolt a színkorrekciós festés, amely nem végezhető el egyetlen lépésben. A korrekciós festést minden esetben személyes konzultáció előzi meg.

Hűvösvölgyi szalonunkban Kinga, Budán Vivi, Pesten pedig Évi ad új életet az elrontott, foltos vagy egyenetlen hajszínnek.

Időpontot foglalok!

Fodrász kollégáink besorolása

Professzionális csapatunk fodrászai a szakmában, illetve az A-list® szalonjaiban eltöltött idő alapján Artist, Master Artist, Top Artist és Art Director kategóriákban dolgoznak.

Artist

Azon kollégáink, akik kimagasló tudásuk és szakmai teljesítményük alapján frissen kerültek be az A-list csapatába. 

Master artist

Master Artistjaink már legalább 1 éve csapatunk tagjai, akik elvégezték az A-list és a Redken tréningjeinket, megfelelő magabiztosággal és szakmai hátérrel dolgoznak.

Top artist

Top artist kollégáink a szalon, illetve a Redken tréningjein kívül nemzetközi szimpóziumokon is részt vesznek, ők csapatunk "alkotói". Magabiztos szakmai tudással rendelkeznek, példát mutatnak mind új, mind pedig régi kollégáinknak.

Art Director

Art Director kollégáink olyan szakmai tudással rendelkeznek, amivel példát mutat a mögötte állóknak. Segítik az új és régi Kollégák beilleszkedését és fejlődését, Tisztelet és tekintély övezi őket, mint ember, és mint Kolléga!

FodrászainkFodrászati szolgáltatásaink az alábbi szalonokban vehetők igénybe

A-list Buda

1026 Budapest,Szilágyi Erzsébet fasor 27.
+36-30-515-99-44
salon@a-list.hu

Árak Online időpontfoglalás

A-list Pest

1051 Budapest,József Nádor tér 8.
+36-70-615-12-00
salon@a-list.hu

Árak Online időpontfoglalás

A-list Hűvösvölgy

1028 Budapest, Hidegkúti út 1. HÜVI szolgáltatóház 1.em.
+36-30-599-10-09
salon@a-list.hu

Árak Online időpontfoglalás