Promóciók | Törzsvásárlói program
HU | ENG
Pedikűr

Pedikűr

A jó közérzethez, a magabiztos fellépéshez természetes módon kapcsolódik az egészséges, esztétikus kéz és láb igénye. A kéz- és lábápolás ma már a szépségápolás olyan sajátos területét képviseli, amelynek szívesen szentelünk külön időt és speciális helyet – ahol kényelmes, elegáns, lelket melengető légkörben engedhetjük át magunkat a pihenésnek, míg kezeinket és lábainkat kényeztetik.

Az A-list szalonokban a Sixtus, a Cuccio, az OPI és a CND prémiumkategóriás termékeivel dolgozunk. A normál lakkokhoz hasonlóan tartós lakkjaink is leoldhatóak, azaz eltávolításuk nem igényel reszelést, ami a köröm sérülését és elvékonyodását eredményezné. Szakembereink rendszeres továbbképzése vendégeink igényeinek és a legújabb trendeknek a figyelembe vételével valósul meg.

Pedikűr szolgáltatásaink

Expressz Pedikűr

Expressz pedikűr

Egy pillanatnyi nyugalom a stresszes mindennapokban.

Szolgáltatásunk tartalmazza a körömágy ívének kialakítását és a köröm formázását, illetve a bőrkeményedések sarokreszelővel történő eltávolítását. Igény szerint választható normál, illetve géllakkozással.

Signature Pedikűr

Signature pedikűr

Szakembereink, felmérve hogy lábainak mire van leginkább szüksége, a legmegfelelőbb klasszikus vagy modern technikát fogják ajánlani Önnek, legyen szó alpesi gyógynövényes, tápláló méhviaszos vagy kifejezetten erre a célra kifejlesztett csiszolófejes láb- és körömápolásról.

A szolgáltatás tartalmazza a láb áztatását, a bőrkeményedések és a körömágybőr eltávolítását és nem utolsó sorban a bőr hidratáló ápolását. Igény szerint választható normál, illetve géllakkozással.

Pamper Pedikűr

Pamper pedikűr

Teljeskörű kényeztetésre és relaxációra vágysz? Pamper szolgáltatásunkban a signature pedikűrt a lábfej és a lábszár alsó részének kényeztető ápolása egészíti ki. A kezelés során magas minőségű, ásványi anyagokban, vitaminokban és hidratáló összetevőkben gazdag krémekkel és esszenciális olajokkal regeneráljuk a rohanó hétköznapokban elfáradt lábakat.

Szolgáltatásunk magában foglalja a bőr radírozását, hámlasztását, egy tápanyagokban gazdag maszk és egy fantasztikus kényeztető masszázs alkalmazását a lábfej, valamint a lábszár alsó részén. A kezelést igény szerint normál, illetve tartós lakkozással koronázzuk meg.

Férfi Pedikűr

Férfi pedikűr

Férfi pedikűr szolgáltatásunk tartalmazza a köröm formázását, a bőrkeményedések, a körömágybőr eltávolítását és a lábak hidratáló krémezését.

A köröm igény szerinti polírozása, illetve mattra száradó körömápolóval való kezelése esetén a fenti árak 1000 Ft-tal egészülnek ki.

 

Kéz- és lábápolóinkPedikűr szolgáltatásaink az alábbi szalonokban vehetők igénybe

A-list Buda

1026 Budapest,
Szilágyi Erzsébet fasor 27.

+36-30-515-99-44
salon@a-list.hu

Árak Online időpontfoglalás

A-list Pest

1051 Budapest,
József Nádor tér 8.

+36-70-615-12-00
salon@a-list.hu

Árak Online időpontfoglalás

A-list Hűvösvölgy

1028 Budapest, Hidegkúti út 1.
HÜVI szolgáltatóház 1.em.

+36-30-599-10-09
salon@a-list.hu

Árak Online időpontfoglalás