Promóciók | Törzsvásárlói program | Blog
HU | ENG

Szakembereink

Büszkék vagyunk rá, hogy szalonjainkban több, mint 30 kolléga erősíti a csapatot. Természetesen ebbe bele tartozik a háttércsapatunk is, akik a mindennapi működésünket is nagyban segítik.

Professzionális csapatunk tagjai a szakmai tudásuk és az A-list Salon-ban eltöltött idő alapján más - más szinteken érhetőek el, legyen szó a fodrászatról, manikűr-pedikűrről vagy kozmetikáról is egyaránt.

Fotójuk mellett, egy rövid bemutatkozást is írtak magukról és természetesen a munkáikban is gyönyörködhetünk. Itt megtalálható az is, hogy mióta dolgozunk együtt és vendégeink eddigi 5 csillagos visszajelzései is, saját rendszerünk alapján. (Ezek az adatok napi szinten frissülnek.)

Szakembereink kiválasztásában nagy figyelmet fordítunk a lelki tisztaságra és az önismeretre való nyitottságra, legyen szó kezdő vagy már gyakorlott kollégáról egyaránt. Több körös szűrésen megy mindenki keresztül amire csatlakozni tud hozzánk.

Azért, hogy kollégáink hosszú távban tudjanak bennünk gondolkozni, szalonjainkban kialakításra került a saját Franchise rendszer, amivel a már "felnőtté" vált kollégáinknak tudjuk biztosítani a hosszú távú együttműködést. Ők azok, akik szalonjaink alappillérjei és ők azok, akik segítenek számukra az A-list minőséget biztosítani vendégeinknek nap, mint nap.

Téged is sok szeretettel várunk!

Összes szakemberünk
Fodrászat
Kozmetika
Manikűr
Pedikűr
Férfiaknak
Sütiket és más technológiát használunk a weboldal működéséhez, statisztikához, a tartalmak és hirdetések, ajánlatok személyre szabásához, és az így gyűjtött adatok média-, hirdető- és elemző partnereinkkel történő megosztásához. Partnereink ezeket kombinálhatják más adatokkal is. Az Elfogadom gombra kattintással hozzájárulsz mindezekhez. A hozzájárulásod tartalmát a További beállítások gomb alatt állíthatod be, amit bármikor módosíthatsz. Adatvédelmi Tájékoztató