Promóciók | Törzsvásárlói program
HU | ENG
Pedikűr

Pedikűr

Ápolt, pihe-puha lábak és tökéletes lakkozás A-list minőségben

A pedikűr is olyan elengedhetetlen része a rendszeres szépségápolási rituálénknak, amely megérdemli, hogy külön időt és teret szenteljünk neki – professzionális, kényelmes és elegáns környezetben, ahol átengedhetjük magunkat a pihenésnek, míg lábainkat egy relaxáló pedikűr rituálé során kényeztetik.

Pedikűr OPI és CND Normál és Gél lakkal

Az OPI és CND normál- és gél lakkok a piac legmodernebb és legmagasabb minőségű képviselői: színei sokrétűek, magas fényűek és hosszan tartóan ragyogóak.

OPI és CND tartós lakkjaink egyaránt leoldhatóak, azaz eltávolításuk nem igényel reszelést, ami hosszú távon a köröm sérüléséhez és elvékonyodásához vezethet.

Bármely A-list pedikűr szolgáltatásunk során tetszőlegesen választhatsz OPI és CND tartós és normál lakkjaink közül!

Sixtus pedikűr az alpesi gyógynövények erejével

A Sixtus termékeit alpesi gyógynövénykivonatok és prémium minőségű illóolajok hatékony kombinációja jellemzi. A Sixtus termékek hatóanyagai serkentik a bőr vérellátását, védelmet nyújtanak a visszérrel szemben és erősítik a bőrt. Emellett intenzív ápolást nyújtanak a száraz bőr számára, így a pedikűr során kezelt bőrfelület újra mélyen hidratált és puha lesz. A Sixtus tökéletes választás igénybe vett lábak ápolására legyen szó a szalonban elvégzett Sixtus pedikűrről vagy a Sixtus lábápoló termékek otthoni használatáról.

Lépj be az A-list világába

Amikor belépsz bármely A-list szalonunkba, recepciós koordinátor kollégánk, illetve általad választott lábápoló szakemberünk fogad Téged. Friss kávéval vagy teával kínálunk, hogy felfrissülj, tökéletes harmóniában pihenj és teljesen ellazulj.

Hogyan zajlik a pedikűr az A-list Salon & SPA-ban?

Üdvözlünk az A-list Salon & SPA-ban, megkínálhatunk egy kávéval vagy teával?

 1. lépés: Signature és Pamper pedikűr esetén a láb kellemes, relaxáló áztatása
 2. lépés: A korábbi tartós lakk leoldása, sima körömlakk eltávolítása
 3. lépés: Szakembereink pedikűr szolgáltatásunk során puhává varázsolják a talpat és a sarkakat, előkészítik a körömágyat és formázzák a körmöket
 4. lépés: CND vagy OPI Gél lakk vagy normál körömlakk felvitele az általad választott árnyalatban
 5. lépés: Tápláló krémezéssel és relaxáló masszázzsal fejezzük be a pedikűrt

Ajánlhatunk következő időpontot?

Válassz pedikűr szolgáltatásaink közül!

Expressz Pedikűr

Expressz pedikűr

Az expressz pedikűr tökéletes választás két klasszikus pedikűr közötti lakkcserére. A pedikűrt OPI vagy CND normál, illetve tartós lakkal koronázzuk meg az általad választott árnyalatban.

A kezelés lépései:

 • Körömformázás, a körömágy ívének kialakítása
 • Tartós vagy normál lakk cseréje az általad választott CND vagy OPI árnyalatban
 • Hidratáló és tápláló krémezés
Signature Pedikűr

Signature pedikűr

A Signature pedikűr egy relaxációt elősegítő, masszázzsal egybekötött élménypedikűr géllakkozással, ami tartalmazza a láb áztatását és a bőr hidratáló ápolását. A pedikűrt OPI vagy CND normál, illetve tartós lakkal koronázzuk meg az általad választott árnyalatban.

