Promóciók | Törzsvásárlói program | Blog
HU | ENG
Pedikűr

Pedikűr

A-list lábápolás

Szalonunk egy olyan hely, ahol a minőségi anyagok, és a legújabb technikák mellett, vezető tréner biztosítja kollégáink szakmai felkészültségét.

Ekluzív szakemberünk, Pantoleon Alice Magyarország egyik vezető iskolájában tart egyéni és csoportos tréningeket tanulóinak.

Évente több, mint 300 tanuló szavaz neki bizalmat az iskolában, ahol oktat.

A világ piacvezető márkáit választottuk szalonjainkba:

OPI, CND és a VICTORIA VYNN tartós lakkjai, eszközparkunkat a Staleks márkából választottuk.

Az eszközök maximális fertőtlenítése érdekében a TITANOX orvosi szárazhős hőlégsterilizáló gép van a mindennapos segítségünkre.

Tartós lakkjaink oldhatóak és lenövésmentes technikával készülnek.

Szakembereink rendszeres szakmai továbbképzéseken vesznek részt, ezért vendégeinknek differenciált árainkon tudjuk biztosítani szolgáltatásainkat.

Abban hiszünk, hogy lábápoló kollégáink az idő elteltével, folyamatos gyakorlással és sikeres szakmai vizsga letételével tudnak:

Senior, Art, Art Director és Exkluzív szintekre lépni.

Kollégáink szakmai besorolása:

Csapatunk kéz-és lábápoló szakemberei az  A-list és a szakmában eltöltött idő alapján:

Senior

Art

Art Director

Exkluzív

lábápoló kategóriákban dolgoznak.

Normal kategóriában dolgozó kollégáink frissen kerültek be az A-list csapatába. 

Senior kategóriában legalább 1 éve dolgoznak a szakmában és sikeresen levizsgáztak. Rendszeres tréningeken vesznek részt, ezzel erősítik tudásukat szalonunkban.

Art kategóriában a magas minőség mellett, konzultációval segítik megvalósítani vendégeink egyéni kívánságait. Ők több éves szakmai tapasztalattal és A-list múlttal rendelkeznek.

Art Director kategóriában vannak csapatunk "alkotói", akik a magas minőség mellett, szakmailag felügyelik a többi kollégát. Vendégkörük visszajáró, ezért új vendéget kizárólag ajánlás alapján tudnak hozzájuk foglalni.

Exkluzív kategóriában vezető oktatónk, Pantoleon Alice fogadja vendégeit.

Szolgáltatásaink

Amikor belépsz bármely A-list szalonunkba, recepciós koordinátorunk és szakemberünk fogad Téged. Igény szerint megkínálunk friss kávéval, teával, frissítő pohár vízzel.

Szakemberünk az A-list protokoll részeként felméri kéréseidet, kívánságaidat és lábaid igényeihez igazítva választja ki a megfelelő csomagot számodra.

LAKKOZÁS LÁBON gél lakkal:

Tökéletes választás két SIGNATURE pedikűr között. 

A kezelés lépései: körömformázás, a körömágy ívének kialakítása, lakk csere, befejezésül hidratáló krémezés.

SIGNATURE PEDIKŰR gél lakkal:

Klasszikus pedikűr orosz lenövésmentes technikával.

A kezelés lépései: Fertőtlenítő tengeri sós áztatás után a meglévő lakkréteget oldással vagy gyémánt csiszolófej használatával eltávolítjuk.

Ezután a körömformázás következik egyszer használatos reszelővel.

Elkészítjük a klasszikus orosz pedikűrt (körömforma kialakítása, felesleges bőrréteg eltávolítása - letisztítása a lenövésmentes technikához)

A bőreltávolítás szikével és PODODISK használatával történik.

Befejezésül a lábak ápolását a Sixtus termékek hatóanyagaival végezzük, melyek serkentik a bőr vérellátását, védelmet nyújtanak a visszérrel szemben és erősítik a bőrt. Emellett intenzív ápolást nyújtanak a száraz bőr számára, így a pedikűr során kezelt bőrfelület újra mélyen hidratált és puha lesz. 

Image

JAPÁN PEDIKŰR:

Klasszikus orosz pedikűr technikával dolgozunk, a körmökre lakkozás helyett méhviaszos polírozást készítünk el, amely ragyogó fényt és egészségesen ápolt hatást kölcsönöz.

Ajánljuk mind azoknak, akik a természetesség hívei és hosszantartó fényes hatást szeretnének körmeiken.

Image

Kéz- és lábápolóinkPedikűr szolgáltatásaink az alábbi szalonokban vehetők igénybe

A-list Buda

1026 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 27.
+36-30-515-99-44
salon@a-list.hu

Árak Online időpontfoglalás

A-list Pest

1051 Budapest, József Nádor tér 8.
+36-70-615-12-00
salon@a-list.hu

Árak Online időpontfoglalás
Sütiket és más technológiát használunk a weboldal működéséhez, statisztikához, a tartalmak és hirdetések, ajánlatok személyre szabásához, és az így gyűjtött adatok média-, hirdető- és elemző partnereinkkel történő megosztásához. Partnereink ezeket kombinálhatják más adatokkal is. Az Elfogadom gombra kattintással hozzájárulsz mindezekhez. A hozzájárulásod tartalmát a További beállítások gomb alatt állíthatod be, amit bármikor módosíthatsz. Adatvédelmi Tájékoztató