Promóciók | Törzsvásárlói program
HU | ENG
Kozmetika

Kozmetika

Innovatív kozmetikai szolgáltatások

Innovatív kozmetikai szolgáltatások

Az A-list Salon & Spa-ban elkötelezettek vagyunk amellett, hogy vendégeinknek a bőrápolás terén is a legmagasabb minőséget nyújtsuk, ezért alkalmazzuk a PHYT’S és BELICO exkluzív kozmetikai márka termékeit és kezeléseit. A pesti és budai szalonban elérhető kozmetikai szolgáltatásaink speciális kezelései új életre keltik a bőrt – legyen szó intenzív hidratálásról, bőrfiatalításról vagy feszesítésről, az eredmények rendkívül látványosak és már az első kezelés alkalmával észlelhetők. Innovatív kozmetikánk minden korosztály számára kínál professzionális kezeléseket, melyeket a legkorszerűbb krémekkel és gépekkel teszünk kiemelkedően magas színvonalúvá.

PHYT’S Bio arckezelések

Azzal a meggyőződéssel alapították a márkát, hogy a szépség és az egészség elválaszthatatlanok egymástól, így a mai napig holisztikus elv szerint készítik termékeket. A PHYT’S termékei 100%-ban természetes összetevőkből állnak. Termékeihez hidegen préselt olajokat használnak, amelyek esszenciális zsírsavakban és vitaminokban gazdagok. Csak természetes hidratálók, állományjavítók és növényi emulgeáló anyagok találhatók a termékekben, melyek nem okoznak irritációt. Szintetikus tartósítószerek helyett bio esszenciális olajokat használnak, melyek hatóanyagként is szolgálnak, valamint termékei kizárólag természetes illatanyagokat és színezékeket tartalmaznak.

PHYT’S Bio arckezelések

BELICO arckezelések

BELICO arckezelések

A BELICO megoldó arckezelések eredményessége a minden részletre kiterjedő bőrszemléletben rejlik. Ebben a bőrápolási mátrixban minden bőrnek egyedi helye van: a különböző bőrproblémák és bőrmélységek kezelésének intenzitását precízen testreszabjuk. Kizárólag bőrbarát összetevőkkel, innovatív szállítórendszerekkel alkalmazkodunk a bőr igényeihez, a valódi mélyrétegű bőrmegújulásért. A bőr öregedésének tünetei egyénileg más és más hangsúlyt kapnak a teljes bőrkép megjelenésében. A kozmetikai ipar legnagyobb kihívását a hatóanyagok mélyebb bőrrétegekbe való juttatása jelenti.

A BELICO prémium arckezeléseinek sikere az összehangolt, 3D rétegelt bőrépítő koncepcióban rejlik.

 

Próbáld ki PHYT’S vagy BELICO kezeléseinket és relaxálj szakértő kezek között!


Időpontot foglalok!

 

Kozmetikai szolgáltatásaink

 

KozmetikusainkKozmetikai szolgáltatásaink az alábbi szalonokban vehetők igénybe

A-list Buda

1026 Budapest,
Szilágyi Erzsébet fasor 27.

+36-30-515-99-44
salon@a-list.hu

Árak Online időpontfoglalás

A-list Pest

1051 Budapest,József Nádor tér 8.
+36-70-615-12-00
salon@a-list.hu

Árak Online időpontfoglalás