Promóciók | Törzsvásárlói program
HU | ENG
Halpedikűr

Halpedikűr

Kényeztetés testnek és léleknek

Az ország első és legnagyobb halpedikűr szalonjaként ismert pesti szalonunkban 2011 óta biztosítunk lehetőséget arra, hogy vendégeink a kangal-halak nyújtotta lábápolás különleges élményét megtapasztalják. A kezelés egyedi sajátosságai közé tartozik, hogy természetes és kíméletes módon varázsolja a bőrt egészségessé és bársonyosan puhává, miközben feszültségoldó, harmonizáló hatást fejt ki. Így a kezelés az egészséges bőr öröme mellett értékes lelki élményt is jelent. 

Amint fent, úgy lent

Lábunk és lábfejünk feladata, a közhiedelemmel ellentétben, elsősorban nem testünk súlyának cipelése. Inkább úgy kell tekintenünk erre a testrészre, mintha gyökerünk volna: a test megtámasztásáért, kiegyensúlyozásáért és földdel való összekapcsolásáért felel. Ahogy egy fa gyökerének egészsége is hatással van az egész fára, úgy a lábápolás, illetve a láb állapota is kihat a teljes testre és a közérzetre. A halpedikűr nyújtotta lábápolás és relaxációs élmény nemcsak bőrünket és körmeinket varázsolja szebbé és egészségesebbé, de lelkiállapotunkra gyakorolt pozitív hatása is felbecsülhetetlen.

Halpedikűr

Történelem és tradíció

A garra rufa, más néven kangal-hal vagy piros szívogató márna, Törökország, Szíria, Irak, valamint Irán meleg vizű forrásaiban és tavaiban honos. Többszáz évvel ezelőtt helybéli fürdőzök megfigyelték, hogy a halak szorgos tisztogató munkájának eredményeként bőrük egészségessé, puhává válik, így elkezdték az apró állatokat terápiás célokra alkalmazni. 

Bőrápolás és relaxáló mikromasszázs

A márnák, miközben úgynevezett bajuszuk segítségével kíméletes és alapos módon eltávolítják az elhalt hámsejteket, mikromasszázst végeznek a bőrön, ami serkenti a véráramlást, ellazítja a lábat, valamint hozzájárul az energiaáramlás harmonizálásához, és az egész testet nyugtató, pihentető érzéssel tölti el. A halak érintésének egyedi élménye további szolgáltatásokkal egészülhet ki pesti szalonunkban!

Halpedikűr szolgáltatásaink

Halpedikűr

Relaxáló mikromasszázs a kangal-halakkal 20 percben.

SPA Halpedikűr 

Realxáló mikromasszázs a kangal-halakkal 20 percben, melyet ápoló lábradírral, krémezéssel és regeneráló masszázzsal egészítünk ki.

Exkluzív halpedikűr 

Relaxáló mikromasszázs a kangal-halakkal 25 percben, melyet egy komplett Pamper pedikűrrel és lakkozással koronázunk meg.
Halpedikűr


Halpedikűr szolgáltatásaink az alábbi szalonokban vehetők igénybe

A-list Pest

1051 Budapest, József Nádor tér 8.
+36-70-615-12-00
salon@a-list.hu

Árak Online időpontfoglalás