Időpontkérés
Masszázs


Relaxáció és harmónia meghitt környezetben!

Az A-list Salon& Spa a belváros szívében kínál lehetőséget arra, hogy vendégei megtapasztalják a tökéletes relaxáció és harmónia állapotát. A pesti szalonban két masszázsszoba is rendelkezésre áll- egy páros és egy egyéni szoba – ahol a meghitt környezetben igazán kellemes a pihenés. A test és lélek egyensúlyának megteremtését, a szellemi és érzelmi feszültségek oldását és az általános regenerálódást elősegítő masszázsaink, az alkalmazott technikától függően, élénkítő, nyugtató, illetve alakformáló hatással bírhatnak.

 

 

A mai rohanó tempó mellett nem sok idő jut testünk átmozgatására. A masszázs minden esetben fokozza az anyagcserét, a keringést és a kiválasztást, növeli a szervezet méregtelenítésének hatásfokát. Elősegíti a bőr sejtjeinek megújulását, megszünteti a fáradságérzetet, segíti az izmok regenerálódását és beindítja a szervezet öngyógyító folyamatait. Kényeztető masszázsaink során ezeket a hatásokat különféle bőr- és testápoló készítményekkel, speciális eszközökkel, illetve sajátos eljárásokkal gazdagítjuk és tesszük intenzívebbé.

Relaxálj velünk! Szakadj ki a rohanó hétköznapokból és kényeztesd tested és lelked egyaránt! 

Masszázsaink :

Talpmasszázs
A talpmasszázs egy frissítő radírozással kezdődik, amelyhez prémium minőségű, tengeri sós radírt használunk. Ezzel a talpon elhelyezkedő idegvégződéseket, reflexzónákat stimuláljuk. Az ezt követő hagyományos talpmasszázs egy hidratáló, könnyen felszívódó krémmel történik, ami rendkívül kellemes érzetet nyújt, és különösen puhává, frissé varázsolja a lábakat. A hosszabb talpmasszázsnál bambuszrúd felhasználásával tesszük különlegesebbé az élményt. Elérhető 20, 30 és 40 perces változatban.

Bővebben a talpmasszázsról: https://www.a-list.hu/page/article/a-talpmasszazs-pozitiv-hatasai 

 

 

 

Mélyszöveti masszázs
A hagyományosnál jelentősen intenzívebb, teljes testet átmozgató olajos svéd masszázs. Általában élénkítő hatású bormenta-rozmaring olajat ajánlunk hozzá, amely elősegíti az izomlazítást. Nyújtásokkal és kimozgatásokkal egészítjük ki a svéd masszázst, így a távol-keleti masszázsokat idézi: az eredmény ellazult izomzat és felélénkült vérkeringés. Leginkább az erőteljesebb masszázs kedvelőinek ajánljuk, de természetesen az erősség itt is egyénre szabott. Elérhető 40 és 60 perces változatban.

Bővebben a masszázsról: https://www.a-list.hu/page/article/melyszoveti-masszazs  


 

 

Energetizáló hátmasszázs
A frissítő olajos hátmasszázs során kimozgatjuk a vállövet, amely általános közérzetre gyakorolt pozitív hatása azonnal érezhető. A hát-, a nyak-, valamint a deréktáj izmai ellazulnak, élénkül azok vérellátása, illetve javul az izomtónus. Új erővel töltődik fel a fáradt test, élénkítő hatásának köszönhetően pedig fokozza a vér- és nyirokkeringést. Mindazok számára, akiknek kevés idejük van, és kifejezetten hátfájással küzdenek, ez lehet az ideális választás. Elérhető 30 és 45 perces változatban.

Bővebben a masszázsról: https://www.a-list.hu/page/article/hatmasszazs  

 

 

 

 

Tibeti mézes hátmasszázs
A masszázs kezdetekor mézet melegítünk, amelyet óvatos, gyengéd mozdulatokkal felviszünk a vendég hátára. Az egyre erőteljesebb masszázs következtében a méz egy része felszívódik, a többi ragacsossá válik. Ezután paskoló mozdulatokkal vákuumot képzünk a hát felszínén, ezzel beindítva a méregtelenítést. Ekkor vérbőség alakul ki az adott területen, ami a fájdalom csillapítását segíti elő. A mézes hátmasszázs segít harmonizálni a test energiaáramlását, miközben intenzív méregtelenítő és salaktalanító hatást fejt ki. Elérhető 40 perces változatban.

Bővebben a masszázsról: https://www.a-list.hu/page/article/hatmasszazs  

 Sómasszázs
A lábak, a hát és a karok hatékony átmozgatása miatt a masszázs hason fekve zajlik. Himalája sót keverünk némi szőlőmagolajhoz, majd masszírozó mozdulatokkal átdolgozzuk az egész testet, ezzel elindítva a vér- és a nyirokkeringést. A masszázs során az elhalt hámsejtek eltávolítása mellett az ún. mikrokeringést is serkentjük, ami egy kellemes, kissé bizsergető érzést nyújt. A különleges masszázsok kedvelőinek kifejezetten ajánlott! Elérhető 50 perces változatban.

