Promóciók | Törzsvásárlói program
HU | ENG
Manikűr

Manikűr

Gyönyörűen ápolt kezek és tökéletes lakkozás A-list minőségben

A manikűr is olyan elengedhetetlen része a rendszeres szépségápolási rituálénknak, amely megérdemli, hogy külön időt és teret szenteljünk neki – professzionális, kényelmes és elegáns környezetben, ahol átengedhetjük magunkat a teljes relaxációnak, míg kezeinket kényeztetik.

Manikűr OPI és CND Normál és Gél lakkal

Az OPI és CND normál- és gél lakkok a piac legmodernebb és legmagasabb minőségű képviselői: színeik sokrétűek, magas fényűek és hosszan tartóan ragyogóak. Manikűr szolgáltatásaink során bármely A-list szalonban tetszőlegesen válogathatsz tartós és normál lakkjaink közül!

OPI és CND Tartós lakkjaink egyaránt leoldhatóak, azaz eltávolításuk nem igényel reszelést, ami a köröm sérülését és elvékonyodását eredményezné.

Orosz száraz gépi manikűr

A hagyományos manikűr során a körömágybőr feltolása és a kutikula eltávolítása ollóval és egyéb kézi eszközökkel történik, míg a gépi manikűr esetében az egész folyamatot 5-6 különböző csiszolófej segítségével végezzük.

Az orosz gépi manikűrnél a bőr teljes mértékben eltávolítható, így lassabban nő vissza, és a manikűr tartósabb lesz. Az orosz gépi manikűrrel kezelt körmökön a normál és és a tartós körömlakkok, illetve a zselés műköröm nagyobb felületet képesek befedni, így a következő manikűr időpontja akár pár héttel is kitolható.

Az orosz gépi manikűr óriási precizitást és különleges szakértelmet igényel. Büszkék vagyunk arra, hogy kollégáink az orosz gépi manikűr térhódításával is a legmagasabb minőséget képviselik a kézi manikűr területén.

Lépj be az A-list világába

Amikor belépsz bármely A-list szalonunkba, recepciós koordinátor kollégánk, illetve általad választott lábápoló szakemberünk fogad Téged. Friss kávéval vagy teával kínálunk, hogy felfrissülj, tökéletes harmóniában pihenj és teljesen ellazulj.

Hogyan zajlik a manikűr az A-list Salon & SPA-ban?

Üdvözlünk az A-list Salon & SPA-ban, megkínálhatunk egy kávéval vagy teával?

 1. lépés: a korábbi tartós vagy sima körömlakk leoldása
 2. lépés: előkészítjük a kezeidet hagyományos vagy orosz gépi manikűrrel
 3. lépés: gél lakk vagy hagyományos körömlakk felvitele az általad választott árnyalatban a CND és az OPI professzionális termékeivel
 4. lépés: tápláló krémezéssel vagy relaxáló kézmasszázzsal fejezzük be a manikűrt a BCL SPA kényeztető termékeivel

Ajánlhatunk következő időpontot?

Válaszd manikűr szolgáltatásaink közül a Hozzád legközelebb állót!

Expressz Manikűr

Expressz manikűr

Expressz manikűrünk tökéletes választás két klasszikus manikűr közötti lakkcserére. A manikűrt OPI vagy CND normál, illetve tartós lakkal koronázzuk meg az általad választott árnyalatban.

A kezelés lépései:

 • Körömformázás, a körömágy ívének kialakítása
 • Tartós vagy normál lakk cseréje
 • Hidratáló és tápláló kézkrémezés
Signature Manikűr

Signature manikűr

Kifejezetten orosz technikára épülő manikűr szolgáltatás, mely választható OPI vagy CND normál, illetve tartós lakkal koronázzuk meg az általad választott árnyalatban, frissítő kézmasszázzsal.

A kezelés lépései:

 • A korábbi lakk kíméletes eltávolítása
 • Bőrápolás, körömformázás kézi vagy orosz gépi eljárással
 • Tartós vagy normál lakkozás
 • Levezető stresszoldó és nyugtató masszázs
 

Zselés Épített Műköröm szolgáltatások

A műkörömépítésben elsősorban a természetességre, a finomságra és a nőiességre fektetjük a hangsúlyt. Szalonjainkban zselés műkörömépítést végzünk, amivel azoknak a hölgyeknek is gyönyörű körmöket tudunk varázsolni, akiknek saját körmei vékonyak, gyengék vagy sérülékenyek.

Férfi Manikűr

Japán manikűr

Japán manikűr szolgáltatásunkat természetes szépségű és erős körmökre vágyó vendégeinknek ajánljuk.

A japán manikűr már évszázadokkal ezelőtt is előszeretettel alkalmazott eljárás volt az arisztokrácia körében, és ma is kiemelt népszerűségnek örvend a természetesség kedvelői között. A japán manikűr ragyogó fényt és természetes színt ad a körmöknek miközben elősegíti az egészséges körömnövekedést.

Időpontot foglalok!

A hozzád illő kézápoló szakember kiválasztása

Ahogyan minden modern nő, úgy minden manikűr más és más. Szakembereink között megtalálod az extrém díszítések és műkörmök mesterét, a letisztult színek szerelmesét vagy éppen a kifinomult, francia manikűr specialistáját is.

Meríts inspirációt korábbi munkáinkból, és találd meg a Hozzád illő kézápoló szakembert csapatunk tagjai között! Tovább

Ismerj meg minket!

Manikűrös kollégáink besorolása

Csapatunk kéz-és lábápoló szakemberei a szakmában, illetve az A-list® szalonjaiban eltöltött idő alapján Kéz- és Lábápoló, Senior Kéz- és Lábápoló, illetve Art Kéz- és Lábápoló kategóriákban dolgoznak.

Kéz- és Lábápoló

Kéz- és Lábápoló kollégáink frissen kerültek be az A-list csapatába, már elsajátították a szalonprotokollt és a szükséges technikákat. Gyakorlati tudásuk magabiztos alapokon nyugszik, Senior és Art kollégáink segítik munkájukat, illetve folyamatos fejlődésüket.

Senior Kéz- és Lábápoló

Senior Kéz-és Lábápoló kollégáink már legalább 1 évet töltöttek el az A-list szalonokban. Tapasztalt szakemberek, akik minden technikát ismernek és számos szakmai tréningen vettek már részt.

Art Kéz- és Lábápoló

Art Kéz- és Lábápoló kollégáink már legalább 2 éve csapatunk tagjai, magabiztos szakmai tudással rendelkeznek, ezzel példát mutatva frissen érkezett kollégáink számára. Art besorolású kollégáink magas fokú tudásukkal már szakmailag is segítik és oktatják frissen bekerült kollégáinkat, ők csapatunk „alkotói”.

Kéz- és lábápolóinkManikűr szolgáltatásaink az alábbi szalonokban vehetők igénybe

A-list Buda

1026 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 27.
+36-30-515-99-44
salon@a-list.hu

Árak Online időpontfoglalás

A-list Pest

1051 Budapest, József Nádor tér 8.
+36-70-615-12-00
salon@a-list.hu

Árak Online időpontfoglalás