Időpontkérés
Kozmetika


Maximum, a bőrápolásban is!

Az A-list Salon & Spa-ban elkötelezettek vagyunk amellett, hogy vendégeinknek a bőrápolás terén is a legmagasabb minőséget nyújtsuk, ezért alkalmazzuk a PHYT’S és GUINOT exkluzív kozmetikai márka termékeit és kezeléseit. 


A pesti és budai szalonban elérhető kozmetikai szolgáltatásunk speciális kezelési új életre keltik a bőrt – legyen szó intenzív hidratálásról, bőrfiatalításról vagy feszesítésről, az eredmények rendkívül látványosak és már az első kezelés alkalmával észlelhetők. Innovatív kozmetikánk minden korosztály számára kínál professzionális kezeléseket, melyeket a legkorszerűbb krémekkel és gépekkel teszünk kiemelkedően magas színvonalúvá.

 

PHYT’S Bio arckezelések

Felelősségteljes szépségápolás és különleges elkötelezettség a természet iránt!

 

A francia biológus és természetgyógyász Jean Paul Llopart 1972-ben kozmetikus társával hozta létre a PHYT'S Laboratóriumát. Azzal a meggyőződéssel alapították a márkát, hogy a szépség és az egészség elválaszthatatlanok egymástól, így a mai napig holisztikus elv szerint készítik termékeket. A cég kifejezett figyelmet fordít arra, hogy csökkentse a kemikáliák okozta károkat a környezetben.

A PHYT’S termékei 100%-ban természetes összetevőkből állnak. Termékeihez hidegen préselt olajokat használnak, amelyek esszenciális zsírsavakban és vitaminokban gazdagok. Csak természetes hidratálók, állományjavítók és növényi emulgeáló anyagok találhatók a termékekben, melyek nem okoznak irritációt. Szintetikus tartósítószerek helyett bio esszenciális olajokat használnak, melyek hatóanyagként is szolgálnak, valamint termékei kizárólag természetes illatanyagokatés színezékeket tartalmaznak.

 

GUINOT arckezelések 

Jean Daniel Mondin, gyógyszerész, és a cég tulajdonosa 1972 óta szenteli minden tudását annak, hogy a GUINOT termékeket és szalonkezeléseket a legszakszerűbb körülmények között és a legmagasabb minőségre törekedve fejlessze tovább – ennek köszönhető, hogy a GUINOT mára a világ egyik vezető kozmetikai cégévé vált.

 

 

A márka népszerűsége és elismertsége az egyedülálló, exkluzív kezeléseknek köszönhető, melyek minden bőrproblémára képesek megoldást nyújtani. A GUINOT termékei a sejtszintű élethez szükséges biológiailag aktív összetevőből állnak és növényi koncentrátumok, valamint esszenciális olajok is megtalálhatók bennük. Sikere az általuk nyújtott teljes körű támogatásnak is köszönhető: orvosok, kozmetikus szakemberek, vegyészek segítségével fejlesztett és létrehozott gépek, termékek, szakmai továbbképzések biztosítják a hibátlan munkát.


Gyere el hozzánk és próbáld ki PHYT’S vagy GUINOT kezeléseinket és relaxálj szakértő kezek között.

 

Arckezeléseink mellett számos egyéb szépészeti szolgáltatást is végzünk, mint a műszempilla építés és töltés, gyantázás, szempilla és szemöldök festés valamint nappali és alkalmi smink is kérhető szalonjainkban!

 

Igénybe vehető szolgáltatások:

Arc- és dekoltázsmasszázs

Guinot arckezelések

PHYT'S bio arckezelések

Szempilla lifting

3D műszempilla és selyemszempilla

Gyanta

KozmetikusainkA-List Kozmetika Szalonok

A-LISTBuda

1026 Budapest,
Szilágyi Erzsébet fasor 27.

+36-30-515-99-44

NYITVATARTÁS
Hétfő - Péntek 8:00 - 20:00
Szombat 9:00 - 18:00
A-LISTPest

1051 Budapest,
József Nádor tér 8.

+36-70-615-12-00

NYITVATARTÁS
Hétfő - Péntek 9:30 - 20:00
Szombat 10:00 - 20:00
Vasárnap 12:00 - 20:00