Bővebben a sómasszázsról: https://www.a-list.hu/page/article/somasszazs 

 

 

 

Aromaterápiás masszázs
Egyénre szabott, aromaolajos masszázs, választható illatkombinációkkal. Kétféle változatban kérhető: relaxáló masszázsként vagy svéd masszázsként. Az alkalmazott technika, az illat és az erősség kiválasztása után a törölközővel betakart vendéget finoman átmasszírozzuk, nyugalmi állapotba hozzuk, majd megkezdjük relaxáló masszázs esetén a nyugtató hatású masszázst, svéd masszázs esetén pedig az élénkítő hatású masszázst. Gyengédebb vagy közepes erősségű masszázsok kedvelőinek ajánlott. Elérhető 60 és 80 perces változatban.

Bővebben a masszázsról: https://www.a-list.hu/page/article/aromaterapias-masszazs 

 

 

 

 

Lélekemelő masszázs
Ennél a masszázsnál kifejezetten az ellazulást, a relaxációt és a lelki megújulást helyezzük előtérbe. Az erőteljes fogások és kimozgatások helyett, az egész testet mély simításokkal kezeljük. A masszázs kezdetén a vendéget tibeti hangtálterápiával vezetjük rá a meditálásra és a relaxálásra, amelyet a masszázs végén megismétlünk, ezzel keretet adva a masszázsnak. Érzékien édes ilang-ilang és vaníliaillatú masszázsolajat használunk ehhez a lassú tempójú, gyengéd masszázshoz. Elérhető 50 és 70 perces változatban.

 

 

 

Különleges olajos masszázs
Különleges masszázsainkhoz választható hatóanyagú olajokat és masszázstípusokat kínálunk. A kiválasztott olaj a saját igényeknek megfelelően svéd- vagy relaxáló masszázzsal is kérhető.

 

Bővebben a masszázsról: https://www.a-list.hu/page/article/kulonleges-olajos-masszazs  

 

 

 

 

Indián lávaköves masszás
A lávakövek gyógyító hatása már régóta ismert. Méregtelenítő, feszültségoldó hatással van a túlterhelt izomzatra és az ízületekre. A köveket speciális edényben, vízben melegítjük, ami a masszázs végéig forrón tartja azokat. A masszázst hason fekve kezdjük – a gerincoszlop mentén a törölközővel letakart hátra óvatosan felpakoljuk a köveket. Először kézzel visszük fel az olajat, és átmasszírozzuk az adott testrészt, majd a masszázst kövekkel folytatjuk. Először láb-, majd kar-, végül – a kövek leszedése után – hátmasszázs következik. A továbbiakban háton fekve folytatódik ugyanez a műveletsor. Zárásképp leszedjük a köveket, és dekoltázsmasszázzsal fejezzük be az élményt. Közepes, gyengébb erősségű masszázs – leginkább relaxáló aromaolaj ajánlott hozzá.

Bővebben a lávaköves masszázsról: https://www.a-list.hu/page/article/-indian-lavakoves-masszazs  


 

 

Bambusz masszázs
Erőteljes svéd masszázs, bambuszrudakkal kombinálva. Először kézzel, ezután egyre mélyebben, erőteljesebben a bambuszrúddal masszírozzuk át az adott testrészeket. A finomabb mozdulatok a szövetek felsőbb rétegeit stimulálják, míg az erőteljesebb nyomások a mélyebben elhelyezkedő szövetekre és izmokra hatnak. Talpon, vádlin, combon, illetve a hátizomzaton lehet vele dolgozni. A bambusz masszázst választott aromaolajjal végezzük. Leginkább férfiaknak ajánlott.

Bővebben a bambusz masszázsról: https://www.a-list.hu/page/article/bambusz-masszazs  


 

 

Rituálék
A hagyományos masszázsszolgáltatásokon kívül különleges rituálék is várják a relaxálni vágyókat. A rituálék különlegessége, hogy a maszsázsokhoz speciális, kényeztető fürdő és SPA testradírozás választható, amely biztosítja a teljes ellazulást.
A fürdővel választott rituálé egy aromaolajos habfürdővel veszi kezdetét, a csomaghoz tartozó illatkombinációkkal. A fürdővizet mézzel, tejjel, és vaníliaaromával készítjük. A kád körül mécseseket gyújtunk, pezsgőt, készítünk be. A kb. 20 perces kényeztető fürdőzés után a vendég felfekszik a testradírozáshoz előkészített ágyra. A radírozás a csomaghoz illő, általunk kikevert testradírral történik. A testradírozást egy frissítő zuhanyzás követi, majd kezdetét veszi a választott testmasszázs. Minden rituálénk választható testradír és masszázs; fürdő és masszázs; illetve fürdő, testradír és masszázs kombinációkban – előbbiek időtartama 90 perc, utóbbié 120 perc.

Bővebben a rituálékról: https://www.a-list.hu/page/article/masszazs-ritualek   

 

Bejelentkezés:
salon@a-list.hu
+36-70-615-12-00

 

 

MasszőreinkA-List Masszázs Szalonok

A-LISTBuda

1026 Budapest,
Szilágyi Erzsébet fasor 27.

+36-30-515-99-44

NYITVATARTÁS
Hétfő - Péntek 8:00 - 20:00
Szombat 9:00 - 18:00
A-LISTPest

1051 Budapest,
József Nádor tér 8.

+36-70-615-12-00

NYITVATARTÁS
Hétfő - Péntek 9:30 - 20:00
Szombat 10:00 - 20:00
Vasárnap 12:00 - 20:00