Promóciók | Törzsvásárlói program
HU | ENG

Redken Extreme Length kedvezménnyel

Az Extreme Length termékcsaládban található biotinnal, ricinusolajjal és szójaproteinnel gazdagított technológia hatékonyan serkenti a haj növekedését és csökkenti a töredezettség mértékét hogy hihetetlenül hosszú, ragyogóan egészséges hajjal tündökölhess! A Redken Extreme Length termékcsalád megerősíti a sérült és törékeny haj szerkezetét, illetve meggátolja a hajtöredezést.

Redken referenciaszalonként volt lehetőségünk bevezetés előtt tesztelni az Extreme Length termékcsaládot: fodrászunk Gabi 2 hónapon keresztül tesztelte a Redken új hajnövekedést serkentő termékeit.

A Redken Extreme Length használata

Illyés Gabriella Art Directorunk hajápolási rutinjáról mesél a Redken Extreme Length termékcsalád használatával, és megmutatja azt is, hogy mit tegyünk a hosszú és egészséges hajkorona eléréséért.

„Sziasztok! Megmutatom, hogy hogyan érdemes hatékonyan használni, illetve én hogyan használom a Redken Extreme Length termékcsaládot a maximális hajhossz eléréséért.

Kezdjük a hajmosással! - Sampon és balzsam ricinusolaj és szójaprotein kivonattal

Személyes tapasztalatom az, hogy a heti 2 hajmosás számomra elegendő. Minden egyes hajmosás alkalmával végig masszírozom a fejbőrömet, mert a vérellátásnak fontos szerepe van az anagén fázis alatt lévő hajnövekedésben. (Az anagén fázis a haj növekedési fázisa, ami egyéntől függően 2-5 évig tart, és ebben a szakaszban termelődik a hajban a keratin.)

A Redken Extreme Length sampon biotinnal van gazdagítva, amelynek segítségével serkenti a hajnövekedést és megerősíti a sérült hajrostok szerkezetét. Használata közben tapasztalhatjátok azt, hogy egy olyan samponnal van dolgotok, amit nagyon egyszerűen el tudtok oszlatni a fejbőrön. Az Extreme Length sampon jól habzik és ahogy a Redken termékek esetén már megszokhattuk, nagyon gazdaságos kiszerelés. A legjobb benne az, hogy segít a hajnövesztésben, és mindezt úgy teszi, hogy közben nem nehezíti el a hajat, a volumene megmarad.

A Redken Extreme Length sampon:

Kétszer alaposan mossunk hajat a samponnal, majd vigyük fel a törölközőszáraz haj végeire az Extreme Length balzsamot. Hagyjuk hatni pár percet, majd öblítsük le és folytassuk a rutint a hajban maradó ápolóval.

A Redken Extreme Length kondicionáló:

Hosszan tartó ápolás biotinnal

A Redken Extreme Length hajnövesztő termékcsalád harmadik tagja a samponon, illetve a balzsamon kívül egy hajban maradó ápoló krém. Ez a krém is biotint tartalmaz, és a hajnövesztő sampon és balzsam használata után érdemes a hajban maradó ápolót is használni. Amit tapasztaltam az az, hogy a hajam nem szöszösödik az ápoló krém pedig szépen hidratálja azt.

A Redken Extreme Length Hajban Maradó Ápoló:

Ha hosszú hajra vágyunk, akkor érdemes észben tartanunk pár apró szabályt, hogy a hajszálak ne károsodjanak, illetve ne kezdjenek el töredezni. Fontos, hogy gyengéden fésülködjünk, hajmosás után puha törölközőt használjunk és ne dörzsöljük vele durván a hajat, illetve hajformázásnál kerüljük a szükségtelenül magas hő használatát.

A Redken Extreme Length termékcsaláddal és ezzel a kímélő a hajápolási rutinnal, megfelelő egészségi állapot és helyes táplálkozás mellett elérheted a kívánt hosszúságú hajat!”

A biotinnal, ricinusolajjal és szójaproteinnel gazdagított technológia hatékonyan serkenti a haj növekedését és csökkenti a töredezettség mértékét a hihetetlenül hosszú haj eléréséért.

A Redken Extreme Length termékcsalád használatával:

Október hónapban most exkluzív bevezető áron 15900 Ft helyett

most -25% kedvezménnyel 11900 Ft-ért lehet a Tiéd a Redken Extreme Length termékcsalád. 

 

Online időpontfoglalás
Érdekesnek találtad ezt a promóciót?