Promóciók | Törzsvásárlói program
HU | ENG
Manikűr

Manikűr

A jó közérzethez, a magabiztos fellépéshez természetes módon kapcsolódik az egészséges, esztétikus kéz és láb igénye. A kéz- és lábápolás ma már a szépségápolás olyan sajátos területét képviseli, amelynek szívesen szentelünk külön időt és speciális helyet – ahol kényelmes, elegáns, lelket melengető légkörben engedhetjük át magunkat a pihenésnek, míg kezeinket és lábainkat kényeztetik.

Az A-list szalonokban az OPI és a CND prémiumkategóriás termékeivel dolgozunk. A normál lakkokhoz hasonlóan tartós lakkjaink is leoldhatóak, azaz eltávolításuk nem igényel reszelést, ami a köröm sérülését és elvékonyodását eredményezné. Akárcsak más szolgáltatásainkál, a műkörömépítésben is elsősorban a természetességre, a finomságra, a nőiességre fektetjük a hangsúlyt. Szalonjainkban zselés műköröm építésével foglalkozunk, amivel azoknak a hölgyeknek is gyönyörű körmöket tudunk varázsolni, akiknek sajátja vékony, gyenge, sérülékeny. Szakembereink rendszeres továbbképzése vendégeink igényeinek és a legújabb trendeknek a figyelembe vételével valósul meg. Büszkék vagyunk arra, hogy kollégáink a gépi manikűr térhódítása mellett is a legmagasabb minőséget képviselik a kézi manikűr területén.

Manikűr szolgáltatásaink

Expressz Manikűr

Expressz manikűr

Egy pillanatnyi nyugalom a stresszes mindennapokban. Expressz manikűrünk tökéletes választás két klasszikus manikűr közötti lakkcserére.

Szolgáltatásunk tartalmazza a körömágy ívének kialakítását és a köröm formázását, ami kiegészül igény szerint normál, illetve géllakkozással.

Signature Manikűr

Signature manikűr

Igazi feltöltődés a stresszes hétköznapokban.

Legyen szó klasszikus manikűrről vagy a legmodernebb gépi technikáról, mi a legjobb megoldást fogjuk megtalálni, hogy kezed a lehető legtovább lehessen finom, ápolt és gyönyörű.

A szolgáltatás tartalmazza a körömágybőr eltávolítását és a bőr ápolását. Igény szerint választható normál, illetve géllakkozással.

Pamper Manikűr

Pamper manikűr

Szolgáltatásunkban a signature manikűrt kényeztető radírozás, maszk és masszázs egészíti ki az igazán egyedülálló relaxációs élmény érdekében.

A kézfejet és az alkart magas minőségű, ásványi anyagokban, vitaminokban, bőrregeneráló és hidratáló összetevőkben gazdag krémekkel és esszenciális olajokkal kényeztetjük. A teljeskörű manikűrt, bőrápolást és a kezek relaxáló ellazítását magában foglaló szertartást igény szerint normál vagy tartós lakkozással fejezzük be.

Műköröm Manikűr

Műköröm szolgáltatások

Műköröm szolgáltatásunkat ajánljuk mindazoknak, akik saját körme nem elég erős, vagy hosszabbat szeretnének, de nem sikerül megnöveszteni. Ha kezed folyton szem előtt van, akkor ez a hosszú távú megoldás kiváló választás, amely biztosítja a tökéletes formájú és hosszúságú körmöket akár heteken át.

Férfi Manikűr

Férfi manikűr

Az urak igényeire szabott manikűrszolgáltatásunk tartalmazza a köröm formázását, a körömágybőr eltávolítását és a kezek hidratáló krémezését.

A köröm igény szerinti polírozása, illetve mattra száradó körömápolóval való kezelése is lehetséges.

 

Kéz- és lábápolóinkManikűr szolgáltatásaink az alábbi szalonokban vehetők igénybe

A-list Buda

1026 Budapest,
Szilágyi Erzsébet fasor 27.

+36-30-515-99-44
salon@a-list.hu

Árak Online időpontfoglalás

A-list Pest

1051 Budapest,
József Nádor tér 8.

+36-70-615-12-00
salon@a-list.hu

Árak Online időpontfoglalás

A-list Hűvösvölgy

1028 Budapest, Hidegkúti út 1.
HÜVI szolgáltatóház 1.em.

+36-30-599-10-09
salon@a-list.hu

Árak Online időpontfoglalás