A kezelés lépései:

 • A korábbi lakk kíméletes eltávolítása
 • Bőrápolás, körömformázás kézi vagy orosz gépi eljárással
 • Tartós vagy normál lakkozás az általad választott CND vagy OPI árnyalatban
 • Levezető stresszoldó és nyugtató masszázs
Pamper Pedikűr

Pamper pedikűr

Kényeztető Pamper pedikűr rituálénk luxusrelaxációval és feltöltődéssel segíti elő a külső és belső megújulás folyamatát. A hét lépésből álló pedikűr alatt az aromaterápia, a bőrhámlasztás, az öregedés lassítása és a körömápolás az, melyekre kiemelkedő hangsúlyt fektetünk. A pedikűrt OPI vagy CND normál, illetve tartós lakkal koronázzuk meg az általad választott árnyalatban.

A kezelés lépései:

 • A korábbi lakk kíméletes eltávolítása
 • Bőrápolás és körömformázás
 • Tartós vagy normál lakkozás az általad választott CND vagy OPI árnyalatban
 • Hámlasztó barnacukor- és krémradír
 • Mélyen tápláló maszk
 • Hidratáló krémezés
 • Relaxáló lábmasszázs
Férfi Pedikűr

Japán pedikűr

Japán pedikűr szolgáltatásunkat természetes szépségű és erős körmökre vágyó vendégeinknek ajánljuk.

A japán pedikűr már évszázadokkal ezelőtt is előszeretettel alkalmazott eljárás volt az arisztokrácia körében, és ma is kiemelt népszerűségnek örvend a természetesség kedvelői között. A japán pedikűr ragyogó fényt és természetes színt ad a körmöknek, miközben elősegíti az egészséges körömnövekedést.

Időpontot foglalok!

A Hozzád illő lábápoló szakember kiválasztása

Ahogyan minden modern nő, úgy minden láb egy kicsit más, így eltérő igényeink vannak, ha pedikűrre kerül a sor. Szakembereink között van, aki a tökéletes lakkozás és a különleges díszítések szerelmese, mások a gyógypedikűrben és a különböző bőrproblémák megoldásában lelik örömüket – hiszen nincs is szebb egy gyönyörűen pedikűrözött, kicsattanóan egészséges lábnál.

Meríts inspirációt korábbi munkáinkból, és találd meg a Hozzád illő lábápoló szakembert csapatunk tagjai között! Tovább

Ismerj meg minket!

Pedikűrös kollégáink besorolása

Csapatunk kéz-és lábápoló szakemberei a szakmában, illetve az A-list® szalonjaiban eltöltött idő alapján Kéz- és Lábápoló, Senior Kéz- és Lábápoló, illetve Art Kéz- és Lábápoló kategóriákban dolgoznak.

Kéz- és Lábápoló

Kéz- és Lábápoló kollégáink frissen kerültek be az A-list csapatába, már elsajátították a szalonprotokollt és a szükséges technikákat. Gyakorlati tudásuk magabiztos alapokon nyugszik, Senior és Art kollégáink segítik munkájukat, illetve folyamatos fejlődésüket.

Senior Kéz- és Lábápoló

Senior Kéz-és Lábápoló kollégáink már legalább 1 évet töltöttek el az A-list szalonokban. Tapasztalt szakemberek, akik minden technikát ismernek és számos szakmai tréningen vettek már részt.

Art Kéz- és Lábápoló

Art Kéz- és Lábápoló kollégáink már legalább 2 éve csapatunk tagjai, magabiztos szakmai tudással rendelkeznek ezzel példát mutatva frissen érkezett kollégáink számára. Art besorolású szakembereink magas fokú tudásukkal már szakmailag is segítik és oktatják frissen bekerült kollégáinkat, ők csapatunk „alkotói”.

Kéz- és lábápolóinkPedikűr szolgáltatásaink az alábbi szalonokban vehetők igénybe

A-list Buda

1026 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 27.
+36-30-515-99-44
salon@a-list.hu

Árak Online időpontfoglalás

A-list Pest

1051 Budapest, József Nádor tér 8.
+36-70-615-12-00
salon@a-list.hu

Árak Online időpontfoglalás